fluber Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 20 minut temu, Eld napisał: Muszę przyznać, że po zmianach głosów przez prawie 10 GMów Wschód się tabele się "troszkę" zmienią. Chcecie spoilerów? Robimy live? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał: Robimy live? Widzę ze formuła się spodobała musimy chyba na stałe wprowadzić takie live @Eld Edytowane 29 Maja 2021 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @Eld spójrz proszę na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nic tylko czekać kiedy finał LM się skończy i live odpalać z ostateczną tabelą . A tym razem jest dopieszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @Eld chyba jeszcze nie taka ostateczna skoro ludzie jeszcze jutro kogą coś zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Skończyłem Wschód za dzisiejszy dzień. Są cztery takie bomby, że podziękujcie @mac, iż będziecie musieli czekać na nie do jutra. Mimo, że większość obecnych lub obojętnych i większość Radnych opowiedziała się aby dzisiaj publikować. I na serio. To są bomby. Kto przewidzi wszystkie 4 wysyłam czteropaka w poniedziałek. A piszę tylko o Wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Teraz, Eld napisał: Skończyłem Wschód za dzisiejszy dzień. Są cztery takie bomby, że podziękujcie @mac, iż będziecie musieli czekać na nie do jutra. Mimo, że większość obecnych lub obojętnych i większość Radnych opowiedziała się aby dzisiaj publikować. I na serio. To są bomby. Kto przewidzi wszystkie 4 wysyłam czteropaka w poniedziałek. A piszę tylko o Wschodzie. Ja zaraz ci wyślę moje poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Teraz, ozzy110 napisał: Ja zaraz ci wyślę moje poprawki Są tak minimalne różnice, że znów możesz namieszać ale to są Panowie jaja. Pierwotną tabelę ze Wschodu poza Miami i tankerami można wywalić do śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 3 godziny temu, Eld napisał: Dobra. 3 na 5 Radnych jest na zamknięciem tego dzisiaj. Ja, Alonzo i Cvbe. Od jutra play-in chyba, że @ozzy110 i @karpik wytłumaczą rzeczowo dlaczego nie. To jakiś nowy skład rady jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Są tak minimalne różnice, że znów możesz namieszać ale to są Panowie jaja. Pierwotną tabelę ze Wschodu poza Miami i tankerami można wywalić do śmieci. Jeśli Cavs wypadli z top6 to czas brać łopatę i się zakopać. To był mega sezon mojej ekipy więc jeśli nie wyłapałem top 6 to czas się zwijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 5 minut temu, Eld napisał: Są cztery takie bomby, że podziękujcie @mac, iż będziecie musieli czekać na nie do jutra Coz, stworzylem wiec do tego celu ten oto post. Jal chcecie dziekowac, to po prostu kliknijcie lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: To jakiś nowy skład rady jest? Oni zagłosowali na "NIE" jako jedyni aby nie przyśpieszać pokazania finalnej tabeli dzisiaj, a nie jutro. 9 jest na tak, 2 obojętne, w tym 3 Radnych ( ja, Alonzo, Cvbe ) jesteśmy za tym aby pokazać to dziś i od jutra play-in zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: Jeśli Cavs wypadli z top6 to czas brać łopatę i się zakopać. To był mega sezon mojej ekipy więc jeśli nie wyłapałem top 6 to czas się zwijać Cavs dotyczy jedna z bomb. 3 minuty temu, mac napisał: Coz, stworzylem wiec do tego celu ten oto post. Jal chcecie dziekowac, to po prostu kliknijcie lajka. Złośliwiec. A tak to byś miał całą noc ustawioną jak byś zmienił zdanie i byś michę cieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Pewnie Bucks kosztem Knicks wejdą do top6, ale imho to byłaby przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Cavs dotyczy jedna z bomb. Jest coś z Wizards ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Teraz, january napisał: A widać gdzieś te zmiany ? Luźno obstawię (jeśli jeszcze nie widać) : #2 Magic #3 Sixers #4 Cavaliers #5 Bucks #6 Raptors #7 Knicks Jeszcze nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: Pewnie Bucks kosztem Knicks wejdą do top6, ale imho to byłaby przesada. Cavs wleza na trzecie, magic spadną na czwarte, Knicks awansują na piąte, Bucks na szóste a Raptors zagrają w play in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Teraz, Sylvinho. napisał: Jest coś z Wizards ? Niestety nic - tyle mogę napisać. Różnicę miałeś niestety za dużą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 I @mac który i tak nie zagra w play in wstrzymuje? Dawanie za dużo czasu na zmiany może mocno wypaczyć te wyniki bo mogą niektórzy zaczynać grać w szachy i dokładnie liczyć swoje interesy a nie uczciwe bilanse. Od następnych lat chyba lepiej by było aby czas na główkowanie nowych bilansów był minimalny. Kto chciał to się wypowiedział. a kosmiczne zmiany sprawiają ze ten nasz live robi się nieistotny gdy tabela się potem wywraca Coraz słabiej to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Teraz, Eld napisał: Cavs dotyczy jedna z bomb. Oho to pozdro szczerze to skończyliśmy sezon kilka godzin temu i wracamy z Koszalina do Lublina, więc wiadomo co się dzieje i że jutro o bilans nie powalczę, ale jak będzie play in to czas się zwijać serio bo lepiej już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi