LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Teraz, kucio napisał: To wybieraj, bo blokujesz kolejkę - wiem, gdzie mieszkasz kolego. nic nie blokuje, gram w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mogłeś wziąć sobie chociaż tego Bosha, który bronił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 W playoffach '14 był słaby w D (jak całe Heat), a w '15 - Heat mieli 21. obronę, a on był na minus w on/off, wiec bez sprawdzania typuję, że w różnych statsach był co najwyżej średni. Raczej nie warto dla 40 meczów, gdzie Bosh trafiał 1.4 trójki na 37%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 43 minuty temu, BMF napisał: Jak naprzeciw będzie Shaq, Dwight czy Bogut z Benem - Sabonis ma rację bytu Po co chcesz się matchupować z Benem albo Bogutem? Przeciw obu lepiej mieć shootera, zamiast pozwalać im łazić gdzie im się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @LeweBiodroSmoka masz dwa picki teraz, więc jeszcze nie julek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: @LeweBiodroSmoka masz dwa picki teraz, więc jeszcze nie julek. Ladnie nam sie dobrali skrajnie wybierajacy. Lbs wlasnie udowodnil ze jednak slynne juz oznaczenie ignaza calkiem sensowne. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 12 minut temu, Chytruz napisał: Po co chcesz się matchupować z Benem albo Bogutem? Przeciw obu lepiej mieć shootera, zamiast pozwalać im łazić gdzie im się podoba. Naprzeciw Shaqa/może Dwighta/Mourninga/Embiida dostanie większe minuty. Naprzeciw teamów z dwoma typowymi wysokimi pewnie dostanie minuty backupa (te teamy Camby'ego czy Sylvinho). Naprzeciw teamów, które mogą grać small (tangiers, karpik) pewnie zagra w garbage time jak już będę miał +20. ;] Tak że z tym ,,ciekawe jak tam Sabonis w naszych czasach'' raczej luźno, jakbyśmy grali 8-osobowe rotacje, to pewnie nie mógłbym wziąć gościa na ~połowę meczów. I owszem, posiadanie Giannisa daje komfort, że łatwo będzie punktować tych Wallace'ów czy Bogutów, tylko muszę teraz dobrze wybrać jednego typa. ;] Napisz czy chcesz głosować, skoro komentujesz ten draft. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 3 minuty temu, BMF napisał: Napisz czy chcesz głosować, skoro komentujesz ten draft. ;] Nie wiem. A jak się głosuje, tylko W/L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Chytruz napisał: Nie wiem. A jak się głosuje, tylko W/L? Cały boxscore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 5 minut temu, Chytruz napisał: Nie wiem. A jak się głosuje, tylko W/L? Głosowanie jak seria (4-3 etc.). @Tecu Ty chcesz głosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Teraz, BMF napisał: Głosowanie jak seria (4-3 etc.). @Tecu Ty chcesz głosować? Mogę. Jeżeli to będzie proste i szybkie Myślałem, że będzie to w formie ankiety dla wszystkich, ale oczywiście Wasze zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Anthony Mason to wspanialy pick, orginalna wersja Draymonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) same dobre picki ostatnio poszły, ale najlepszy Kenyon Martin. Draymond meets Amare meets Faried meets crack Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez BiałaCzekolada2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Mason Anthony Mason . Clifford tez kozak Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: Ty to tam się martw jak sprzedać kasztana Bowena bo na studa Noaha to i tak Cię nie stać ( @Przemek_Orliński potwierdź ) Noah to w swoim krótkim prime to był dzik nad dziki, ale (tak jak pomidory szklarniowe) musiał być osadzony w odpowiednim środowisku. Obrona + passing skills są przyjacielem każdego, kto ma ułomnego w obronie i rozegraniu PG. Dodatkowy plusem była wkurwiająca aparycja, ale to mu zostało już na zawsze, tylko z czasem wyblakło. Śmieć Noah z czasów Knicks to było klasyczne zakupienie "Red Label" aby zaszpanować przed znajomymi na parapetówce. Niby się najebiesz i zaszpanujesz znaną etykietką, ale ogromny niesmak i jutrzejszy kac pozostają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Przemek_Orliński napisał: Śmieć Noah z czasów Knicks to było klasyczne zakupienie "Red Label" aby zaszpanować przed znajomymi na parapetówce. Niby się najebiesz i zaszpanujesz znaną etykietką, ale ogromny niesmak i jutrzejszy kac pozostają Chciałbyś. Knicks się nawet nie najebali xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Tak sobie spojrzałem na Staty Masona i jedno przykuło moją uwagę. 43,1 min/mecz przy 72 meczach albo 42,2 min/mecz przy 82 meczach. Kiedyś to się grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: Chciałbyś. Knicks się nawet nie najebali xD Nigdy nie wybaczę Jacksonowi, że go gówno podpisał. Tak jak oddania Robina Lopeza za to ścierwo Rose'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 11 minut temu, Tecu napisał: Mogę. Jeżeli to będzie proste i szybkie 31 meczów łącznie, nie wiem czy to dużo, czy mało. A z tymi ankietami, nie wiem nawet jak to technicznie wygląda, muszę popytać Elda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 8 minut temu, kucio napisał: @karpik ukryta opcjo niemiecka dawaj pick i @tangiers niech szykuje swój. Możliwe, że dziś nie wybiorę. Właśnie stoję przed problemem wyboru gracza do S5, a że nikogo z mojego kręgu zainteresowań mi nie podjebaliście, to muszę to przemyśleć. Także to jest Wasza wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi