havlicek Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) To że Marceli nie zna narodowości Porzingoda nie wzbudziłoby u mnie większego rozbawienia. Jednak już to, że broniąc się, zaliczył Litwę do terytorium Inflat mocno mnie rozbawiło, ale jego trzeci post stanowi must have dla łapu-capu. A pamiętacie reakcje tego dzieciaka co pokazywali w telewizji i reakcje tego krzyczącego komentatora po tym jak Phil dla NY wybrał z 4-ka Litwina ? Co zen master to zen master wie gość co w trawie piszczy. To jest k**** Lotysz a nie Litwin!!! Ważne ku... że z Inflant Litwa to nie Inflanty To ten wasz Niemiec ku*** to wkoncu z Litwy czy z Łotwy jest? e; usuniety double post Edytowane 1 Listopada 2016 przez havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) To że Marceli nie zna narodowości Porzingoda nie wzbudziłoby u mnie większego rozbawienia. Jednak już to, że broniąc się, zaliczył Litwę do terytorium Inflat mocno mnie rozbawiło, ale jego trzeci post stanowi must have dla łapu-capu. e; usuniety double post A ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem i nie umiesz wyczuć sarkazmu. Jak z Łotwy to chyba Inflanty co nie? Po prostu gra słów która przekracza twoje pojmowanie.. Ja nie upierałem się ze ten Łotysz czy Litwin z Łotwy a raczej Niemiec z urody jest z Litwy. Edytowane 2 Listopada 2016 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpik Opublikowano 3 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Szkoda że AD nie ma ostatniego ruku kontraktu bo może za LaMarcusa dało by sie go wymienić. Mysle ze Antonio chciałby grac w SA. Miałby po swietnej grze przydomek "San (t) Antonio Davis". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. montana Opublikowano 5 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Bogut gra źle . Ba pokazuje wręcz na każdym kroku że nie jest szczęsliwy że zesłano go do Teksasu. Nie chce mu się grać i moim zdaniem Dallas powinno szybko go spakować i wysłać np do Bostonu za cokolwiek np Bradley z Jerebko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) spoko, znam ten ból ja zawsze jestem w kiepskiej formie intelektualnej Autokrytyka, poziom 1000 Edytowane 6 Listopada 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Właściwie jedyne wyjście dla Republikanów to zmuszenie Trumpa do rezygnacji natychmiast i wystawienie Pence'a ,albo Ryana.,Biały Dom już mają stracony ,ale mogą zachować twarz i uratować max miejsc w Kongresie i Senacie.,a to może mieć duży wpływ na nominacje do Supreme Court.,Na razie Trump idzie w zaparte ,że się nie wycofa,ale co chwila kolejni liderzy GOP wycofują swój endorsment dla Trumpa.,Oczywiście ci z Utah pierwsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Nigdy nie wypowiedziałem się o Bealu źle, ale gdzieś kiedyś oglądałem jego wypowiedź to słowa, które powiedział zabrzmiały bynajmniej tak, jakby miał się za jednego z czołowych graczy ligi, a umówmy się do ścisłej czołówki brakuje mu jeszcze sporo. Takie podejście mocno narcystyczne, co nie wzbudziło we mnie jakiś pozytywnych emocji. no to chyba raczej dobrze o nim świadczy? Jeżeli odbierać to jako pewność siebie to tak. Gorzej jeżeli (moim zdaniem tak to zabrzmiało) przechodzi to już w narcyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Kurewa mać jak kiedyś była "7" na stronie to wstawałem o 1 na mecz 9:30 to była 3:30 a teraz 7 to 7, pojebali mi zycie parchnąłem Edytowane 26 Listopada 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 taka to moda, ze jak ktos umiera od razu mu fanów przybywa, po smierci Amy na fb w godzine zrobiło sie +xmln fanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Oglądałem. Obejrzyj sobie jakiś współczesny mecz i zobacz ile potrzebuje Lebron mieć umiejętności by się przedostać pod kosz. Taki Jordan w 2016 by się odbił pod kosz, bo w latach 80-tych i 90-tych nie było obrony. Język polski to trudna rzecz c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Tak sobie na nocnej zmianie w pracy dumam nad tymi kontuzjami. Nie tylko chodzi o naszych zawodników. Po prostu strasznie mnie dziwi ilośc kontuzji w lidze zawodowej. Przecież ci goście spędzają godziny na siłowni, cwiczą swoje ciało pod kierunkiem sztabów wykwalifikowanych ludzi, stosują odpowiednie wyżywienie i mimo tego są tak strasznie podatni na kontuzje. Wiem,że kosz to ciężka konkurencja,ale przecież mało kontaktowa i nie jakis sport ekstremalny. Po meczach zawodnicy dysponują odnową o której mogą pewnie pomarzyć przedstawiciele innych dyscyplin. Mogę zrozumieć taką plagę kontuzji pod koniec sezonu,kiedy tych meczy jest już dużo w nogach zawodników. Ale teraz po dwudziestu paru spotkaniach i tak dużo kontuzjowanych graczy. Przecież w piłce nożnej niektóre drużyny grają co 3 dni i jest to sport duzo bardziej kontaktowy. A jednak rzadko się spotyka ,by tylu zawodników miało w jednym czasie kontuzje. Czy np. w siatkówce gdzie też graja wielkoludy. Dlaczego w koszu,przy takim poziomie profesjonalizmu tylu zawodników odnosi kontuzje ?. A już na Lakers to jest jakaś klątwa. Dawno nic nie było, to na rozgrzewkę. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Do skutku Popatrzmy na FA 2017, czy LAL mają szanse na coś ciekawego? PG - raczej nikt z top (Curry, CP3, Lowry) nie przejdzie, dobrzy w obronie, z rzutem są: - Holiday (kłopotem są kontuzje, NOP mogą mieć ich dosyć i wymiana za Denga, który pomógłby im w obronie i na PF jak grają niskim składem. Co więcej Jrue mógłby grac z DAR razem, tak jak z Evansem) - Teague (raczej chłop zostanie jeśli ułożą grę i będą walczyć w PO, kasę mają na max dla niego) - Hill (idealne połączenie z DAR, ale kontuzjogenny jak Holiday. UTA będzie chciała zatryzmać za wszelką cenę Goberta i Haywarda, więc jest opcja) - Collison, to również świet opcja dla DAR, świetny obrona, rzut dystansowy, nie musi być ballnadlerem podobnie jak Hill i jest młodszy - Livingston to odealny kandydat na mentoring w szatni, doświadczenie w walce w PO, dobra obrona i rzut dystansowy - dużo ekip walczących o mistrza będzie go chciało... a GSW mają Kurę i Durexa do wykarmienia oraz Andre i C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Chris Barkley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Wiadomo, że nie dostaniemy za Noela nic konkretnego, ale są drużyny którym może na nim mocno zależeć. Na szybko pierwszą jest Celtics, którzy mają problemy na desce i może udałoby się od nich wycisnąć pick Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 East: Thomas, DeRozan, Porzingis, Gianis, Embiid West: Westbrook, Thompson, Durant, Leonard, Towns Gortat to kołek, na konkursy mam wyjebane. Lebron nie zasługuje na ASG. Ostry hejteryzm, oj ostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) nie przypominam sobie w nowożytnej NBA drużyny tak kiepskiej pod presją jak Warriors Seria z Grizzlies 2015 - wyciągnięte z 1-2, finały 2015 wyciągnięte z 1-2, seria z OKC 2016 - wyciągnięte z 1-3. Finały 2016 - przegrane z 3-1. Szalę walki o tytuł najbardziej obsranej drużyny w historii przechyliło christmas game. xd Edytowane 26 Grudnia 2016 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Z zagranicznego forum, kolejno top5, top10, top 15 ligi... Harden/LeBron/Leonard/Durant/LowryWestbrook/Paul/Gasol/Giannis/CurryButler/Cousins/Irving/Green/Gobert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) tyle kwiatków, że nie sposób całości nie zacytować. męczennik rzekłbym. "Ignora" Serio ??? ja pi****le ... Chłopie drogi, dawaj mi śmiało Ignora, ale pamiętaj, że możesz dać mi też suba i obserwa w rewanżu ;] Dissy na internecie latają mi koło ch**a, bo jakbym spotkał się z Tobą twarzą w twarz, to chciałbym usłyszeć to co teraz napisałeś i jestem ciekawy czy byś mi to powiedział na żywo... W internecie każdy jest kozakiem razy milion... Dnc przeczytaj sobie mój świąteczny post w Wigilię, tam składam życzenia i pisze bardzo łagodnie, może coś "wniknie" do Ciebie z niego i nie będziesz już tak "płakał" i robił ze mnie takiego Demona. . Spokojnie już usuwam się z tego forum, tylko nie mogę skasować konta, może mi pomożecie doświadczeni forumowicze ? Jak to zrobić ? Ostatnia przysługa ? Napisałem do dwóch adminów i żaden nie odpowiada, czy konto tutaj jest dożywotnie ? Musze po obrażać resztę forumowiczów , żeby dali mi 2 czy 3 bany na raz i mnie wyjebali, chyba inaczej się nie da... Orzeł zaprosiłeś mnie na to forum na Twiterze, żeby pokazać jakie masz "plecy" w Internecie chyba... Na Twicie tego nie widać, dopiero tutaj to mnie dopadło, poziom "klepania po dupie" sięgający zenitu... O Matko Bosko Częstochowsko Ostrobramsko, Ilu Ty masz obrońców tutaj, za pół roku, jakiś zasłużony forumowicz wyciągnie jakiegoś mojego posta z tego wątku i zacznie Cię klepać po dupie dla pocieszenia, co Ci ten Kalodzero nawrzucał o Tym Szkodniku Rosie, co jeszcze ma czelność chodzić po tej Nowo Yorskiey ziemi... Patrz i jeszcze gra mecz teraz, jak pisze tego posta. "Derrick życzę Ci jak najlepiej w Knicks lub gdzie się tam nie znajdziesz , ale takich "fanów" Knicks jak Orzeł, nie życzę Ci nawet, jak już będziesz w domu starców... " Nie spinajcie tak pośladów następnym razem, jak przyjdzie ktoś kto "kracze" inaczej niż Orzeł, lub inny zasłużony forumowicz, mimo że jest założycielem tematu. To nie tylko chodziło o Derricka Rosa w tej przepychance... Zobaczcie jaki gość jest agresywny w innych postach w udowadnianiu swoich racji, przykład chociażby z dyskusją o urodzie dupy Kuza., która przerodziła się w interpersonalną przepychankę... Z gościem mądrzejszymi ode mnie jak Ely3 , który jaśniej i bardziej merytorycznie przedstawiał argumenty o Knicks, z którymi zgadzałem i zgadzam się w 100%, może nie potrafiłem tego tak świetnie przekazać jak on, polemiki 0 ... Przykład ? Ely3 napisał coś ostatnio w kontekście dobrej drogi Knicks w sensie budowania zespołu (Pozdrawiam Nieprzekonywalnego Fubera , przy okazji ) , mniej więcej zacytuję , sory Ely jak przekręcę : " z wyjątkiem złych ruchów z podpisaniem Noah, Lee i Rosa (jego dało by się jeszcze obronić) Polemiki ze strony Przemka - na to jedno zdanie chociażby ? 0 .... Wyobraźcie sobie że ja piszę coś takiego - słowo w słowo, kila postów wcześniej, kiedy jeszcze odpisywał na moje posty i nie udawał obrażonego. Został bym powieszony za jaja i zadziobany przez stado Orłów , Wron , Kruków i wszelkiego maści ptactwa, i nie zostało by z biednego Sokoła , nawet jedno piórko, za takie zdanie... Także są równi i równiejsi na tym forum, pamiętajcie o tym... Tyle w temacie Szanownego Redaktora Orlińśkiego z mojej strony... Szacunek oczywiście dla Ely3 za całokształt ! Jedyny Forumowicz dla mnie, który dużo lepiej ode mnie przedstawiał racje, opinie, argumenty na temat Knicks, które chciałem Wam przekazać, no ale z Moderatorem nie dyskutuje się jak z 70 "postnym" forumowiczem... Generalnie zgadzam się z Tobą Ely w 100% jedyny głos rozsądku dla mnie tutaj, do tego bardzo dużo wiedza o NBA, która jak widać onieśmielała niektórych forumowiczów, żeby podjąć merytoryczną dyskusję z Tobą, lepiej było pocisnąć ze mną. Nie obrażam się w żądnym stopniu, to był całkiem fajny czas, dla mnie pisząc i czytając to forum. Dzięki ! Wracam dla klakierów z Knicks Zone i lubianych New York Knicks Polska, dla ścisłości, uwielbiam oba te FP bez faworyzacji i szanuję wszystkich wypowiadających się na KZ i NYNP , bezstronnie... To był ostatni post , dziękuję za uwagę i ciekawe dyskusje drodzy forumowicze, życzę Wam dojścia do 20.000 postów i zlotu, kiedy moglibyście się w końcu spotkać przy browarku i jakimś meczu NBA, wymieniać polemizować na żywo, nawet jeśli miało by się to skończyć tym, że ktoś dostałby w końcu klawiaturą w mordę... Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego w 2017 , oczywiście mistrzostwa New York Knicks choćby za 10 lat.. (BYLE BEZ ROSA !!! ) P.S. Aha jeszcze jedno, pewnie ten post nie dotrwa w całości do końca, także czytajcie go szybko... #OnMusiOdejść#IdźPreczZForum#Szkodniktematu#ZamkniętyNaArgumenty#PierwszyCoDostałIgnora Edytowane 3 Stycznia 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jestem zly i wsciekly i nie wacham sie przeklinac mvprzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ale skoro KAczyński nigdy nie założył rodziny to praktycznie nie jest zdolny do jej założenia oczywko ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi