Gość Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 1 minutę temu, P_M napisał: No i właśnie dzięki temu Embiid dostałby +100 do swojej normalnej zajebistości Center grożący rzutem z pojebanym atletyzmem jaki posiada Joel, to coś czego Jordan nigdy nie miał, a mogłeś to stworzyć. nie tylko jakąś tam trójką, ale też fajnym drive, więc do niego nie można bezmyślnie lecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Teraz, polishllama69 napisał: nie tylko jakąś tam trójką, ale też fajnym drive, więc do niego nie można bezmyślnie lecieć No wiadomo, pump fake przy dolatującym obrońcy i potem tylko obręczy pozostaje się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 8 minut temu, P_M napisał: No i właśnie dzięki temu Embiid dostałby +100 do swojej normalnej zajebistości Center grożący rzutem z pojebanym atletyzmem jaki posiada Joel, to coś czego Jordan nigdy nie miał, a mogłeś to stworzyć. ale jego zajebistość to jakieś 37% z ECSF... ten typ nie zasługuje na miłość, którą na forum otrzymuje Giannis >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Embiid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Teraz, eF. napisał: Giannis >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Embiid tego chyba nikt nie neguje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 4 minuty temu, eF. napisał: ale jego zajebistość to jakieś 37% z ECSF... ten typ nie zasługuje na miłość, którą na forum otrzymuje Giannis >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Embiid Marc Gasol jest cholernie dobrym defensorem wink wink Jak wyżej @julekstep tego nikt nie neguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 5 minut temu, julekstep napisał: tego chyba nikt nie neguje? chciałem tylko pokazać ile ich różni to -> >>>>>>>>>>>>>>>>>>> / stop. nie wzięło się z mojego palucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 1 minutę temu, P_M napisał: Marc Gasol jest cholernie dobrym defensorem bo nigdy nie musiał łatać dziur po Hardenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 2 minuty temu, P_M napisał: Marc Gasol jest cholernie dobrym defensorem wink wink Jak wyżej @julekstep tego nikt nie neguje Zgadzam się. Marc Gasol zawsze będzie w TOP10 most underrated, ale.... k****, ja mam w składzie prime Jordana <bezradny> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 3 minuty temu, eF. napisał: ale jego zajebistość to jakieś 37% z ECSF... ten typ nie zasługuje na miłość, którą na forum otrzymuje taki Simmons miał 60TS% a jebie się go niemiłosiernie a jakoś na Embiida nic innego niż FG% nie potrafisz znaleźć a już pomijąc zasadność on/off stats to Philly z Embiidem w tej serii ORTG 116 DRTG 98 a mimo tak dużych minut to przerżnęli no i jednak tam były dwa mecze, gdzie to zatrucie dało się we znaki (tutaj muszę przyznać, żołądek jokera lepszy), ale jednak z pocałowaniem ręki biorę średni/słaby box i bardzo duży effort niż puste staty 1 minutę temu, eF. napisał: Zgadzam się. Marc Gasol zawsze będzie w TOP10 most underrated, ale.... k****, ja mam w składzie prime Jordana <bezradny> a obudowałeś go jakbyś nazywał się Billy King albo McHAle XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 1 minutę temu, eF. napisał: Zgadzam się. Marc Gasol zawsze będzie w TOP10 most underrated, ale.... k****, ja mam w składzie prime Jordana <bezradny> No masz prime Jordana, tylko problem polega na tym jak go obudowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Teraz, polishllama69 napisał: taki Simmons miał 60TS% a jebie się go niemiłosiernie a jakoś na Embiida nic innego niż FG% nie potrafisz znaleźć a już pomijąc zasadność on/off stats to Philly z Embiidem w tej serii ORTG 116 DRTG 98 a mimo tak dużych minut to przerżnęli no i jednak tam były dwa mecze, gdzie to zatrucie dało się we znaki (tutaj muszę przyznać, żołądek jokera lepszy), ale jednak z pocałowaniem ręki biorę średni/słaby box i bardzo duży effort niż puste staty Embiid zajebiście bronił, szanuję, ale jeśli rzucasz spojrzenia takim legendom jak Olajuwon... a grasz w ten sposób w ataku to mam jedną opcję... te legendy myślą sobie tak - STUL, k**** PYSK LAMUSIE Teraz, P_M napisał: No masz prime Jordana, tylko problem polega na tym jak go obudowałeś. mnie się podoba jego obudowa, to Wy macie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 6 minut temu, airmax napisał: bo nigdy nie musiał łatać dziur po Hardenie Harden swoją obroną powoduje zabicie ruchu piłki i każdy na nim wali nieefektywne iso i nie podaje do kolegów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 1 minutę temu, P_M napisał: Harden swoją obroną powoduje zabicie ruchu piłki i każdy na nim wali nieefektywne iso i nie podaje do kolegów! powiedz to, proszę napisz! ------- Harden > Jordan? Dawaj! best SG ever! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Teraz, eF. napisał: powiedz to, proszę napisz! ------- Harden > Jordan? Dawaj! Czemu miałbym to napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 3 minuty temu, P_M napisał: Harden swoją obroną powoduje zabicie ruchu piłki i każdy na nim wali nieefektywne iso i nie podaje do kolegów! To chyba najlepszy defensywny gameplan jaki w życiu widziałem, przechytrzyłeś wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Teraz, P_M napisał: Czemu miałbym to napisać? k****, ludzie, żartuje sobie... w sensie - zdmuchnijcie trochę powietrza z koła... DAMN! wypiłem trochę wina i się droczę, mogem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 23 minuty temu, julekstep napisał: akurat obaj to ofensywny top topów - tacy się zawsze 'dofitują' jeśli już się czegoś tu czepiać to tego Mutombo, który będzie przeszkadzał (taki Brook Lopez byłby tutaj mega moim zdaniem) Poświeciłem się i oglądnąłem polowe meczu 5 NYK vs Boston w roku 1990 (wybrany przez eF). Poza tym że poziom meczu był żenujący. Ofensywa archaiczna ,a defensywa Bostonu polegała na zagęszczaniu trumny zostawiając masę miejsca na obwodzie. To McHale grał statycznie i nic swoja gra pozytywnego nie wnosił ani w ataku ani w obronie(w tej części która oglądałem). W serii Boston prowadził już 2 :0 żeby przegrać kolejne 3 mecze w których McHale zdobył : 17 pkt 9 zb na skuteczności 46%, 24 pkt na skuteczności 61% 4 zb oraz 17 pkt na 50% i 7 zb. Do tego Ewing zdobył 31pkt na dobrej skutecznosci, Oakley 26 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 3 minuty temu, Gregorius napisał: Poświeciłem się i oglądnąłem polowe meczu 5 NYK vs Boston w roku 1990 (wybrany przez eF). Poza tym że poziom meczu był żenujący. Ofensywa archaiczna ,a defensywa Bostonu polegała na zagęszczaniu trumny zostawiając masę miejsca na obwodzie. To McHale grał statycznie i nic swoja gra pozytywnego nie wnosił ani w ataku ani w obronie(w tej części która oglądałem). W serii Boston prowadził już 2 :0 żeby przegrać kolejne 3 mecze w których McHale zdobył : 17 pkt 9 zb na skuteczności 46%, 24 pkt na skuteczności 61% 4 zb oraz 17 pkt na 50% i 7 zb. Do tego Ewing zdobył 31pkt na dobrej skutecznosci, Oakley 26 pkt. Pamiętaj, że piszesz o serii gdzie po stronie NYK gra koleś wybrany (dokładnie z tego roku) z 19 numerkiem w tym drafcie. Nie będę dziś na pewno tego lukał (1 stary mecz na dzień styknie w zupełności) -> ale McHale krył Ewinga częściej niż 'sporadycznie'? W samych cyferkach Kevin wygląda świetnie (22 pts na świetnej skuteczności) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: Pamiętaj, że piszesz o serii gdzie po stronie NYK gra koleś wybrany (dokładnie z tego roku) z 19 numerkiem w tym drafcie. Nie będę dziś na pewno tego lukał (1 stary mecz na dzień styknie w zupełności) -> ale McHale krył Ewinga częściej niż 'sporadycznie'? W samych cyferkach Kevin wygląda świetnie (22 pts na świetnej skuteczności) McHale to najbardziej archaiczny gracz w tym drafcie akurat, po c*** patrzeć na czysty boxscore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jak oglądałem jakieś hajlajty i fragmenty serii NYK vs Boston to Ewinga bronił Parish, tylko że od razu jak Ewing dostawał piłkę to szły podwojenia i potrojenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi