jack Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Głosowanie to w ogóle kopalnia ciekawostek. Można np. wybrać w kategorii kino/teatr z nr 65 Johna Wayna a potem najwyżej punktować Felliniego a najgorzej Spielberga. Do tego z wynalazców najgorzej ocenić Watta i Gutenberga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) 6 godzin temu, BMF napisał(a): A, usuwanie skrajnych głosów to IMHO nie jest dobre podejście jak o tym myślę, ale to do przedyskutowania następnym razem. Widzę, że tutaj usuwając skrajne głosy każdemu w każdej kategorii (jedynki + najgorszy), wynik/miejsce julka się nie zmienia, z podium wypada Sylvinho, a drugi jest jack, a to przecież wynik julka został do jakiegoś stopnia wypaczony, a nie Sylvinho. Tzn. może jest przez ciechocińską yakuzę, ale to inna sprawa. usuwanie skrajnych glosow jest ok, bo chroni przed pojedynczymi odpalami, ktore sie moga trafic (no ten LBS i wynalazcy to najlepszy przyklad), ale przed prywatnymi forumowymi hejterami nie uchroni xD zweryfikowani hejterzy powinni dostawac bana na atfy - szczegolnie jak w swojej bezczelnosci pdobuja jeszcze przerzucic odpowiedzialnosc na swoja 'ofiare' Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): usuwanie skrajnych glosow jest ok, bo chroni przed pojedynczymi odpalami, ktore sie moga trafic (no ten LBS i wynalazcy to najlepszy przyklad), ale przed prywatnymi forumowymi hejterami nie uchroni xD hejterzy powinni dostawac bana na atfy - szczegolnie jak w swojej bezczelnosci pdobuja jeszcze przerzucic odpowiedzialnosc na swoja 'ofiare' Już nie płacz. I nie rób z siebie ofiary, bo to groteska. Łazisz za mną na forum i uskuteczniasz ataki ad personam, atakując mnie w kwestiach niezwiązanych z tematem dyskusji. W innej gierce forumowej osiągnąłeś swój peak niedawno jadąc ze mną i na forum i na discordzie. Na pewno nie zagram w żadnym ATF, w którym bierzesz udział. Ani nie będę z tobą wchodził w jakakolwiek interakcję. Trollu. Bez odbioru, dzięki i nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Już nie płacz. I nie rób z siebie ofiary, bo to groteska. Łazisz za mną na forum i uskuteczniasz ataki ad personam, atakując mnie w kwestiach niezwiązanych z tematem dyskusji. W innej gierce forumowej osiągnąłeś swój peak niedawno jadąc ze mną i na forum i na discordzie. Na pewno nie zagram w żadnym ATF, w którym bierzesz udział. Ani nie będę z tobą wchodził w jakakolwiek interakcję. Trollu. aha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał(a): aha xD Oznacz ziomeczkow, bo dziś jeszcze linczu nie było, żeby podnieść humor sobie. Napisz coś po niemiecku, bo zapomniałem o tym. A i o niemieckimi obozie pracy. Dobra, żegnam:) Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Oznacz ziomeczkow jeszcze, bo dziś jeszcze linczu nie było, żeby podnieść humor sobie. Dobra, żegnam:) o teraz z siebie ofiare robisz piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): o teraz z siebie ofiare robisz piekne Dawaj coś jeszcze ad personam. Po niemiecku. O obozie pracy itp. Fajnie się przy tym denerwuję, a Ty to lubisz. Intuicyjnie czuję, że będę szczęśliwszy nie czytając twoich wypocin. Więc spróbujmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Dawaj coś jeszcze ad personam. Po niemiecku. O obozie pracy itp. Fajnie się przy tym denerwuję, a Ty to lubisz. Intuicyjnie czuję, że będę szczęśliwszy nie czytając twoich wypocin. Więc spróbujmy. napisales juz ze nie bedziesz wchodzil w interakcje a w kolejnym poscie zegnam widze ze jestes ode mnie uzalezniony xD troche milo troche straszno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 29 minut temu, Pablo81 napisał(a): Dawaj coś jeszcze ad personam. Po niemiecku. O obozie pracy itp. Fajnie się przy tym denerwuję, a Ty to lubisz. Intuicyjnie czuję, że będę szczęśliwszy nie czytając twoich wypocin. Więc spróbujmy. Wiesz, że jesteś trochę jak january i Alonzo którzy dają ludzi na ignora a później i tak to czytają. Później mówią ze nie czytają ale przypadkiem przeczytali wiec musieli się odniesc. Od kilku miesięcy już obiecujesz ze nie będziesz wchodzić z nimi w interakcje, no i lepiej na tym serio wyjdziesz jak nie będziesz im odpisywać, bo imo za każdym razem jak się dajesz sprowokować wychodzisz na tym jak Zabłocki na mydle dla forum tez bedzie lepiej jak któras strona odpuści bo czytanie tego samego gowna od roku jest już troszkę męczące. Daj ich na ignora i bedzie win-win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Wiesz, że jesteś trochę jak january i Alonzo którzy dają ludzi na ignora a później i tak to czytają. Później mówią ze nie czytają ale przypadkiem przeczytali wiec musieli się odniesc. Od kilku miesięcy już obiecujesz ze nie będziesz wchodzić z nimi w interakcje, no i lepiej na tym serio wyjdziesz jak nie będziesz im odpisywać, bo imo za każdym razem jak się dajesz sprowokować wychodzisz na tym jak Zabłocki na mydle dla forum tez bedzie lepiej jak któras strona odpuści bo czytanie tego samego gowna od roku jest już troszkę męczące. Daj ich na ignora i bedzie win-win. Jednego ze względu na pewną grę nie mogę. Ale koniec interakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 10 godzin temu, BMF napisał(a): poza LAF-em, najczęściej powtarzającą się notą było 5 takich samych, sporo, ale w normie odchylenie. Julekstep dostał od Pablo dwanaście 11-tek + najbardziej zaniżoną notę ze wszystkich uczestników. 5 15, ale no - głosy prawie same 13-15 od Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @BMF @RappaR jak chcecie to możemy się przerzucać statystykami tylko czy to ma jakiś sens ? Oto kto kategoria oraz kto oprócz mnie dał RappaRa na ostatnim miejscu : Nauki ścisłe - Sylwek Pozostałe nauki 5x15 Wynalazcy - Greg Władcy - 3x15 Aktywizm - jack Literatura - DRK Sztuka - DRK, jack Muzyka - Sylvinho, Reikai Kino/Teatr - Reikai O Bradzie przez grzeczność nie wspomnę. Czyli łącznie 10/16 Podróżnicy 2x14 Biznes 3x14 antyGOAT 2x14 Wydarzenie 3x14 Tutaj jako jedyny dałem 15 miejsce , ale proszę zauważyć, że 2x14 oraz 3x14 było więc nie doszukiwałbym się jakiegoś drugiego dna. Dodam tylko, że Piotr dostał ode mnie wyższą notę niż od 4 innych oraz Ruth dostał sporo 15 a ode mnie 14 więc jak widać tak naprawdę głosowałem tak jak większość mniej więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 44 minuty temu, LAF napisał(a): tylko czy to ma jakiś sens ? Przy +200 głosach największa powtarzająca się wartość tych samych ocen to 5: u Was to 14 i 12. Albo udajecie, albo już podświadomie robicie takie rzeczy. "Gdyby wziąć najgorsze oceny 15 osób w każdej kategorii, to dałoby to mniej więcej moje głosy" to nie jest dobra linia obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @BMF jak już tak analizujesz, to może spojrzysz na moje głosy względem Pablo swoim obiektywnym okiem i stwierdź czy jakiś bias był. Ja z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że oceniałem picki totalnie w oderwaniu od wybierającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zaniżyłeś mu względem średniej, ale w normie, żadnych dziwnych odchyłów nie widzę, każdy głosujący poza Qcinem miał +- takie odchyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 21 minut temu, BMF napisał(a): Zaniżyłeś mu względem średniej, ale w normie, żadnych dziwnych odchyłów nie widzę, każdy głosujący poza Qcinem miał +- takie odchyły. Tylko Qcinek elegancko, bezstronnie, równo wszystkim dał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Mac nie miał pewnie czasu zagłosować, a Qcin nie był kompetentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 12 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Tylko Qcinek elegancko, bezstronnie, równo wszystkim dał! Zdecydowanie należy Ci się nagroda Ferpleja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 20 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Tylko Qcinek elegancko, bezstronnie, równo wszystkim dał! japa tankerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 2 godziny temu, DRK napisał(a): Zdecydowanie należy Ci się nagroda Ferpleja. O to to, coś jak nagroda Puskasa do złotej piłki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi