elwariato Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 W dniu 10.07.2023 o 08:01, Koelner napisał(a): @elwariato masz racje, nie dadzą rady z nami Rozwiń kil mnie kufa i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Chcialem zapytac czy ktos sledzi rozgrywki BIG3 i jest w stanie ogolnie podsumowac zblizajace sie rozgrywki, najciekawszych zawodnikow itp? Widzialem ze bilety na event w Bostonie sa calkiem tanie wiec rozwazam czy sie tam nie wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 acz od roku cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Jak widać każdy ma.swojego idola i grę do niego dostosowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 W dniu 12.07.2023 o 21:49, Bostonian napisał(a): Chcialem zapytac czy ktos sledzi rozgrywki BIG3 i jest w stanie ogolnie podsumowac zblizajace sie rozgrywki, najciekawszych zawodnikow itp? Widzialem ze bilety na event w Bostonie sa calkiem tanie wiec rozwazam czy sie tam nie wybrac. Rozwiń W dniu 13.07.2023 o 04:44, Me Myself and I napisał(a): acz od roku cisza Rozwiń aż z ciekawości sprawdziłem tę jego stronkę 3x3 basket i tam sporo newsów jest, więc sobie obczaj mi się ciężko było wkręcić w to 3x3, czy big3 czy już w ogóle FIBA 3x3, i też na żywo pewnie ciężko wszystkie te godziny wysiedzieć, no ale jak sa u Ciebie w miasteczku a bilet nie kosztuje miesięcznej wypłaty to można się przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 W dniu 8.07.2023 o 17:32, mayor napisał(a): Tym bardziej nieuczciwe ,skoro organizują lipne szkolenia - sesje z szemranymi cudotwórcami, żeby tylko nabić koszty i uszczuplić należne podatki Rozwiń What? "Nabic koszty" i "uszczuplic podatki" w jednym zdaniu - ktos kto ten coaching prowadzi w oparciu na fakture to chyba zaplaci podatek albo i on jego "coache". Te metody na jakas tam czesc kadry dzialaja pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 No i wyszło na jaw dlaczego nasz forumowy coach to robi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Harry i Megan się rozwodzą? https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/rozwod-meghan-i-harryego-to-byloby-rozstanie-dekady-i-batalia-o-dzieci/f9w3mjr,2b83378a P.s. no co? Random shit xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Nawet Putin został coachem. Chcesz być gwiazdą forum? Myśl ciagle o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 W dniu 14.07.2023 o 05:59, Koelner napisał(a): Nawet Putin został coachem. Chcesz być gwiazdą forum? Myśl ciagle o tym Rozwiń pierdolisz, spojrz na @julekstep c*** z tego pozytywnego myslenia i hiper-uczestnictwa (prawie namacalnego!)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 W dniu 14.07.2023 o 05:59, Koelner napisał(a): Nawet Putin został coachem. Chcesz być gwiazdą forum? Myśl ciagle o tym Rozwiń Projekcja, Manifestacja, Realizacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 To jakaś awaria czy tylko ja mam nowy wygląd forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 W dniu 19.07.2023 o 18:29, MarcusCamby napisał(a): To jakaś awaria czy tylko ja mam nowy wygląd forum? Rozwiń Jakiś upgrade poszedł chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 W dniu 19.07.2023 o 18:29, MarcusCamby napisał(a): To jakaś awaria czy tylko ja mam nowy wygląd forum? Rozwiń Ja tez i wole stara wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 oddajcie stara wersje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 W nowej przynajmniej widać emotki. Dobrze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Ale „zamknięcie” jest na dzwonku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 O nie. Brakuje przycisku „idź na górę” na dole ekranu…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Trzeba przewijac na dol cala zawartosc tematu. Przycisk "down" nie dziala. Nie slychac tez jak dostaniesz wiadomosc albo pojawi sie odpowiedz w temacie Ja mialem tak przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 W dniu 19.07.2023 o 18:37, karl napisał(a): Jestem fanem Jazz i nie wstydzę się tego Rozwiń Wróciło też cytowanie selektywne. Mi w ostatnim czasie nie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi