kolader Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Jason Terry wybitny mecz. A sie wtedy na niego napalilem jak gral bardzo dobrze w Lac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 2 minuty temu, kolader napisał: Jason Terry wybitny mecz. A sie wtedy na niego napalilem jak gral bardzo dobrze w Lac. o lol xD 44 min, 0 pts, 0/7 a to wszystko vs emeryt Miller xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 22 minuty temu, matiwrona napisał: Przegrać z takim składem Nets to trzeba być wybitnym już Co się dziwisz jak grałeś z tankującymi NYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 ale wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 44 minuty temu, julekstep napisał: o lol xD 44 min, 0 pts, 0/7 a to wszystko vs emeryt Miller xDDD Gwiazda psia jego mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 5 godzin temu, kuba2419 napisał: to w skrócie napisze że na wschodzie jest Raptors, Celtics, Nets a później długo, długo, długo, długo, długo, długo, długo, długo, długo Magic i reszta xD Pierdolisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: przez myśl mi nie przeszlo Trzeba by było najsamprzod miec czym myśleć no ale powiedziałem, nie musisz klękać, choc wiem ze lubisz w czynie spolecznym takim bida ekipom pomagam 2 godziny temu, julekstep napisał: o lol xD 44 min, 0 pts, 0/7 a to wszystko vs emeryt Miller xDDD HOF Miller troche szacunku kmieciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 nie no za silny ten draft, każdy -15-20 powinien mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 31 minut temu, Qcin_69 napisał: nie no za silny ten draft, każdy -15-20 powinien mieć w każdym skillu czy ogólnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: w każdym skillu czy ogólnie? Dawaj kolejnych kasztanów bo ja dopiero będę miał coś w okolicach 48 i 50 picku I nie wiem czy dać ogłoszenie że oddam picki za free czynnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Green to taki nie za mocny w defensywie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Jest Tony Wroten , była gwiazda Anwilu Włocławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 18 minut temu, SzuLcU napisał: Green to taki nie za mocny w defensywie. możliwe że dostanie +5-10 w post, per i driveD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: możliwe że dostanie +5-10 w post, per i driveD To dobrze bo powinien wejść do ligi jako lepszy obrońca niż Danny G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 8 minut temu, january napisał: KOMISZ ma mieć 1 pick i Davis przeszacowany grrrrubo od razu. PRZYPADEK? A DRUGI KOMISZ MOŻE MIEĆ NAWET 5ty PICK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 38 minut temu, julekstep napisał: A DRUGI KOMISZ MOŻE MIEĆ NAWET 5ty PICK! Ja mam ten pick TOP5 protected? k**** mogłem tankować, zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Teraz, SlaKB napisał: Ja mam ten pick TOP5 protected? k**** mogłem tankować, zapomniałem ja nie mam Twojego picku ja mam Clippers CHYBA JEDNAK 'TANKOWAŁEŚ' Edytowane 3 Listopada 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Ja mam ten pick TOP5 protected? k**** mogłem tankować, zapomniałem Eee,nie,nie jest protected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: ja nie mam Twojego picku ja mam Clippers CHYBA JEDNAK 'TANKOWAŁEŚ' A no racja, tak właśnie myślałem że protekcji u mnie nie było trudno, mam nadzieję że Hawks wylosują nr.1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 33 minuty temu, SlaKB napisał: A no racja, tak właśnie myślałem że protekcji u mnie nie było trudno, mam nadzieję że Hawks wylosują nr.1! Zdecydowanie, wtedy bedzie ciekawe ile pickow bedze cvbe musial dolozyc zeby randolppha się pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi