julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mutombo z tym numerem to super pick + świetnie pasuje do teamu karpika. Sam o nim myślałem bo to był chyba BPA wśród pozostałych centrów....ale Sabonis/Noah lepiej mi fitują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @julekstep miałem brać Noaha zamaist Cousinsa, ale uznałem, że to będzie bliźniak Boguta, a trzeba szukać opcji pod różne matchupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 FYI - nie wiem za ile LBS picknie, ale kolejny pick to będzie chyba ten nad którym będę musiał trochę przysiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 18 minut temu, julekstep napisał: Joakim Noah 12/13 + 13/14 @LeweBiodroSmoka WRESZCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie licząc tego nieszczęsnego Redicka same fajne picki A co Ci nie pasuje w Redicku? Przecież trzeba mieć takiego w warunkach ATF elite movement shootera. Redick tutaj nie będzie dawał wiele mniejszego impactu o Raya czy Reggiego, bo choć jest oczywiście gorszy od nich, to przy ograniczonej roli tej dwójki, a pewnie tu taka będzie, ich rola sprowadza się z grubsza do tego samego. W obronie każdy z nich jest ok w team defense i słaby 1 on 1. Biorąc pod uwagę kiedy poszli tamci, to ja z Redicka jestem mega szczęśliwy, bo on potrafi trafiać trójki pomimo dobrej obrony, a wide open blisko 50%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Redick tutaj nie będzie dawał wiele mniejszego impactu o Raya czy Reggiego, Nie no pls. My tu gramy o top topów, najwyższą stawkę. Ten moment kiedy Redicki, Korvery czy nawet Alleny tego świata zaczynają popuszczać z nerwów. Miller w takich warunkach się dopiero rozkręcał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 ja tu jeszcze widzę dwóch snajperów off-movement na poziomie elite i przynajmniej jeden z nich jest lepszy w D a drugi ma sporo lepsze warunki, ale zobaczymy co będzie w opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 minuty temu, karpik napisał: bo on potrafi trafiać trójki pomimo dobrej obrony Co regularnie potwierdzał w PO... Redick na poziomie ATF we wszystkim po za rzucaniem jest słaby/bardzo słaby ( w sumie na poziomie zwykłej ligi też ). Dla mnie jego wartość to zdecydowanie nie jest gracz na piąty pick i to mimo tego co się dzieje na pozycji SG. Widzę sporo graczy mogący wejść w te buty, ale którzy w razie slumpu nie będą totalnymi cancerami na obie strony parkietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mam 3 grajków w shortliście na ten moment Ciekawe czy LBS pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 matematyka każe sądzić, że kogoś powinieneś wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Teraz, polishllama69 napisał: matematyka każe sądzić, że kogoś powinieneś wybrać tak, ale LBS mógłby ułatwić wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 minutę temu, kucio napisał: Rashaard Lewis 2007/2008 - 2008/2009 Widziałem jednak jego wcześniejszą wersje w twoim teamie. Nie powiem, kiedy pytałem o lata, kluczowy był dla mnie właśnie Lewis, bo tamci to raczej no-brainery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mutombo to bardzo dobry wybór. k-Mart to samo. nie kupuje tych: JJDickow czy Noahow oraz mocno się zastanawiam nad Sabonisem bo to chyba mimo wszystko najwolniejszy gracz naszej zabawy. Mając kozaków all time do wyboru z dodatkiem tych najnowszych z wysokim pace to myśle ze Robinson może jeszcze nadąży ale Saba chyba już nie. Do naszej gry branie Shaqa młodego z rookie waga to byłby kozacki ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 ^redick + Harden w obronie to ciekawy koncept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 On potem dowalil masę która mu jest niepotrzebna w naszej grze. Wczesny Shaq to jest sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 5 minut temu, ignazz napisał: nie kupuje tych: JJDickow czy Noahow Ty to tam się martw jak sprzedać kasztana Bowena bo na studa Noaha to i tak Cię nie stać ( @Przemek_Orliński potwierdź ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 6 minut temu, ignazz napisał: mocno się zastanawiam nad Sabonisem bo to chyba mimo wszystko najwolniejszy gracz naszej zabawy. Mając kozaków all time do wyboru z dodatkiem tych najnowszych z wysokim pace to myśle ze Robinson może jeszcze nadąży ale Saba chyba już nie Część osób tutaj buduje tradycyjne lineupy (dwóch tradycyjnych bigs) - część osób nie. Sabonis to jest odpowiedź na nr 1 - nie chciałbym sytuacji, gdzie losuję Regisa w grupie i skazuje się na ewentualność, że muszę wygrać dwa pozostałe mecze. Jak naprzeciw będzie Shaq, Dwight czy Bogut z Benem - Sabonis ma rację bytu, bo on przez te 25 minut w Blazers miał ~DPOTY impakt, a Giannis pasuje do niego idealnie w D. Jak będę grać np. z tangiersem, to pewnie Sabonis będzie grać ogony/nie będzie grać w ogóle, ale przeżyję 8-osobową rotację w poszczególnych matchupach. Obudowanie Giannisa jest bardzo ciężkie, bo potrzebujesz wysokiego z rzutem - Sabonis w tamtych sezonach miał ok. 50% z long midrange + dawał elite passing, więc wolę go w ataku do Giannisa bardziej niż Brooka pomimo braku trójki (o tym w opisie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 do Giannisa to ja bym w sumie widział jeszcze jednego euro bigmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 minutę temu, kucio napisał: Sabonis to dobry pick, ale jest też jeden bardziej modern wysoki od niego, który jest bardzo bardzo niedoceniony. Mogę Ci na priv sprzedać Proszę tu nie pomagać sobie na PW! Bardzo haniebne praktyki BMF musi sobie radzić sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 nie wkurwiać mnie tymi oznaczeniami proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi