Chytruz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 *jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Chytruz napisał: *jednego dwóch - póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Mój Melo @Sylvinho. jak mogłeś pierwszemu loverowi forum go zabrać z przed nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Mój Melo @Sylvinho. jak mogłeś pierwszemu loverowi forum go zabrać z przed nosa Kidd go chciał do zespołu, także nie miałem wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 6 minut temu, tangiers napisał: Ja dlugo bylem zdecydowany na Blake przed Porzingisem, ale jednak przy Nashu/Davisie/Butlerze/Doncic to u mnie z pilka nic by nie pogral plus daje inny spacing niz potrzebowalem. Blake nie musi grać nie wiadomo ile z piłką. Szczególnie ten młody. On i tak wykorzysta swój passing. Wyobraź sobie pick-and-rolla z Hardenem. Sheed na weakside za łukiem, w rogach George i Redick. Harden ściąga podwojonie, podaje do Griffina rollującego pod kosz i obrona ma do wyboru pomóc do Blake'a lub dać mu dunk. Idzie pomoc i tutaj Blake jest mega przydatny, bo może wybrać czy samemu kończyć czy podawać na obwód. Obie rzeczy robi świetnie. To samo mógłby robić u Ciebie, tylko zamień JH na Nasha, a Sheeda na Davisa. Moim zdaniem lepsza opcja niż unproven Porzingis, który nie wnosi nic ponadto co dostajesz od Davisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 generalnie pogarda dla Melo - ale w tej rundzie to już dobry pick Sam myślałem czy go nie brać, ale wiedziałem że LBS już nigdy nie picknie Iverka w atf, to wolałem brać bezpiecznie Denga i Iverka jako 'scoring punch' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: dwóch - póki co Zaslony tego drugiego to jest all smoke and mirrors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @MarcusCambyzastanawiałem się między Haywardem, a Joe Johnsonem do ostatniej chwili, bo mocno potrzebowałem kogoś na 2-3 + w miejsce Battiera na ,,lżejsze'' defensywnie matchupy - ale jednak mamy ten obecny sezon w wykonaniu Haywarda, gdzie świetnie się odnajduje w napakowanym talentem teamie po obu stronach parkietu, i w sumie to zaważyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: generalnie pogarda dla Melo - ale w tej rundzie to już dobry pick Powiedzmy, że do wybronienia, ale kurna nie przy Dirku. Oni grają w tych samych strefach. Hipotetycznie to może działać z Melo 6th manem, ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Powiedzmy, że do wybronienia, ale kurna nie przy Dirku. Oni grają w tych samych strefach. Hipotetycznie to może działać z Melo 6th manem, ale Ja uważam ze nie powinnismy brać pod uwagę takich przypadkow, ze gwiazdor za bardzo gwiazdorzy w jakims teamie w atf i nie chce grac z ławki. Nie bierzemy pod uwagę kontuzjogennosci, tak samo nie bierzmy pod uwagę widzimisię graczy. Zreszta czy któras z tych supergwiazd koedykolwiek odmówiła gry w allstar game z ławki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, BMF napisał: @MarcusCambyzastanawiałem się między Haywardem, a Joe Johnsonem do ostatniej chwili, bo mocno potrzebowałem kogoś na 2-3 + w miejsce Battiera na ,,lżejsze'' defensywnie matchupy - ale jednak mamy ten obecny sezon w wykonaniu Haywarda, gdzie świetnie się odnajduje w napakowanym talentem teamie po obu stronach parkietu, i w sumie to zaważyło. miałem trzech graczy na bardzo krótkiej liście do wziecia iso Joe Hayward i gracz X, ale muszę przekminić czy się nie napaliłem za mocno, zwłaszcza po słowach o KP, i po picku Marcusa było takie głośne o K***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 zmienników na 4-5 masz jeszcze sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Powiedzmy, że do wybronienia, ale kurna nie przy Dirku. Oni grają w tych samych strefach. Hipotetycznie to może działać z Melo 6th manem, ale Daj spokój. Przecież wiadomo, że będzie wchodził z ławki i bardziej tę rolę zaakceptuje mając na swojej pozycji Dirka niż przykładowego Granta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, kucio napisał: Melo z Kiddem na PG otarł się o MVP grając SFa. Cóż. Jak gdzieś miał trafić to tylko do Jasona lub Bilupsa. Chciałbym sprostować, że grał wtedy na czwórce i został wyjaśniony w playoffs przez Brandona Bassa. 2 minuty temu, Sylvinho. napisał: Daj spokój. Przecież wiadomo, że będzie wchodził z ławki i bardziej tę rolę zaakceptuje mając na swojej pozycji Dirka niż przykładowego Granta. Może tak, ale może być też tak, że on uważa, że jest lepszy od Dirka i tego nie zaakceptuje ;] Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Chytruz napisał: Zaslony tego drugiego to jest all smoke and mirrors. Patrząc na to, że typ grający w swojej drużynie dużo z piłką w tej kategorii ustępuje głównie Tristanom Thompsonom tego świata to nie jest źle jeśli chodzi o screen assists. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ktos zapoda szybki tl:dr jak to sie odbywa po drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Chytruz napisał: Ktos zapoda szybki tl:dr jak to sie odbywa po drafcie? 4 grupy. każdy gra z każdym. Wychodzą 2 najlepsze i gramy ćwierćfinały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Chytruz napisał: Ktos zapoda szybki tl:dr jak to sie odbywa po drafcie? Ja tez bym chciał wiedzieć np jak się głosowania odbywają, wybieramy jury czy sami głosujemy @BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Może tak, ale może być też tak, że on uważa, że jest lepszy od Dirka i tego nie zaakceptuje ;] Kwestia interpretacji Choć podejrzewam, że nie tylko wywołany przez Ciebie Carmelo mógłby mieć w takim ATF problemy z wchodzeniem z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Przecież Sylvek jeszcze nie podał lat Melo, więc nie wiadomo czy to bardziej SF czy PF rola będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi