fluber Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:33, ignazz napisał(a): Pokaz mi co jest głębokie. Chętnie poczytam o twoich wartościach. Rozwiń Kiedy chce dać szczęście bliskim, daje im czas a nie pieniądze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:35, fluber napisał(a): Kiedy chce dać szczęście bliskim, daje im czas a nie pieniądze:) Rozwiń Spełniać marzenia. Nic nie pisałem ze to tylko pieniądze. To tak jak bym Ciebie podejrzewał ze Ty swojej ukochanej dajesz wspólny czas siedząc w pustym pokoju na podłodze rozmawiając i patrząc w oczy. I to tylko do zmroku bo przecież pieniądz się nie liczy wiec prąd nie zapłacony. Przecież oceniasz mnie zbyt jednostronnie. Tak jak ja teraz Ciebie. moim bliscy są ze mną szczęśliwi i nie mogę napisać ze mój sukces i zadowolenie takie radosne czysto ludzkie nie ma nic wspólnego z finansami bo ma. Mam spokój ducha i poczucie bezpieczeństwa. Gotowy i na radość z rzeczy drobnych jak i na jakiś niespodziewany koszt np lekarski. To poczucie bezpieczeństwa jeszcze bardziej ceni moja Partnerka. I nie ma tu nic o podłożu materializmu. A doszedłem do tego bezpieczeństwa ciężka praca wiec bardzo doceniam wartość pieniądza. Miałem to szczęście ze poznałem smak ciężkiej pracy fizycznej pracując całe studia w firmie Taty. Zbudowaliśmy wszystko od zera zamiar pic na umór z kolegami z roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:33, ignazz napisał(a): Czasem czuje u niektórych taka złość w stosunku do mnie lub może i politowanie ze nie wiem co się w życiu liczy Rozwiń Może inni czują to samo w drugą storne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Wiec proszę @fluber nie pozycjonuj się wyżej w hierarchii spędzania czasu z bliskimi oceniając mnie z poziomu jakiegoś bananiarza W dniu 4.09.2020 o 21:46, Krzemo napisał(a): Może inni czują to samo w drugą storne Rozwiń Możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Maci może informację, dlaczego Borys od miesiąca ma zapchaną skrzynkę? W zasadzie zawsze tak było, ale..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W sprawach pilnych walnij SMS a telefon jest na stronce sklepu. Tylu jest donosicieli a miejsca tylko na 100 PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:46, ignazz napisał(a): Wiec proszę @fluber nie pozycjonuj się wyżej w hierarchii spędzania czasu z bliskimi oceniając mnie z poziomu jakiegoś bananiarza Rozwiń Co to znaczy oceniając z poziomu bananiarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:51, ignazz napisał(a): W sprawach pilnych walnij SMS a telefon jest na stronce sklepu. Tylu jest donosicieli a miejsca tylko na 100 PM Rozwiń Nidy nie miałem spraw pilnych. Znudziłem się. Ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) @fluber Mnie. Czyli za ja jestem takim bananowym chłopcem dla którego liczą się tylko drogie gadżety. Edytowane 4 Września 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) W dniu 4.09.2020 o 21:54, StaryFan napisał(a): Nidy nie miałem spraw pilnych. Znudziłem się. Ot co. Rozwiń http://e-nba.pl/topic/7290-usuwanie-konta/page/2 Tam czytał Edytowane 4 Września 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:54, StaryFan napisał(a): Nidy nie miałem spraw pilnych. Znudziłem się. Ot co. Rozwiń Jak się nudzisz to piszesz pm z Borysem? Dobre. Nie znałem @Borys oczyść skrzynkę. Userzy się nudzą. !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:55, ignazz napisał(a): Jak się nudzisz to piszesz pm z Borysem? Dobre. Nie znałem @Borys oczyść skrzynkę. Userzy się nudzą. !!! Rozwiń Wytrzeźwiej, skutek podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:58, StaryFan napisał(a): Wytrzeźwiej, skutek podobny. Rozwiń Wyjątkowo dziś jestem trzeźwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:41, ignazz napisał(a): A doszedłem do tego bezpieczeństwa ciężka praca wiec bardzo doceniam wartość pieniądza. Miałem to szczęście ze poznałem smak ciężkiej pracy fizycznej pracując całe studia w firmie Taty. Rozwiń A pół mojego dzieciństwa mój tata był bezrobotny, a drugie pół pracował za najniższą krajowa jako wozny, mieszkałem w małym mieszkaniu w najgorszej dzielnicy w miescie, wakacje spędzałam na miejscu, nigdy nigdzie nie wyjeżdżając, grając w kosza i piłkę nożną na podwórku z chłopakami których rodzice byli w podobnej sytuacji co moi:) Wiec nie pierdol o tym jak ciężka praca w firmie u tatusia osiągnąłeś więcej niż te śmierdzące lenie dookoła, bo się ośmieszasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) @fluber znowu pudło i proszę nie rób proszę zdrobnień moich bliskich. Masz ochotę to opisze na privie co to było. Nic lekkiego typu nosić cegły na budowie. i jakbyś czytał uważnie to przecież napisałem ze razem zbudowaliśmy coś od zera i byłem tego częścią. Wiec to nie schemat typu przychodzi młody Kulczyk do Starego daj mi coś do roboty i pensje dyrektora. Obawiam się ze mimo tej wspomnianej beznadziei nie pracowałeś tak ciężko jak ja w te weekendy na studiach ale to już idzie za daleko abym publicznie to rozstrzygnął. Edytowane 4 Września 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 21:59, ignazz napisał(a): Wyjątkowo dziś jestem trzeźwy. Rozwiń Masz więc wyjątkową szanse, korzystnie się zaprezentować. Dużo zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 22:02, StaryFan napisał(a): Masz więc wyjątkową szanse, korzystnie się zaprezentować. Dużo zdrowia. Rozwiń Dziękuje serdecznie. Jeszcze się nudzisz czy już lepiej? Zaraz mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 22:02, ignazz napisał(a): @fluber znowu pudło i proszę nie rób proszę zdrobnień moich bliskich. Masz ochotę to opisze na privie co to było. Nic lekkiego typu nosić cegły na budowie. Rozwiń Możesz tutaj:) skoro możesz pisać o szukaniu spokoju ducha w Himalajach to tym bardziej o pracy fizycznej:) I generalnie chodzi mi o to że z perspektywy osoby którego rodzic miał firmę budowlana, niegrzecznie jest oceniać lenistwo innych osób:) Nie masz zielonego pojęcia czym jest start od zera więc o nim nie pisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 22:03, ignazz napisał(a): Dziękuje serdecznie. Jeszcze się nudzisz czy już lepiej? Zaraz mecz. Rozwiń Niekoniecznie mi się spina ten projekt, więc mam nadzieję, że się mylę. Tak czy inaczej, dzisiaj będę górą,.... przynajmniej do q4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) W dniu 4.09.2020 o 21:41, ignazz napisał(a): Miałem to szczęście ze poznałem smak ciężkiej pracy fizycznej pracując całe studia w firmie Taty. Rozwiń o lol to tyle jeśli chodzi o kowali, zaradność i tego typu bzdety Edytowane 4 Września 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi