Alonzo Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 3 opisy łącznie z moim oraz grafik wrzucony przez jednego z GMów jego teamu. Normalnie Panowie szalejecie.. Odpuście se ta politykę, bo za tydzień znów zaczną nas dymać bez mydła, jak zawsze.. ale w tym tyg. jeszcze Wam pościemniają Prędzej uwierzę @Qcin_69 że nikogo nie wymieni ze swojego składu przez 5 sezonów niz którejś z tych dwóch pacynek. Zostawcie ten Simbasket i wracajcie do BeGM a tak w ogóle kto to qurna jest Sidney Green? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 gość co robi różnicę w Miami Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Ja już zapomniałem jaki mam skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 39 minut temu, Qcin_69 napisał: Ja już zapomniałem jaki mam skład a tutaj masz jeszcze orientacyjne statsy z tego okresu dzięki @cvbe https://www.fantrax.com/fantasy/league/0d7of7axk6v3delh/team/roster;seasonOrProjection=SEASON_40z_BY_DATE;timeframeTypeCode=BY_DATE;startDate=2020-02-10;endDate=2020-09-01;sortType=SCORING_CATEGORY;scipId=3010%231590%23-1;teamId=pazyl0dwk6vaae8c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 8 minut temu, january napisał: Przypomnę, że chu*owy! A poważniej - posiedziałem wczoraj trochę i te wszystkie 10os rotacje na ten mini-3 trymestr wypisałem w zakładce injuries (+ absencje). Właśnie żeby sobie przypomnieć i pewnei wszystkim dookoła Ulalala już zapomniałem ze ten dzik Kelly Olynyk u mnie gra elite rols w gazie na moich usługach elegancko, dawać już ten sezon, walec z Minnesoty nadchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Ulalala już zapomniałem ze ten dzik Kelly Olynyk u mnie gra elite rols w gazie na moich usługach elegancko, dawać już ten sezon, walec z Minnesoty nadchodzi Olynyk grał Tobie całkiem ok w tym okresie, ale wiadomo - każdy Kelly O. jest zaj%#sty Miałeś dość trudny grafik i problem z nieobecnością Lillarda. Graliśmy razem 2-krotnie w tym okresie i policzyłem nam 1-1. Każdy wygrywa u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 5 minut temu, Alonzo napisał: Olynyk grał Tobie całkiem ok w tym okresie, ale wiadomo - każdy Kelly O. jest zaj%#sty Miałeś dość trudny grafik i problem z nieobecnością Lillarda. Graliśmy razem 2-krotnie w tym okresie i policzyłem nam 1-1. Każdy wygrywa u siebie. Ważne ze Kelly odpalił w dobrym towarzystwie a nie w tej patoorganizacji z L.A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Uzupełniłem mini opis. 6-4/5-5 jest realne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 @ignazz Skopiowałeś ode mnie szablon, zmieniłeś głosy w 3 drużynach i wrzuciłeś, jako swój, świetna robota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jak w polityce. Jesteśmy zgodni. Różnią nas tylko 3 elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Teraz, ignazz napisał: Jak w polityce. Jesteśmy zgodni. Różnią nas tylko 3 elementy. Tak. Następnym razem, jak będziesz kopiował ode mnie bilanse, to nie zapomnij dopisać moich Hornets;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 7:3 mi wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Też skopiowałem tylko że po to żeby wpisać tam swoje i nie ogarnąłem, że nie ma Hornets ale u mnie raczej widać, że nie kopiowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Ja uważnie przejrzałem wszystkie oceny i wiele zespołów ma i tak identyczne bilanse. Różnice są na szczycie i na samym dole. Nie każdy da do zera. Wiec to nie była 30 sekundowa robota tylko wybitnie mi Fluber twoje opcje podpasily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Lekko skorygowałem 3 W/L. Postanowiłem docenić teamy 3 GMów, którzy załączyli opisy i dodałem im po 1W zakładając, że to świadczy o charyzmie drużyny. Gdzieś te 3W musiałem zabrać - zabierając najsłabszym drużynom bym je nagrodził szansą na lepszy pick - zatem zabrałem 3 teoretycznie najlepszym teamom uchodzącym potocznie za faworytów u nas w BeGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 2 godziny temu, Alonzo napisał: Lekko skorygowałem 3 W/L. Postanowiłem docenić teamy 3 GMów, którzy załączyli opisy i dodałem im po 1W zakładając, że to świadczy o charyzmie drużyny. Gdzieś te 3W musiałem zabrać - zabierając najsłabszym drużynom bym je nagrodził szansą na lepszy pick - zatem zabrałem 3 teoretycznie najlepszym teamom uchodzącym potocznie za faworytów u nas w BeGM. Każdy ma swoje kryteria (np Ignazz - to jak zagłosował Fluber xD), ale chyba opis w tym trymestrze miał być nieobowiązkowy (nie walczę tu o siebie bo nie łapię się do żadnej z kategorii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Każdy ma swoje kryteria (np Ignazz - to jak zagłosował Fluber xD), ale chyba opis w tym trymestrze miał być nieobowiązkowy (nie walczę tu o siebie bo nie łapię się do żadnej z kategorii) Uważam,, że najsilniejsze teamy powinny właśnie bardziej niż inne się wykazać, bo chcą nam udowodnić, że z jakichś powodów to one powinny walczyć o Finał/Mistrzostwo. Sama lista nazwisk graczy jest ok.. ale w naszym FBX - tutaj życzę sobie, żeby GM mnie przekonał do wartości swojej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Alonzo just doing Alonzo's things... Są wakacje, większość ludzi nie ma czasu na pisanie i czytanie opisów beGM, bo można ten wykorzystać w jakiś ciekawszy sposób. Najważniejsze, żeby dograć ten sezon do końca i wrócić w następnym w pełnym składzie. Dodawanie zwycięstw za opis to kompletny bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 2 minuty temu, karpik napisał: Alonzo just doing Alonzo's things... Są wakacje, większość ludzi nie ma czasu na pisanie i czytanie opisów beGM, bo można ten wykorzystać w jakiś ciekawszy sposób. Najważniejsze, żeby dograć ten sezon do końca i wrócić w następnym w pełnym składzie. Dodawanie zwycięstw za opis to kompletny bezsens. Bzdury - bez urazy Karpik Powiedź to samo LeBronowi, .. a odnośnie wakacji, to i tak WSZYSCY NASI GMOWIE SIEDZĄ NA FORUM PRAWIE CODZIENNIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Bzdury - bez urazy Karpik Powiedź to samo LeBronowi, .. a odnośnie wakacji, to i tak WSZYSCY NASI GMOWIE SIEDZĄ NA FORUM PRAWIE CODZIENNIE. xD Możesz nieco rozszerzyć swoją wypowiedź? Bo nie widzę analogii między opisem w beGM robionym w wakacje, a LeBronem. I to, że wszyscy są na forum, to nie znaczy, że mają głowę do pisania opisu, bo to wymaga więcej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi