lorak Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 najlepiej by było, gdybyście obaj (bo marzec zdaje się odpada z powodu posiadania drużyny w FBX3?) mogli grać. ale po wywaleniu worldbasketa już niewielu nieaktywnych GMów pozostało. choć kilku chyba jest... może drtoudi? czy radzio, który od lat nie potrafi wykorzystać potencjału LeBrona? :> ja w każdym razie wolałbym mieć w lidze znacznie bardziej zaangażowaną osobę (a taką byłby wilq - i nie jest to żaden debiutant w FB) niż ludzi, którzy raz na jakiś czas ustawią skład, a wymianę zrobią, gdy muszą zejść z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 po wygraniu FB1 w następym sezonie też z niej odszedłemHmmm, czyli tak jakby dorzuciles kolejny argument przeciwko Twojemu zaangazowaniu w jedna lige... ergo trzeba zadac pytanie: jaka jest pewnosc, ze za rok ponownie nie opuscisz FBX1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 he he he chłopie masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? odszedłem z FB1 zreszta tylko na jeden sezon bo SPADŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jak zerknolem na sklad zeta to faktycznie nawet nie ma co zaczynac, bo nie ma w tym zadej zabawy. zglosil sie czy sie nie zglosil ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 sluchajcie mam rozwiazanie ;] nic osobistego ale jak widze to crackerss widnieje w 3 ligach z tego w tej ma sklad najgorszy, jest najmniej aktywny i na pewno jest najmniej podniecony zabawa, jako ze najlepiej byloby 1gm - 1 team to uwazam ze spokojnie moglibysmy oddelegowac cracka zwlaszcza ze pamietam ze pisal ze chetnie odpusci se gre z nami jesli ktos jest chetniejszy tak powstaja dwa miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 no to jest najlepsze rozwiązanie tylko skoro mazik nie miał ochoty przejąć składu zeta to co powie o tym crackerssa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 1. Niech crackerss sie faktycznie jeszcze raz okresli, czy jest gotow oddac zespol, zeby potem nie bylo jazd. 2. Skoro mazik sie zglosil pierwszy, to niech wybiera tez pierwszy zespol jaki chce przejac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 W FBX3 jest sklad wolny. Wiem ze to nie ekstraklasa, ale sklad po zecie jest naprawde niezly. Jak cos to zainteresowanych odsylam do topicu fbx#3 (znalesc nie trudno). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Oczywiscie ze jestem za likwidacją "trójwładzy" w FBx. Nawet posunę sie do opinii, iż od przyszłego sezonu takie osoby beda sie musiały same zdeklarowac, jaką ligę opuszczają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 1. Niech crackerss sie faktycznie jeszcze raz okresli, czy jest gotow oddac zespol, zeby potem nie bylo jazd.z tym bedzie problem, bo po miesiaca nie odczytal ode mnie wiadomosci na PM. wiec obecnie go nie zastaniemy tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 ja jestem zdania ze dla wilqa musi sie znalezc jakis team do prowadzenia tutaj - jak trzeba bedzie to mozna kogos wywalic, w koncu worlda juz wywalilismy. jak bedzie miejsce tez dla mazika to dobrze, jak nie to trudno A Mar z forsowaniem debiutantów bez doświadczenia to nieźle pojechał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Marcinek no offence , ale Wilq to Twoj jakis ziomek z podworka?? w kazdym poscie piszesz ja jestem zdania ze dla wilqa musi sie znalezc jakis team do prowadzenia tutaj - jak trzeba bedzie to mozna kogos wywalic lub mimo tego ze juz byly 2 kandydatury wczesniej Panowie, dla nowego kolegi proponuje standardowy kontrakt dla debiutanta nie wybranego w drafci Wilq jak widze na forum jest od wczoraj, ja gram z chlopakami od pierwszego sezonu na e-baskecie (chyba 8 rok )i zglosilem sie pierwszy,a Ty konsekwentnie swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A Mar z forsowaniem debiutantów bez doświadczenia to nieźle pojechał ;]No sorry wielkie, ale skad mam goscia znac? Poza tym w FBX nie gral, wiec debiutant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Marcinek no offence , ale Wilq to Twoj jakis ziomek z podworka?? w kazdym poscie piszesz Wystarczy wpisać w google i dokonać szybkiej lustracji Wilq to superbohater ! Mieszkaniec - Opola. Prywatnie Wilq jest jak sam o sobie mówi "skwaszonym bucem" pracującym w agencji reklamowej "Oko", gdzie kopiuje teksty z Microsoft Worda do Corela. Jako superbohater Wilq nie posiada wielu nadludzkich umiejętności, potrafi jedynie latać i nieźle gra w Quake'a III Arena. Posiada żółwia Maciusia do którego jest bardzo przywiązany. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wilq_-_Superbohater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Kilka stron wcześniej Crack pisał o tym, że odda zespół jak znajdzie się ktoś chętny na jego przejęcie, więc ja problemu nie widzę, rozdysponować Celtów i Nuggets do Mazika i Wilka i jadymy z koksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Dobrze wiec 1. Nuggets do Mazika 2. Crackerss do Wilqa approved Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Haha wiLQ widze ze dostales w spadku Caron Butlera:) Jak sie z tym czujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Wilqu i Mazik dajcie swoje gadugadus co by wszystkim bylo latwiej nawiazac szerokopojete trade talks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Shavo, zaktualizuj w wolnej chwili przy kazdym nazwisku linki do tego forum, bo są stare do e-basketu, tak jak zrobiłem to w FBx#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 kontakt do mnie 3950734 (jestem przewaznie niewidoczny) Ktoś chętny na Jasona Terrego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi