Gregorius Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Widzę że dwa wybory które chciałem właśnie poszły. Trudno. 1 godzinę temu, Krzemo napisał(a): On był optymalny do systemu Urlepa, downtempo, inteligentny, pełna kontrola, zagrywki na tip top z notatnika, poszedł potem do CSKA Moskwa i fakt kariery nie zrobił, ale z tego co pamiętam na przeszkodzie stanęły też problemy z biodrem. W CSKA też coś pograł. Ale to raczej pokazuje jak daleko była od nas Europa w tamtych latach gdzie mało który europejczyk grał w europie. Ratowały nas tylko przepisy które pozwaląły zatrudniać graczy ze wschodu poza limitami z EU. Dzieki temu sporo dobrych graczy trafiło do topowych zespołów jak np Miglinieks czy Adomaitis. Co do rozgrywających to problem oceny powoduje sciaganie mase graczy 1-2 na których cała gra się opierało. Do pewnego poziomu zespołu to się opłacało (dlatego tak chetnę rozwiazanie w PL) ale od pewnego poziomu już zespoły stawiały na prawdziwych rozgrywających w typie Miglinieksa. O tym jaki poziom był wtedy w PLK niech świadczy że za gwiazdę robił wtedy Valdmir Krstic (w skali europy no name). W prawdziwym zespole w zależności od budzetu cheć wyboru Miglinieksa była by różna. Im mniej kasy tym bardziej wolałbym graczy pokroju Atkinsa. Im wiecej kasy i lepszych zawodnikow dookoła tym wieksze znaczenie ma taki gracz w typie Miglinieksa. W tej zabawie jest on 3 rozgrywajacym . Pierwszy Lynn Greer który jako combo przerastał lige bardziej niż jakikolwiek gracz z dowolnej pozycji. Potem Hawkins. Gracz który zrobił duża karierę i był uznawany za jednego z najlepszych prawdziwych rozgrywających z USA z poza NBA (stąd wybór do reprezentacji gdzie chyba grał w 1 piątce). I właśnie jako trzeci rozgrywający Miglinieks. Teraz, P_M napisał(a): @LAF w piątej rundzie wybiera lidera swojego teamu - steal w c***! Na pewno bardzo dobry zawodnik i musze przyznać że pasuje do Pacesasa. Nie mniej patrząc na zespołu przeciwko którym będzie grał widzę że tyle problemów rozwiązuje co stworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 http://www.plkhistory.ugu.pl/index.php?profil=846&tab=1 Steph Curry się chowa kosmiczny TS%. Jakies 55% za 2, 45% za 3 (przy 5 trójkach na mecz) prawie 90% FT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Nom, Plute chciałem brac sam teraz, ale mimo wszystko na ławkę w formacie ATF.Tyczka w obronie niestety i mówię to jako fan. Trzeba go mocno ukrywac mimo wszystko na tych wszystkich obwodowych kozakow. Ale wybor dobry oczywiscie. Jak Pluta rzucal trojeczke to byl pewniaczek, ze siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Jak coś to już jestem. Dzięki @Reikaiza pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 2 godziny temu, P_M napisał(a): @LAF w piątej rundzie wybiera lidera swojego teamu - steal w c***! Tez właśnie chciałem pochwalić lafa, na ten pick wydaje się steal w c***, zobaczymy jaki rok dobierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 @LAF @człowiek...morza wlasnie, wybierajcie od razu lata, nie leccie w kulki Slanine tez trzeba dopisac rok, bo gral dwa lata w Gdyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Gregorius napisał(a): Eric Elliot 02/03 @Reikai nie lepiej bylo brac jako polaka?:P 3 minuty temu, Reikai napisał(a): @LAF @człowiek...morza wlasnie, wybierajcie od razu lata, nie leccie w kulki Slanine tez trzeba dopisac rok, bo gral dwa lata w Gdyni. jutro ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 @Krzemo pick do zmiany, Sokolowski byl juz wybrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): @Krzemo pick do zmiany, Sokolowski byl juz wybrany. No to za jakiś czas, bo na imprezie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Igor to jest potęga Igor najlepszy jest Igora trzeba szanować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Teraz, Koelner napisał(a): Igor to jest potęga Igor najlepszy jest Igora trzeba szanować! Skandal, ze byl dostepny z tym pickiem. 25.6 ppg, 6.8 ast. Eh, strasznie szkoda ze chlop tyle lat sie odbijal o ten Slask, zasluzyl na chociaz jeden tytul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): nie lepiej bylo brac jako polaka?:P jutro ogarne Przecież wziąłem go jako Polaka. Przynajmniej tak rozumiem zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Teraz, Gregorius napisał(a): Przecież wziąłem go jako Polaka. Przynajmniej tak rozumiem zasady. Obywatelstwo dostal w lipcu 2004. Z tego samego powodu, taki Kelati z 2007 sie np nie lapie, bo on jakos 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 32 minuty temu, Koelner napisał(a): Igor to jest potęga Igor najlepszy jest Igora trzeba szanować! Przespałeś temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): Przespałeś temat. bez przesady. moje trio go zjada no i Igor jednak w obronie taki se, niska skuteczność i foul trouble jeśli gwiżdże Szpilewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał(a): bez przesady. moje trio go zjada no i Igor jednak w obronie taki se, niska skuteczność i foul trouble jeśli gwiżdże Szpilewski W moim sezonie 49% z gry, 38% za trzy, 37 minut na mecz. Kon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 13 godzin temu, Reikai napisał(a): Obywatelstwo dostal w lipcu 2004. Z tego samego powodu, taki Kelati z 2007 sie np nie lapie, bo on jakos 2011. Wg zasad nie ma nic o byciu Polakiem w wybranym sezonie tylko o byciu Polakiem. Stąd taki mój wybór. Jak bardzo was to boli to wybiorę mu sezon kiedy był Polakiem. @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 16 minut temu, Gregorius napisał(a): Wg zasad nie ma nic o byciu Polakiem w wybranym sezonie tylko o byciu Polakiem. Stąd taki mój wybór. Jak bardzo was to boli to wybiorę mu sezon kiedy był Polakiem. @Reikai Nie no bez jaj - wiadomo ze jak ktoś ma być liczony jak Polak to w danym sezonie musi mieć obywatelstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, blackmagic napisał(a): Nie no bez jaj - wiadomo ze jak ktoś ma być liczony jak Polak to w danym sezonie musi mieć obywatelstwo Wiadomo bo?? Wskaż punkt w regulaminie :D. Przy czym to jest zabawa widzę że Was boli więc zmienię mu lata na 04/05. Moja strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, Gregorius napisał(a): Wiadomo bo?? Wskaż punkt w regulaminie :D. Przy czym to jest zabawa widzę że Was boli więc zmienię mu lata na 04/05. Moja strata Nie chodzi o ból tylko o jakaś logikę. Skoro gramy w konkretny sezon to w tym sezonie musi być Polakiem. Gdybyśmy wybierali np. 2 sezony i w 1 byłby Polakiem to można dyskutować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi