julekstep Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 W sumie to takich fajnych, nie dominujących piłki SGków jest tyle, że nie wiem czy Wade'a na PG nie przerabiać (przy Joku i tak nie potrzebuje true PG) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Kto jak kto, ale że Lorak będzie stoperem zabawy to się nie spodziewałem. Ma ktoś kontakt do niego, by sprawdzić czy żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 David Robinson i Scottie Pippen nie dość, że w jednym teamie, to obaj w prime? Damn, oglądałbym taki team. dopiero początek gry, a @Gregorius ładnie pozamiatał tymi pickami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 18 godzin temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: wstyd mi to czytać @lorak czemu Giannis przed DRobem? bo ostatnio gadałem z Jendrasem o poprzedniej takiej zabawie (z 2011) i tam miałem DRoba. poza tym gracze z 90s są tu niedoceniani ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 11 minut temu, lorak napisał: bo ostatnio gadałem z Jendrasem o poprzedniej takiej zabawie (z 2011) i tam miałem DRoba. poza tym gracze z 90s są tu niedoceniani ;] Tym swoim pickiem zniszczyłeś mi koncepcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 46 minut temu, P_M napisał: Tym swoim pickiem zniszczyłeś mi koncepcję Nie ładnie brać Pennyego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 14 minut temu, Koelner napisał: Nie ładnie brać Pennyego Przynajmniej na twój props mogę liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 spuszczacie się nad Jokiciem, a krytykujecie wybór Klaya? odpadły mi ręce z rezygnacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: spuszczacie się nad Jokiciem, a krytykujecie wybór Klaya? kto się spuszcza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: spuszczacie się nad Jokiciem, a krytykujecie wybór Klaya? odpadły mi ręce z rezygnacji... Tez jak czytam ze Jokic 2019 to jakis tooooop 5 ( tamtego sezonu chyba czyli all time żadne ) oraz zdanie EPICKIE PO to mam od razu zawroty głowy. 1 minutę temu, polishllama69 napisał: kto się spuszcza ? Pisał tylko Ten Co Go Wybrał ale brak krytyki tych zdań szokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 19 minut temu, ignazz napisał: Pisał tylko Ten Co Go Wybrał ale brak krytyki tych zdań szokuje nikt już nie ma sił na walkę z koniem to nie Aldridge żeby go codziennie hejtować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 godziny temu, lorak napisał: bo ostatnio gadałem z Jendrasem o poprzedniej takiej zabawie (z 2011) i tam miałem DRoba. poza tym gracze z 90s są tu niedoceniani ;] No i podebrałes mi RW :(. Świetny pick. Nie wiem czy nie za wcześnie co prawda ale jeden z najlepszych defensorów jako PF w historii z dobra trójka. Za to nie rozumiem wybrania IT. Im więcej o nim czytam tym ląduje u mnie co raz niżej na liście. Nie wiem czy przez nostalgie i bycie członkiem wielkiego teamu nie jest bardzo przeceniany. Do tego mało efektywny scorer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, Gregorius napisał: No i podebrałes mi RW :(. Świetny pick. Nie wiem czy nie za wcześnie co prawda ale jeden z najlepszych defensorów jako PF w historii z dobra trójka. Za to nie rozumiem wybrania IT. Im więcej o nim czytam tym ląduje u mnie co raz niżej na liście. Nie wiem czy przez nostalgie i bycie członkiem wielkiego teamu nie jest bardzo przeceniany. Do tego mało efektywny scorer. Rw w II turze to lol nad lolami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) obudować Giannisa jest nie tak łatwo jak mi się zdawało i wysoki dający spacing to przy nim konieczność, a nie ma za wielu o takim profilu nadających się do tej zabawy. do tego Rasheed był wybitny w defensywie, bronił skutecznie zarówno Hakeema jak i Duncana. no i plusy/minusy go kochają, w pierwszej dekadzie tego wieku znalazł się w top 10: 1.KG +11.7 2.Duncan +11.2 3. LeBron James +10.9 4. Dirk +10.4 5. Wade +8.9 6. Chris Paul +8.6 7. Kobe Bryant +8.4 [i tak ich wszyscy znają i każdy się czai na stila ;]] 10. Rasheed Wallace +7.5 Edytowane 17 Maja 2020 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) 10 minut temu, Koelner napisał: Rw w II turze to lol nad lolami Ze względu na jego unikalny skill set nie sądze. Nie wiem czy można znaleźć na tą pozycje jeszcze jednego gracza jak on. Edit: @lorak wykasuj z plus minus graczy którzy jeszcze nie poszli. Prosze. Edytowane 17 Maja 2020 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, Gregorius napisał: Ze względu na jego unikalny skill set nie sądze. Nie wiem czy można znaleźć na tą pozycje jeszcze jednego gracza jak on. rozmawiamy o gościu 14/8 ts50% w II turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 plus wybitna obrona i 31+% za trzy. Dla innych osób jacy są w grze jest to zdecydowanie za wcześnie. Racja. Ale Lorak moim zdaniem nie mógł ryzykować mając GA że go straci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 biorąc pod uwagę, to jak piękny jest Middleton w tym sezonie mógł wziąć gracza o bardzo podobnym profilu, ale jeszcze lepszego w O i upchać go na skrzydle, wysokich z rzutem było sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 6 minut temu, Gregorius napisał: plus wybitna obrona i 31+% za trzy. Dla innych osób jacy są w grze jest to zdecydowanie za wcześnie. Racja. Ale Lorak moim zdaniem nie mógł ryzykować mając GA że go straci. Taaa tak sobie przypominam finały 2005 jak Sheed mnie wkurwiał jak rzucał całe 10 pkt i co czwarty osobisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 44 minuty temu, lorak napisał: no i plusy/minusy go kochają, Jak są te plusy/minusy obliczane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi