Braveheart22 Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 16 minut temu, jack napisał(a): Mówiła o swojej znajomej która była podsekretarzem stanu (wiceministrem) i zarabiała w warszawie 6000 zł a musiała utrzymać 2 domy bo była z Gdyni (od 38:47) Ok. Słowa, tak czy siak niepotrzebne i trochę bezczelne, bo można je spokojnie interpretować jako obrazę ludzi, którzy zarabiają mniej. A rozwijając. Ciekawe tylko, do której grupy zalicza w takim razie swoją koleżankę. Wyszło niemiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a): Ok. Słowa, tak czy siak niepotrzebne i trochę bezczelne, bo można je spokojnie interpretować jako obrazę ludzi, którzy zarabiają mniej. A rozwijając. Ciekawe tylko, do której grupy zalicza w takim razie swoją koleżankę. Wyszło niemiło. To ta sama odklejona co kiedyś w tv mówiła że nie da się za 6k wyżyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 1 godzinę temu, mayor napisał(a): Mnie najbardziej wkurwiło jak Tusk wyraził poparcie dla Sutryka, bo to już są podwójne standardy .Jakoś przed wyborami samorządowymi Platformersi nie chcą wałkować afery z Collegium Tumanum widocznie za dużo mają absolwentów w szeregach swoich kandydatów.,Na początku była narracja o pisowskiej pseudouczelni, a teraz morda w kubeł Daj spokój, Wrocław jest jakiś przeklęty - jak patrzę na listę kandydatów to nie wiem czy pójdę. Albo Sutryk albo jakieś w zasadzie no-name'y. PiS już nawet Mirki nie wystawił, bo i tak mają za duży negatywny elektorat, więc rzucili kogoś na pożarcie. Chodziły słuchy, że Jaros chciał z PO, ale ponoć go partia nie puściła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 2 godziny temu, jack napisał(a): A ja doskonale pamiętam jak broniłem Bieńkowskiej, gdy mówiła że za 6000 to tylko złodziej albo idiota będzie pracował jako wiceminister. Aha. Czyli jak zwykle fanatycznie broniłeś PO 27 minut temu, Camelus napisał(a): Daj spokój, Wrocław jest jakiś przeklęty - jak patrzę na listę kandydatów to nie wiem czy pójdę. Albo Sutryk albo jakieś w zasadzie no-name'y. PiS już nawet Mirki nie wystawił, bo i tak mają za duży negatywny elektorat, więc rzucili kogoś na pożarcie. Chodziły słuchy, że Jaros chciał z PO, ale ponoć go partia nie puściła. Sutryk to jedna z najbardziej ohydnych postaci polskiej polityki, serio nie znam postaci w polskiej polityce na którą bym nie głosował przeciw niemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 50 minut temu, josephnba napisał(a): To ta sama odklejona co kiedyś w tv mówiła że nie da się za 6k wyżyć? 7 minut temu, RappaR napisał(a): Aha. Czyli jak zwykle fanatycznie broniłeś PO Po co powtarzasz głupoty? Mówiła, że tylko głupek lub złodziej będzie pracował jako wiceminister za 6000 skoro może zarobić gdzie indziej więcej lub chociaż nie ponosić kosztów przenosin do Warszawy. 1 godzinę temu, Braveheart22 napisał(a): Słowa, tak czy siak niepotrzebne i trochę bezczelne, bo można je spokojnie interpretować jako obrazę ludzi, którzy zarabiają mniej. Serio wymagasz by w prywatnej rozmowie w 4 oczy ważyła słowa by postronni słuchacze nie mogli na siłę jej słów zinterpretować inaczej? Tym bardziej, że jej rozmówca doskonale zrozumiał o czym świadczy dalszy ciąg rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Gamoń z GW co dostał po dupie od Stanowskiego teraz się odgryzł. Tylko, że nie można tego przeczytać bez zapłaty. https://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,30812038,klamstwa-i-manipulacje-krzysztofa-stanowskiego-w-10-punktach.html Ależ oni są żałośni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Godzinę temu, jack napisał(a): Gamoń z GW co dostał po dupie od Stanowskiego teraz się odgryzł. Tylko, że nie można tego przeczytać bez zapłaty. https://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,30812038,klamstwa-i-manipulacje-krzysztofa-stanowskiego-w-10-punktach.html Ależ oni są żałośni. Ta godzinna odpowiedź Stanowskiego z przedwczoraj ma już ponad mln wyświetleń Manipulant z GW dostał liścia raz, ale jak widzę nie nie zrozumiał i wystawia się drugi raz na strzał. W sumie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Swoją drogą to zaskakujące że ktoś, kto widział jak Stano grilluje kolejnych debili decyduje się na takie żenujące teksty o nim Przecież to jak wchodzenie Julka do ringu z zawodowym bokserem Ale w sumie potrzeba wykupienia tego gówna pokazuje ze nie chodzi o stana tylko o nabicie sobie wpłat robiąc "materiał" o kimś znanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 6 godzin temu, josephnba napisał(a): To ta sama odklejona co kiedyś w tv mówiła że nie da się za 6k wyżyć? Tamto to chyba Gersdorf mówiła i to o 10k xd 6 godzin temu, jack napisał(a): Serio wymagasz by w prywatnej rozmowie w 4 oczy ważyła słowa by postronni słuchacze nie mogli na siłę jej słów zinterpretować inaczej? Tym bardziej, że jej rozmówca doskonale zrozumiał o czym świadczy dalszy ciąg rozmowy Od takich osób to już niczego nie wymagam, bo oni żyją w swojej bańce i za późno na ratunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) Mnie przekonał, tylko ja po 16 latach nadal czekam na 3x15, likwidacje senatu, jowy, system kanclerski, zmniejszenia posłów i c*** wie co tam jeszcze było Edytowane 22 Marca 2024 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Godzinę temu, Koelner napisał(a): Mnie przekonał, Ja trochę jeszcze waham się, ale miło że dzisiejsze jubileuszowe twetterowe wystąpienie Przewodniczącego wytłumaczyło drobne niedociągnięcia i czyja to wina 24 stycznia 2023 i dziś cena baryłki podobna. Tylko cena benzyny się trochę nie zgadza. I napewno dziś byłaby benzyna po 5,19 tylko Duda bruździ i vetuje. Oby Duda tylko nie próbował zavetować tych obiecanych obniżek O POŁOWĘ rachunków za prąd i gaz, które rząd Pana Premiera Donalda Tuska przygotowuje na drugie półrocze tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) 2 godziny temu, Koelner napisał(a): Mnie przekonał, tylko ja po 16 latach nadal czekam na 3x15, likwidacje senatu, jowy, system kanclerski, zmniejszenia posłów i c*** wie co tam jeszcze było Twitter Tuska chyba przeradza się w satyryczny xD Edytowane 22 Marca 2024 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 3 godziny temu, Koelner napisał(a): Mnie przekonał, tylko ja po 16 latach nadal czekam na 3x15, likwidacje senatu, jowy, system kanclerski, zmniejszenia posłów i c*** wie co tam jeszcze było Podoba mi się jak przypisuje sobie zmniejszenie inflacji podczas gdy jest to zasługa tego partyjniaka, którego chcą postawić przed trybunał stanu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 8 minut temu, Pepis21 napisał(a): Podoba mi się jak przypisuje sobie zmniejszenie inflacji podczas gdy jest to zasługa tego partyjniaka, którego chcą postawić przed trybunał stanu xD przecież partyjniak sam opowiadał że on i rząd nie odpowiadają za inflację. a partyjniak drukował banknoty do zasypywania budżetu a teraz Führer ma ból dupy że jemu nie drukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 4 godziny temu, Koelner napisał(a): Mnie przekonał, tylko ja po 16 latach nadal czekam na 3x15, likwidacje senatu, jowy, system kanclerski, zmniejszenia posłów i c*** wie co tam jeszcze było Jedno trzeba mu oddać Czarować to on potrafi, ma dar do przemówień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 56 minut temu, josephnba napisał(a): Jedno trzeba mu oddać Czarować to on potrafi, ma dar do przemówień Z wadą wymowy to naprawdę jest feat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Jedno trzeba mu oddać Czarować to on potrafi, ma dar do przemówień Jakby spojrzeć na to analitycznie, to nie. Mówcą jest sredniawym at best, patrząc przez pryzmat najlepszych mówców. Jeżeli zawężamy do polskiej polityki to trochę inna kwestia, ale still merytoryka, retoryka,mowa ciała pozostawia wieeele do życzenia. Polecam sprawdzić sobie dobrego mówcę https://youtube.com/@askvinh?si=FDuXHevMoDSAYWjJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) 4 minuty temu, P_M napisał(a): Jakby spojrzeć na to analitycznie, to nie. Mówcą jest sredniawym at best, patrząc przez pryzmat najlepszych mówców. Jeżeli zawężamy do polskiej polityki to trochę inna kwestia, ale still merytoryka, retoryka,mowa ciała pozostawia wieeele do życzenia. Polecam sprawdzić sobie dobrego mówcę https://youtube.com/@askvinh?si=FDuXHevMoDSAYWjJ najlepszy mówca: Edytowane 22 Marca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 tylko co z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi