Koelner Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 11 godzin temu, Eld napisał: Jakiś mindfuck jak dla mnie... https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/koronawirus-w-polsce-nagrania-z-karetek-pokazuja-brak-miejsc-w-szpitalach/06tet41 zastanawiające ,że przez rok można zrobić dużo rzeczy a nie dało się przygotować na taką sytuację - dramatyczne zarządzanie państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 (edytowane) Godzinę temu, Koelner napisał: zastanawiające ,że przez rok można zrobić dużo rzeczy a nie dało się przygotować na taką sytuację - dramatyczne zarządzanie państwa. Na taką skalę zachorowań nie dało się w ciągu roku przygotować, ale właśnie dlatego trzeba było zrobić wszystko, żeby do takich poziomów zachorowań nie doszło. Edytowane 31 Marca 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Co tam się odwala z rejestracją na szczepienia? portal pacjenta zablokowany z okazji 1 kwietnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 15 minut temu, jack napisał: Co tam się odwala z rejestracją na szczepienia? portal pacjenta zablokowany z okazji 1 kwietnia? Prima aprilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 15 minut temu, RappaR napisał: Prima aprilis No nie wiem ja się zarejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 39 minut temu, jack napisał: Co tam się odwala z rejestracją na szczepienia? portal pacjenta zablokowany z okazji 1 kwietnia? Postanowiono odpalić spis powszechny i rejestrację na szczepienia dla wszystkich w tym samym momencie. Kto by się spodziewał, że to się może tak skończyć?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 W dniu jutrzejszym, osiągniemy pozycję światowego lidera, licząc obecne przypadki na mln mieszkańców. Liderem w % nadliczbowych zgonów już jesteśmy. Cóż, tu chyba nie ma pola do dyskusji w kwestii radzenia sobie z sytuacją. Ciekawe czy "ludzie" chlający na bulwarach słyszą te karetki szukające szpitali, czy nie? Co do rządu, jam mówi najstarsze chińskie przysłowie "nigdy nie lekceważ zdania durnych ludzi w dużej masie", to można przewidzieć zachowanie rodaków. O ile janusze się opamiętają choćby odrobinę, to właśnie wkraczamy na szczyt. Jak nie, to jeszcze trochę poczekamy. Gdzie są dzisiaj protestujący hotelarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Godzinę temu, starYfaN napisał: Ciekawe czy "ludzie" chlający na bulwarach słyszą te karetki szukające szpitali, czy nie? To jest z lekka przerażające. Wczoraj sobie picowałem brykę na bezdotykowej myjce która jest położona przy jednej z głównych ulic Krakowa i bez żartów, ale tak średnio co 20 minut karetka na sygnale. A województwo małopolskie nie jest jakoś w czubie pod względem liczby zakażeń. Nie chcę wiedzieć co się w Wawie albo na Śląsku dzieje... Tym czasem dziś pobite kolejne dwa rekordy. W zgonach i w liczbie nowych przypadków. Trochę mam satysfakcję, bo jakieś dwa tygodnie temu dostałem zaproszenie do jednej z firm z którymi współpracuje. Mieli mi jakiś nowy projekt przedstawić, generalnie się pochwalić. Odmówiłem i poprosiłem o maila mówiąc wprost, że przy tym co się dzieje to jak lubię ich kawę, tak wolę nie ryzykować. Trochę zdziwieni byli, ale ok. Wczoraj dzwonię do ich asystentki zarządu, a ona na kwarantannie i 75% pracowników też. Pozytywny wynik. Laska jakieś 35 lat, a jak telefon odebrała to myślałem, że biega przeziębiona bo taka zdyszana była i tak głos miała zmieniony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Ale odjebali dziś amatorszczyznę. O 8.00 chwalą się, że udało się przyspieszyć i każdy powyżej 40 może się zapisać. Tweety, Dowrczyk w radiu, fanfary. 0 10.00 Dowrczyk mówi że to błąd systemu, dla zatuszowania sprawy wyłączają serwery, system leży, nikt się nie może ani zapisać ani zaszczepić. P-R-O-F-E-S-J-O-N-A-L-I-Z-M Ponoć zapomnieli dać znać Morawieckiemu... stąd zawracaniem kijem Wisły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Teraz, Krzemo napisał: Ale odjebali dziś amatorszczyznę. O 8.00 chwalą się, że udało się przyspieszyć i każdy powyżej 40 może się zapisać. Tweety, Dowrczyk w radiu, fanfary. 0 10.00 Dowrczyk mówi że to błąd systemu, dla zatuszowania sprawy wyłączają serwery, system leży, nikt się nie może ani zapisać ani zaszczepić. P-R-O-F-E-S-J-O-N-A-L-I-Z-M Ponoć zapomnieli dać znać Morawieckiemu... stąd zawracaniem kijem Wisły. Uruchomiono system w nocy by na spokojnie mogli się zarejestrować ci którzy wiedzieli, że będzie można. Rano oczywiście padły serwery a rejestracja została przerwana. Teraz dadzą się zaszczepić tym zarejestrowanym na najbliższe dni i rodzina PIS będzie zaszczepiona. Tu powinienem wrzucić wiadomo jaki filmik ze Stonogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 7 minut temu, Krzemo napisał: Ale odjebali dziś amatorszczyznę. O 8.00 chwalą się, że udało się przyspieszyć i każdy powyżej 40 może się zapisać. Tweety, Dowrczyk w radiu, fanfary. 0 10.00 Dowrczyk mówi że to błąd systemu, dla zatuszowania sprawy wyłączają serwery, system leży, nikt się nie może ani zapisać ani zaszczepić. P-R-O-F-E-S-J-O-N-A-L-I-Z-M Ponoć zapomnieli dać znać Morawieckiemu... stąd zawracaniem kijem Wisły. Czy on w radiu też miał błąd systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 45 minut temu, Krzemo napisał: Ale odjebali dziś amatorszczyznę. O 8.00 chwalą się, że udało się przyspieszyć i każdy powyżej 40 może się zapisać. Tweety, Dowrczyk w radiu, fanfary. 0 10.00 Dowrczyk mówi że to błąd systemu, dla zatuszowania sprawy wyłączają serwery, system leży, nikt się nie może ani zapisać ani zaszczepić. P-R-O-F-E-S-J-O-N-A-L-I-Z-M Ponoć zapomnieli dać znać Morawieckiemu... stąd zawracaniem kijem Wisły. Taki prima Aprilis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Krzemo napisał: Ale odjebali dziś amatorszczyznę. O 8.00 chwalą się, że udało się przyspieszyć i każdy powyżej 40 może się zapisać. Tweety, Dowrczyk w radiu, fanfary. 0 10.00 Dowrczyk mówi że to błąd systemu, dla zatuszowania sprawy wyłączają serwery, system leży, nikt się nie może ani zapisać ani zaszczepić. P-R-O-F-E-S-J-O-N-A-L-I-Z-M Ponoć zapomnieli dać znać Morawieckiemu... stąd zawracaniem kijem Wisły. tak właśnie władza fetuje prima aprilis w 40mln państwie . a smutasy tylko zrzędzo , 0 luzu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 czytając Wasze posty to przypomina mi się film „Czy leci z nami pilot?” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 20 minut temu, Koelner napisał: czytając Wasze posty to przypomina mi się film „Czy leci z nami pilot?” A pewnie, że leci. Dziś i jutro będą szczepić 40-50 latków, którym "udało" się zapisać. Wystarczyło wiedzieć o zapisach i w nocy skorzystać z informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Jak macie konto na Twitterze to zobaczcie takich ziomków jak Hałat i Basiukiewicz. Jeszcze oni to pół biedy, ale ilu ludzi tam komentuje, że wiosna, bez maski chodzą, a covidioci sapią w kagańcach. Jesteśmy głupi jako społeczeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nie wiem co się dzieje, ale dobra amatorka nie jest zła. Hahaha. Szkoda tylko, ze do poziomu władzy dostosowuje się społeczeństwo. I znow prawda stara jak świat, ze każdy ma taka władze i scenę polityczna na jaka zasłużył się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 8 godzin temu, fluber napisał: Postanowiono odpalić spis powszechny i rejestrację na szczepienia dla wszystkich w tym samym momencie. Kto by się spodziewał, że to się może tak skończyć?... Żodyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Swoją droga 2 ciekawostki ze świata. Izrael zniknął z euromomo. Michigan i North Dakota +52% przypadków t/t, a same Stany +12%. Ah shit, here we go again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi