Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 09/10

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

marcinek_ napisał(a):
  wiLQ napisał(a):

bulek napisał(a):

A trejdy chyba nie wchodzą w "moves", bo ze 3-4 ich w trakcie sezonu naliczyłem...

Na Yahoo wchodza.
Na Yahoo NIE wchodzą
Hmm, moglbym odpisac "na pewno wchodza bo to widzialem", ale to chyba nie bylaby najlepsza mozliwa dyskusja, wiec zapytam tak: skad przekonanie, ze nie wchodza? Cos zmienili w ustawieniach w czasie offseason czy jak?

Znaczy mam ci wytłumaczyć dlaczego czarne jest czarne ?

Grałem w lidze gdzie manager ma 1 w rubryce moves i wykonał 2 trade'y w czasie sezonu, więc o ile moja wiedza z arytmetyki mnie nie oszukuje, to mam rację.

Inna sprawa że ocenianie aktywności gm'a po ilości moves w trakcie sezonu jest najbardziej pojebanym pomysłem od czasu wywalania z ligi każdego kto nie napisał w czasie sezonu co najmniej 5 postów na forum jako mało zaangażowanego.

Co zaproponujemy następne - minimum 35% graczy to muszą być kobiety i co najmniej jeden azjata i murzyn?

Roger napisał(a):

do mnie ---> Crawford, Azubuike i Alston

do toudiego ---> Frye, Batum i Douglas-Roberts

jesli jest sie powyzej salary, to chyba nie mozna bylo robic wymian zwiekszajacych jeszcze salary? a nie wiem czy dobrze licze, ale toudi tutaj oddaje wiecej fp, niz bierze.

GeDDo napisał(a):

jesli jest sie powyzej salary, to chyba nie mozna bylo robic wymian zwiekszajacych jeszcze salary? a nie wiem czy dobrze licze, ale toudi tutaj oddaje wiecej fp, niz bierze.

Ale mi salary nie wzrasta, bo przecież cutuje od razu Alstona, plus cutuje Sefoloshę, więc salary mi z automatu spada poniżej tego co mam teraz.

A jak jest problem, to po prostu zmniejszyć wymianę o Alstona, wtedy wszystko jest ok, a toudi go po prostu cutuje od siebie, wtedy gra gitara, bo przecież nie o Alstona się tu rozchodzi, głęboko w poważaniu go mam jeżeli chodzi o przyszły sezon co potwierdza chęć wyrzucenia go od razu na fa ;)

GeDDo napisał(a):

nie, ze sie czepiam. jednak aby moc alstona cutowac, to musisz go miec najpierw u siebie w skladzie. wiec najpierw idzie wymiana. a w niej oddajesz mniej, a dostajesz wiecej bedac powyzej salary.

To żeby formalnie wszystko było ok trejd z toudim wygląda tak:

do mnie ---> Crawford, Azubuike

do toudiego ---> Frye, Batum i Douglas-Roberts

toudi cutuje: Alstona

ja cutuje: Sefoloshę i Graya.

toudi potwierdzi jak będzie na necie.

marcinek_ napisał(a):

Znaczy mam ci wytłumaczyć dlaczego czarne jest czarne ?

Grałem w lidze gdzie manager ma 1 w rubryce moves i wykonał 2 trade'y w czasie sezonu, więc o ile moja wiedza z arytmetyki mnie nie oszukuje, to mam rację.

Hmmm, ciekawa sprawa, moze to kwestia ustawien danej ligi? Ustawiales cos takiego?

Bo w lidze, w ktorej gralem byl limit ruchow, wiec gdy kazdy trejd dodawal jeden zwrocilismy na to uwage.

marcinek_ napisał(a):

Inna sprawa że ocenianie aktywności gm'a po ilości moves w trakcie sezonu jest najbardziej pojebanym pomysłem od czasu wywalania z ligi każdego kto nie napisał w czasie sezonu co najmniej 5 postów na forum jako mało zaangażowanego.

Huh? A mozesz uzasadnic dlaczego uwazasz to za pojebany pomysl?

Pamietajac, ze pisze o aktywnosci w pozysykiwaniu nowych graczy, a nie jakiejs ogolnie pojetej.

marcinek_ napisał(a):
  Roger napisał(a):

ps. Jakie będzie salary Childressa?

21,7

można go dopisać do pierwszego posta.

A jakie beda zasady jego pobrania? Kto pierwszy ten lepszy gdy wszyscy GMowie beda juz w lidze?

Czy bedzie na waiverze przez pare dni od zalozenia ligi (co IMHO byloby najbardziej logiczne)?

wiLQ napisał(a):

Czy bedzie na waiverze przez pare dni od zalozenia ligi (co IMHO byloby najbardziej logiczne)?

Będzie na waiverze jak wszyscy gracze, którzy w tej chwili są na fa, dołączą po drafcie rookie itp.

Więc z dużą dozą prawdopodobieństwa trafi do mnie, bo mam 1 waiver ;)

Roger napisał(a):
  wiLQ napisał(a):

Będzie na waiverze jak wszyscy gracze, którzy w tej chwili są na fa, dołączą po drafcie rookie itp.

Więc z dużą dozą prawdopodobieństwa trafi do mnie, bo mam 1 waiver ;)

To dobrze wiedziec, ze mam nie robic sobie nadzei i skupic sie na kims innym ;-)

Jeszcze niech tylko GM Indiany, Miami i Seattle powiedza jakie maja plany, a bedzie optymalnie ;-)

BTW, a ile dni gracze beda wisiec na tym waiverze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.