Eld Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 @Principe kupię ten pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 4 minuty temu, shevcu napisał: @Principe Twoja kolejka dajesz @Qcin_69 dzieki ale zgubiłeś jeden pick A to soraski, złe spojrzałem. 4 minuty temu, ignazz napisał: Ten były gm widzę opiekuje się członkami spółdzielni. Bardzo dobry wybór i sIe zastanawiam na ile to jest wybór L A tak przy coVid to jaka impreza to jest i gdzie? To wybór LBSa, ja tylko przekazałem bo on na melanżu a ja wpadłem w trakcie FUTa to żebyście nie płakali ze draft wstrzymany w najważniejszym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Dobry pick LBSa, liczyłem po cichu, że do #50 zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 48 minut temu, ignazz napisał: Postawa LBS od dawna mnie martwi. Totalne olewanie naszej społeczności, punkty karne, oddanie serii, brak aktywności w wymianach i nawet draft te 14 godzin przetrzymał a teraz dokłada w 2rd zupełnie niepotrzebnie kolejne godziny. Owszem rozumiem ze są sprawy ważniejsze niż gra w internecie ale dużo za uszami ma lewy. Czasem to mysle ze tak na prawdę to tylko fakt posiadania Joka go tu trzyma. I to słabo. Ja w trakcie Playoffs starałem się trochę supportować Denver w komentarzach, bo jest tam Jok Choć fakt faktem, troche to boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Jeśli Shevcu, Karpik i Regis pickną do 1-szej to i ja się zobowiązuję wybrać z #50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Ode mnie poszło, może się uda przyspieszyć końcówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Ale potężny moim zdaniem steal @tangiers z tym Killian Tillie z 42 pickiem. Ja już bym wziął go z 23 pickiem i dlatego tak stukałem do każdych drzwi próbując podkraść pick od kogoś. Brawo Tangiers, super draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 2 godziny temu, karpik napisał: 48. Daniel Oturu @Regis Ostatni świetny możliwy ruch jezeli chodzi o jakość vs numerek. Teraz zostało paru sleeperow w tym dwa nazwiska które warto zabezpieczyć za grosze. Jedno z tych nazwisk może namieszać. @karpik 3 świetne nazwiska z pickami poza lotto król łowów moim zdaniem. Gratuluje bardzo uważnych ruchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Oturu to był też mój wybór na ten pick, szkoda. Ale nam upatrzonego jeszcze jednego grajka, max godzina i albo wymienię pick bo dostałem kilka ofert albo wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 IMO jeszcze ze 4 ciekawe nazwiska, ale równie dobrze każde można ściągnąć później na jakiś 2-way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Hej chłopaki dalej kupie pick bo dalej jest jeden gość który mnie intryguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 #57 będzie dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 #55 pick możliwe, że zostanie sprzedany. Wysłucham ofert, za około dwie godziny dałbym odpowiedź zwrotną potencjalnym chętnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) 57 lub 55 kupie za minesoty 2nd 2024 ( if 46-60) @MarcusCamby @ignazz Za 49 lub 50 dam swoj 2nd 2023 @Regis Edytowane 15 Listopada 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 No dobra, bo z max godziny zrobiły się już dwie więc spadam na siłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 @Tecu teraz #51 @ozzy110 napisał, że Ty wybierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: @Pablo81 teraz #51 @Tecu napisał, że Ty wybierasz. Za dużo zmian - gdzieś mi to uciekło. Edytowane 15 Listopada 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 To teraz @Alonzo @Tecu @Ashigaru Chyba dziś skończymy Swoją drogą ładny też steal @Regis, długo się Perry ostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Proszę o możliwie szybki wybór... Ja do 30 minut wychodzę i będę dopiero wieczorem... Czy w związku z tym mój pick prawdopodobnie (jeśli wyrazi zgodę) wrzuci @Eld Edytowane 15 Listopada 2020 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Chciałem obu azubuike i Hagansa, hehe. ten azubuike jak go naucza rzucać osobiste bedzie kot. 7’7,25 wingspan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi