Sylvinho. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Lata zawodników wpiszę jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Muszę napisać list -> iść na pocztę -> wrócić z poczty, a myślałem, że West mi się ostanie do ósmej rundy, tak że wybiorę pewnie w okolicach 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 na wybór Briana Cardinala czekać do 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: na wybór Briana Cardinala czekać do 19 mysli ktorego z braci Zeller wziac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 bez spoilerów, usuńcie Wasze wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 limit meczów to 110+/2 sezony w RS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: limit meczów to 110+/2 sezony w RS ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 szkoda, bo bardzo fajna opcja wypadła o 3 mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 9 minut temu, polishllama69 napisał: szkoda, bo bardzo fajna opcja wypadła o 3 mecze Napisz kto skoro i tak go nie można wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jonny Isaac z taką obrona na ławeczkę na 10m jak znalazł to łatania różnych cepów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 tyle myślał, żeby mnie wkurwić brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 W niektórych matchupach będę musiał pewnie grać 8-osobową rotacją, ale przynajmniej nie muszę panikować, że wylosuję Shaqa w grupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 bleee 2 moje picki pod rząd poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mial byc gosc na inna pozycje, ale mlody McDyess to byl jednak jednak swietny finisher z dobra obrona, idealny z lawki, a w niektorych konfiguracjach w S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, kucio napisał: Jedziemy, jedziemy kochani, bo mam taki pick na nawrotce, że was zmiecie z planszy. Byś lata pouzupełniał, bo twój team zaczął się robić dość sexy. Propsy dla Kenyona Martina i Antonio McDyessa. Lepsze picki niż David West. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, kucio napisał: Spoko, zostało jeszcze parę fajnych nazwisk po podobnych specyfikacjach. jeśli chodzi o centra to o dziwo zostało kilka mocarnych nazwisk (w tym jedno bardzo mi pasujące) jeśli chodzi o PFów to gorzej - ale mam już pewien 'ekstrawagancki' pomysł (ale to raczej na last picka ) Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 3 minuty temu, kucio napisał: Mało brakowało, a bym go wziął teraz Kenyon byl u mnie na short liscie, jakbys go nie wzial, to uzupelnialbym inna pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Byś lata pouzupełniał :DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Już myślałem, że ten Mutombo nie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Parafrazując Gary Linekera "ATF to taka gra, gdzie 16 userów buduje zespoły, a na końcu zawsze wygrywa Karpik". Nie licząc tego nieszczęsnego Redicka same fajne picki, bardzo dobrze obudowany zespół. Jeszcze z jeden dobry szlif i będzie mocny faworyt do wygranej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi