RappaR Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Śmiechłem. Uwielbiam takich ludzi Nie interesuję się polską ligą. Jednak z tego co wiem to od dawna nikogo za rękę nie złapano więc zapewne jest jakaś poprawa po akcji z Fryzjerami. Ogólnie natomiast wiadomo, że im bardziej kraj katolicki tym ludzie ,,uczciwsi" (Polska, Włochy, Meksyk). Trudno zatem przypuszczać, że samo przyjście Franciszka Bońka oduczy naszych działaczy i kopaczy staropolskich zwyczajów. Może po prostu są ostrożniejsi. Inna sprawa, że już w takiej pierwszej lidze zarobki są naprawdę porządne i ryzykowanie tego dla kasy z bukmacherki, którą trzeba dzielić na 30 chłopa jest trochę głupawe. Twoi znajomi z II i III ligi zarabiają pewnie ochłapy, więc łatwiej mi zrozumieć tą ich gangsterkę (jakiś czas temu w okręgówce sprzedano mecz za skrzynkę wódki). Edytowane 12 Czerwca 2017 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 To chyba nie chodzi o to, że Curry jest "lepszy", lepszy i ważniejszy to nie to samo i można powiedzieć, że w Warriors najlepszy i najważniejszy zawodnik to dwie różne osoby. Curry to laska 9/10. Durant to laska 10/10, która się nie rucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanialdo02 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) z ciekawości przejrzałem pewien stary temat a tam taki kwiatek Dokładnie ten sam, ten sam który mówi, że Kobemu nadal jest bliżej do legacy Jordana niż Lebronowi, i ten sam który nadal mówi, że Kobe i MJ to gracze ofensywnie o wiele, wiele bardziej fundamentalni i lepsi od Lebrona Jako ciekawostke dodam, że ta sama osoba decyduje o tym, czy ktoś ma dostać warna/bana czy nie (jak było w moim przypadku) Czy to jest poważne forum ? Edytowane 17 Czerwca 2017 przez spanialdo02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Mirwir, dnia 13 Cze 2017 - 12:00, napisał: Gdybym miał tworzyć ranking, kto był najważniejszy w tej serii w GSWDurantIggi/KlayCurryGreen - który w gruncie rzeczy zagrał dość przeciętnie w tej serii. Zbierałem się juz za odpisywanie na ten post, ale zobaczyłem ten fragment i juz wiem, ze szkoda mojego czasu. A mój czas jest prawie nic niewart so that's saying something. Edytowane 17 Czerwca 2017 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Jeśli LAL są zdecydowani na Balla (a chodzą pogłoski że Jackson dał dupy i jednak nie potrafi rzucać - co przy technice Balla pokazuje jak jest źle), to ja dziś poszedłbym w taki deal: http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yb5cwxle bo LAL i tak nie będzie stać na Randla i PG13, więc ten pierwszy to może za jakiś pick by poszedł, a Mózgowa i tak muszą się pozbyć. Z kolei line up Ball, DAR, PG, Ingram to dla mnie o 1 ballhandlera za dużo, za to przydałby się rim protector z opcją long range I tu Turner jest idealny i co więcej może przy big line up grac z Zubacem, żeby i kasa i interesy się zgadzały musi iść Mozgow który pogra ze 2 sezony i będzie mentorowal z Big Alem wybranemu z 18 w Indianie prospectowi na PF/C (Collins, Adebayo, Patton). To naprawdę dobry deal dla obu stron. Indiana tracąc za rok PG13 i wybierając teraz jakiegos PF/C nie zatrzyma na siłę i tak Turnera... Ewentualnie futurystyczny 3 team deal http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yc6jdlss bo ktoś musi mlodziez w 76 uczyć LAF lvl wymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 w first take Kellerman rzucil ciekawy pomysl skoro Gilbert wiedzac ze jest spore prawdopoobienstwo odejscia w przyszlym roku Lebrona za free to czy nie powinien nim w tym roku handlowac? Wiem pomysl z kosmosu ale realnie jak sie okaze ze za chwile oddadza K Lova za PG13 i za rok on plus Lebron sie zawina i Cavs zostana z niczym to czy nie lepiej rozwalic to wszystko teraz? Skoro Byli mistrzowie i finalisci z tego roku sa druzyna ktora przynosi straty a jesli odejdzie za rok James to bedzie rowniez w beznadziejnej sytuacji na kolejne lata to moze to jest moment by wcisnac reset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Najlepsze dni przed draftem ever? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 ai3 jak zawsze w dobrej formie Nie kumam skad to wspolczucie dla Carmelo , coraz bardziej mam wrazenie ze koszykarze to by chcieli by w klubach bylo jak w players tribuneJa sobie mowie co mam robic i robie to tak jak lubie - CP3 all the way czy tez czlowiek matryca Lebron pol niedzwiedz pol zyd pol gm pol mvp pol trener.Tak to nigdzie nie dojdziemy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) O czym w ogóle ta gadka? Ile razy można wałkować to samo, Gar nie puści Butlera chyba, że ktoś słono przepłaci, bo w jego mniemaniu chłop ma mega wartość. Śmiech trochę, że tracicie czas na komentowanie takich farmazonów. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Rudy Gay w Spurs? Wyśmienicie! Brat prosił mnie, żeby mu kupił na imieniny jerseya SAS. Ciekawe czy się ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Miarodajnie to mozna oceniac S5 jesli rozegraja 30min+, wtedy wiadomo, ze zagrali Te minuty na S5. Wlos na czworo z subami co graja po 8min, per36 tabelki , graphy to troche Marnie zawsze, nie wiadomo co stalo "naprzeciwko"...to juz eye test lepszy dla rotacji, podparty jakimis statz Nie wiem, na prawdę nie wiem jak to przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Proponowałbym, żebyś zluzował rajty. Przede wszystkim to Ty przyjąłeś tutaj w sposób arbitralny, że będzie demokracja nie konsultując tego z nikim. Wcześniej grę prowadził styczeń i nie było większych problemów. Napisałem dlaczego w tej kwestii nie wydaje mi się, że demokratyczne podejście jest dobre, z Twojej strony widzę tylko jad i próby wyśmiewania. notatki z posiedzeń kc pzpr - coś czuję, że to be continued Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 szkoda, że nie poczekałeś chwile i wrzuciłeś reszty: Nie podoba mi się, nie jest wystarczająco naturalna bo goli nogi. Przyznaj, żona sprawdza Twoją historię w przeglądarce Nie podoba mi się, nie jest wystarczająco naturalna bo goli nogi. Przyznaj, żona sprawdza Twoją historię w przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 równanie jest proste : Naród over Konstytucja, Naród to wybrana Partia, a zatem Partia over Konstytucja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) D'Loading powinien wystrzelić w Nets - mniejsza presja, więcej swobody w grze, a i rozgrywać nie będzie musiał bo tym zajmie się Lin. Caroll jak dla mnie równia pochyła, miewał w poprzednim sezonie przebłyski w Raptors, ale no właśnie, tylko i wyłącznie przebłyski. Z Mozgovem niezła dziura pod koszem się szykuje i tak jak Netsi w tamtym sezonie mając Lopeza, to był ich największy atut, tak teraz zmienia się wszystko o 360 stopni. Crabbe ciekawy transfer, aż dziw jak dla mnie, że Portland nie chcieli za niego jakiegoś picku. Podsumowując, jak dla mnie Netsi wielka zagadka. W końcówce poprzedniego sezonu potrafili grać z dobrymi drużynami jak równy z równym, pamiętam nawet jak pozbawili z tego co się orientuje bodajże Pistonsów praktycznie szans na PO. Szczególnie groźni byli na własnym parkiecie, a połączenie Lin + Lopez fajnie wyglądało. Szkoda, że nie ma tego drugiego, ale może za rok wróci jako FA. Edytowane 30 Lipca 2017 przez lepos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 To takie gdybanie, na dzisiaj LBJ jest blizej Cavs nizeli PG w LAL. A co ma PG13 do tematu Cavs. Ewentualny deal PG13 do Cavs to temat zamkniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 pg13 Użytkownik 9 postów Napisano dziś, 13:26 Już to widzę, jak z radością będzie siedział na ławie, i grał ogony. Mertens jest aktualnie nie do ruszenia w tym zespole, i ma przed sobą jeszcze z 2-3 lata gry. Pogra Polak z ogórami przed LM, i najważniejszymi meczami, i to będzie jego rola. Aktualnie może liczyć na 20 minut w najważniejszych meczach, i nic więcej. Adison, dnia 20 Sie 2017 - 13:01, napisał: To się do lapu-capu nadaje..... No to wrzuć, zweryfikujemy po sezonie, jaka będzie pozycja Milika w zespole, i czy będzie zadowolony. wrzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Nie wiem jakim cudem ci wychodzi , że Jae jest gorszym obrońcą od Crowdera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ely x2 Ale choć to będzie kuleć na początku to na końcu powinno kulać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 To ty może podaj najpierw te swoje źródła jak taki cwany jesteś - tak się nie prowadzi dyskusji, dajesz twierdzenie to dostarczasz dowód, a nie dajesz twierdzenie niczym niepoparte i od razu czekasz na moje kontrdowodzenie, no hello wyszliśmy z obszaru religii na teren nauki, tu iluzjonistów i nieskalanych poczęć in vitro już nie ma A słyszałeś o doborze naturalnym, czyli mechaniźmie przystosowania do zjawisk występujących w środowisku, w którym żyje dany gatunek? Te zjawiska to jest właśnie jest entropia, która warunkuje ewolucję. Zwykła tempertura czy poziom nasłonecznienia może być tym chaotycznym czynnikiem. Dlatego m.in. eskimosi mają tłuszcz pod skórą a murzyni są czarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi