RonnieArtestics Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Wohoo, Alonzo ładnie odleciał w te walentynki, chyba się zakochał.. w swojej druzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 15 minut temu, karpik napisał: Moim głównym problemem u Ciebie jest Aldridge na 4. To jest kompletna tragedia w obronie, zwłaszcza, że gra razem ze słabym Keldonem. Ale najlepszą zabawę mam póki co z czytania proponowanych bilansów. Trochę się pośmiałem przy Cavs i Thunder, ale wiedziałem, że najlepsze przyjdzie wraz z postem Alonzo i się nie zawiodłem A cóż takiego Cię rozbawiło w proponowanym bilansie Thunder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 16 minut temu, karpik napisał: Moim głównym problemem u Ciebie jest Aldridge na 4. To jest kompletna tragedia w obronie, zwłaszcza, że gra razem ze słabym Keldonem. Ale najlepszą zabawę mam póki co z czytania proponowanych bilansów. Trochę się pośmiałem przy Cavs i Thunder, ale wiedziałem, że najlepsze przyjdzie wraz z postem Alonzo i się nie zawiodłem Spurs z Poeltlem i LMA razem wyglądali dobrze. Keldon nie jest słaby. Dziwi mnie twoja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 20 minut temu, karpik napisał: Ale najlepszą zabawę mam póki co z czytania proponowanych bilansów. Trochę się pośmiałem przy Cavs i Thunder, ale wiedziałem, że najlepsze przyjdzie wraz z postem Alonzo i się nie zawiodłem 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: Wohoo, Alonzo ładnie odleciał w te walentynki, chyba się zakochał.. w swojej druzynie a co Wam się z bilansem Magic nie zgadza? Miało być tylko 15-9, ale po propozycjach innych stwierdziłem, że 16-8 też jest jak najbardziej możliwe. Rozpisywać mecz po meczu mi się nie chce, ale drużyny przeciwko którym gram mają często słabszą ławkę i nie maja pod koszem drugiego silnego wysokiego. No i chyba nie bierzecie pod uwagę tego rzucania workami z kartoflami, które w wielu teamach miało miejsce, a ja gram bardzo stabilną rotacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 12 minut temu, ignazz napisał: Spurs z Poeltlem i LMA razem wyglądali dobrze Poeltl z LMA zagrali ze sobą aż 0 minut w tym sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Przecież moi już w poprzednim sezonie tym składem grali bez KATa, tylko zamiast Bircha miałem Noela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 34 minuty temu, karpik napisał: Moim głównym problemem u Ciebie jest Aldridge na 4. To jest kompletna tragedia w obronie, zwłaszcza, że gra razem ze słabym Keldonem. Ale najlepszą zabawę mam póki co z czytania proponowanych bilansów. Trochę się pośmiałem przy Cavs i Thunder, ale wiedziałem, że najlepsze przyjdzie wraz z postem Alonzo i się nie zawiodłem Miło że nie wymieniles mnie a chyba powinieneś biorac pod uwagę że zaproponowałem sobie taki sam bilans jak Ty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) 21 minut temu, ignazz napisał: Spurs z Poeltlem i LMA razem wyglądali dobrze. Keldon nie jest słaby. Dziwi mnie twoja opinia W obronie jest słaby. 22 minuty temu, Eld napisał: A cóż takiego Cię rozbawiło w proponowanym bilansie Thunder? Kolor i kształt. 15-9 dajesz se w najgorszym razie, kiedy taki bilans w rl dałby chyba top5 w całej lidze. Biorąc pod uwagę obecny potencjał Twojego rosteru, to to 15-9 wydaje się być sufitem w idealnym i super zdrowym trymestrze. Tymczasem Ty przez połowę tego okresu grasz z dziurą na newralgicznej pozycji, w której normalnie brakuje Ci zmiennika, a na dokładkę za chwilę wypada Ci na ostatnie 7 gier Twój najlepszy obrońca, na domiar złego są to mecze głównie z contenderami (po 2 razy z Rockets, Wolves i Lakers). Szczerze mówiąc to 1 zwycięstwo w ostatnich 6 grach przy Twoich problemach z defensywą pod koszem wydaje się jak najbardziej realne. Mam nadzieję, że pomogłem. Sam dałem sobie 14-10, a na spokojnie mam lepszy zespół od Twojego o 1 lub 2W. Edytowane 14 Lutego 2021 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 6 minut temu, Braveheart22 napisał: Poeltl z LMA zagrali ze sobą aż 0 minut w tym sezonie... Ignazz pewnie miał na myśli poprzedni sezon kiedy razem mieli def rating 122 ( najgorsza obrona ligi miała 116) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 3 minuty temu, fluber napisał: Miło że nie wymieniles mnie a chyba powinieneś biorac pod uwagę że zaproponowałem sobie taki sam bilans jak Ty:) U Ciebie tylko chrząknąłem pod nosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Od kiedy @karpik przywiązujesz wagę do terminarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Od kiedy @karpik przywiązujesz wagę do terminarza? Od kilku sezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Teraz, karpik napisał: Od kilku sezonów. Przecież zawsze byłeś za tym, by oceniać całościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Teraz, karpik napisał: W obronie jest słaby. Kolor i kształt. 15-9 dajesz se w najgorszym razie, kiedy taki bilans w rl dałby chyba top5 w całej lidze. Biorąc pod uwagę obecny potencjał Twojego rosteru, to to 15-9 wydaje się być sufitem w idealnym i super zdrowym trymestrze. Tymczasem Ty przez połowę tego okresu grasz z dziurą na newralgicznej pozycji, w której normalnie brakuje Ci zmiennika, a na dokładkę za chwilę wypada Ci na ostatnie 7 gier Twój najlepszy obrońca, na domiar złego są to mecze głównie z contenderami (po 2 razy z Rockets, Wolves i Lakers). Szczerze mówiąc to 1 zwycięstwo w ostatnich 6 grach przy Twoich problemach z defensywą pod koszem wydaje się jak najbardziej realne. Mam nadzieję, że pomogłem. Jak pisałem - proponowany bilans to najgorszy z punktów dla mnie. Nie lubię tego. Ciężko mi zawsze było to samemu z boku ocenić, więc nie wiem co w tym śmiesznego, jeśli jakaś osoba to zaznaczyła nawet w opisie. Szczególnie, gdzie wpierw napisałem iż widzę się w top6, a dopiero później podałem cyfrę. Jedynie co chcę dodać, że Wolves przyjeżdżają do mnie bez Conleya i PG13. O Lakersach i Houston pisałem. Czekam na głosowanie - tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Przecież zawsze byłeś za tym, by oceniać całościowo. Bo oceniam całościowo, ale zawodnicy wypadają w konkretnych grach i łatwo to sprawdzić. Patrzę na poziom gry zawodnika w całym trymestrze, ale na absencje w konkretnych meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 4 minuty temu, karpik napisał: U Ciebie tylko chrząknąłem pod nosem Miałem dać 12 ale zobaczyłem bilanse Cavs i Thunder i uznałem że jednak dam 14;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Miałem dać 12 ale zobaczyłem bilanse Cavs i Thunder i uznałem że jednak dam 14;) Myślę, że za bardzo jesteśmy przyzwyczajeni do trymestrów 28 meczowych. Ja swój ostatni punkt o bilansie pisałem o drugiej w nocy, a jeszcze mnie Qcin zagadywał na fb. Idę poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 6 minut temu, fluber napisał: Ignazz pewnie miał na myśli poprzedni sezon kiedy razem mieli def rating 122 ( najgorsza obrona ligi miała 116) Nie. Już miesiąc temu sugerowałem grać LMA na C z ławki gdzie robiłby przewagi. Sprawdźcie wpisy. Wycofuje się z mało precyzyjnego wpisu o parowaniu graczy spurs. Keldon to fajny atletyczny freak i Poetl jest na tyle dobrym obrońca ze może ukryć słabości innych. Lma jest mega wolny obecnie ale nadal może t2 mieć jak to zawsze bywało dużo lepsze. T1 miał w karierze tylko raz dobre i tu nie dyskutuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Wpis co dałem to typowy babol. Nie to miałem na myśli. Teraz, january napisał: Wiedziałem, że powinienem zacząć negocjacje od 21-3 dla Lakers! Bym 3 wtedy dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 5 minut temu, ignazz napisał: Lma jest mega wolny obecnie ale nadal może t2 mieć jak to zawsze bywało dużo lepsze. T1 miał w karierze tylko raz dobre i tu nie dyskutuje. Dziwi fakt, że wg opisu dostał aż 30mpg. To nie będzie korzyść dla drużyny. Ale ogólnie team Ronniego dosyć fajny. Oj człowiek będzie się musiał namyśleć przy tych bilansach na wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi