LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 nieprawdopodobny zjazd Vuca minusowe BPM po obu stronach, trzeba było go jednak spuścić w klopie, a nie wmawiać sobie, że się nie ma innego wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zakładałem, że tego meczu z rezerwami Memphis nie przegrają i nie przegrali. 21 wygranych 23 przegrane, bilans na ten moment jest naprawdę niezły, na bezpośredni awans do play off szans nie ma, ale play in bardzo realne. Jeśli chodzi o Zacha, uważam, że nie znajdą na niego chętnego. Coś czuję, że będą się z nim "bujać" jak Washington z Wall'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 2 godziny temu, Thomas napisał(a): Zakładałem, że tego meczu z rezerwami Memphis nie przegrają i nie przegrali. 21 wygranych 23 przegrane, bilans na ten moment jest naprawdę niezły, na bezpośredni awans do play off szans nie ma, ale play in bardzo realne. Jeśli chodzi o Zacha, uważam, że nie znajdą na niego chętnego. Coś czuję, że będą się z nim "bujać" jak Washington z Wall'em. Znajdą ale nie teraz i raczej za cenę poniżej wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 19 minut temu, josephnba napisał(a): Znajdą ale nie teraz i raczej za cenę poniżej wartości Wiadomo kiedyś go wymienią, ale będzie to ktoś z podobnym impactem na wyniki i podobnie wujowym kontraktem ( Jordan Poole ), lub banda zadaniowców z których ostanie się jeden grajek, a resztę zwolnią lub przekażą dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 13 minut temu, Thomas napisał(a): Wiadomo kiedyś go wymienią, ale będzie to ktoś z podobnym impactem na wyniki i podobnie wujowym kontraktem ( Jordan Poole ), lub banda zadaniowców z których ostanie się jeden grajek, a resztę zwolnią lub przekażą dalej. Sami sobie strzelili w kolano tym kontraktem LaVine ma teraz złą prasę ale to świetny gracz. Postaw go choćby obok Tatum zamiast Browna i nasz wybitnego 2/3 gracza w mistrzowskiej ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 A wy w Chicago nie uważacie ze należałoby się zgłosić z LaVine'm do Atlanty i spróbować tradu za Murraya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 1 godzinę temu, marceli73 napisał(a): A wy w Chicago nie uważacie ze należałoby się zgłosić z LaVine'm do Atlanty i spróbować tradu za Murraya? Nie, za bardzo lubię Murray'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 (edytowane) 15 godzin temu, josephnba napisał(a): Nie, za bardzo lubię Murray'a Ale chodzi o pozbycie sie Lavina :). Atlanta może się skusić w sytuacji braku swoich pickow przez najbliższe 3 lat. Jako kibic SA lepeij zeby Atlanta zdołowała teraz ale obiektywnie patrząc dla nich Levine mógłby być bardzo dużym upgradem a deal moglby nawet bez pików byc zrobiony. Np Hunter Murray za Lavina Edytowane 26 Stycznia 2024 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Mnie nie zdziwi jakis Deal z Hornets jesli chodzi o Lavina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Mnie nie zdziwi brak jakiegokolwiek dealu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Mnie nie zdziwi brak jakiegokolwiek dealu A to akurat najbardziej prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 (edytowane) Właśnie oglądałem AntyHoops jest nowy materiał O najgorszych graczach ligi obecnie Jest Cam Reddish, Wisemann, Killian, Scoot i nasz Patryk "200mln" Rozgwiazda Ręce opadają Edytowane 27 Stycznia 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 18 godzin temu, josephnba napisał(a): O najgorszych graczach ligi obecnie Jest Cam Reddish, Wisemann, Killian, Scoot i nasz Patryk "200mln" Rozgwiazda Wygląda raczej na listę graczy wobec których były wysokie oczekiwania, a zawodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 3 godziny temu, Thomas napisał(a): Wygląda raczej na listę graczy wobec których były wysokie oczekiwania, a zawodzą. To gracze którzy wg adv sts krzywdzą zespół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Patryk rozgwiazda out ok 2 tygodni Jeśli Bóg istnieje a przecież istnieje, nie zobaczymy już tego jełopa w koszulce Bulls Nawet jeśli mają go oddać za jednego 2nd roundera i on ma potem stać się superstarem to i tak warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Jakby co to ja zawsze kochałem White'a i wierzyłem w niego Tak poważnie to cieszy mnie Ayo, bo po ostatnim słabym sezonie, gdzie kazali mu robić wszystko to czego on nie umiał bałem się że straci minuty, a dla mnie to taki Duhon z większym skillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 1 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 6 godzin temu, josephnba napisał(a): Jakby co to ja zawsze kochałem White'a i wierzyłem w niego Jeśli chodzi o punkty, asysty, zbiórki, to podwoił osiągnięcia z poprzedniego sezonu. Jak tak dalej pójdzie, to może dostanie nagrodę MIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Bardzo dobry mecz! Jeden z lepszych w tym sezonie, pierwsza połowa tego nie zapowiadał. Drugą część zacząłem oglądać dla popisów Edwardsa, a tu nagle White zaczął naperdalac trójki niczym Curry, DeRozan dobry jak wino w końcówce i OT. Wiem że czas się z nim pożegnać, ale w sumie to trochę szkoda. Oby trafił do realnego contendera a nie do Lakers czy Sixers, bo tam pierścienia raczej nie zobaczy Fajnie byłoby np w Bucks, chodzą słuchy że Portos może być dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 6 godzin temu, josephnba napisał(a): Bardzo dobry mecz! Jeśli nikogo nie oddadzą, to info o tym, że odpuszczają walkę o play off, można włożyć między bajki. Przecież dzięki kontuzji LaVine'a, White wskoczył na wyższy poziom, a zespół zaczął wyglądać lepiej jako całość. Teraz mają odpuścić bo Zach już nie zagra w tym sezonie? Bez sensu. Drummond z Vuceviciem w wyjściowej piątce spisali się bardzo dobrze, być może warto częściej stosować to ustawienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 2 minuty temu, Thomas napisał(a): Jeśli nikogo nie oddadzą, to info o tym, że odpuszczają walkę o play off, można włożyć między bajki. Przecież dzięki kontuzji LaVine'a, White wskoczył na wyższy poziom, a zespół zaczął wyglądać lepiej jako całość. Teraz mają odpuścić bo Zach już nie zagra w tym sezonie? Bez sensu. Drummond z Vuceviciem w wyjściowej piątce spisali się bardzo dobrze, być może warto częściej stosować to ustawienie? A gdzie ja napisałem że mają odpuścić PO? Andre z Bucem było ok ale tylko przeciwko takim tesmom jak Wolves, gdzie masz dwóch C w S5 Inne teamy by to bezczelnie wykorzystały w ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi