fluber Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: To był bait od flubera (jeszcze ten nędznik wspomina skandaliczne WCSF!!!) , nie dałem się złapać, więc nie ma o czym pisać. Daj juz spokoj, kulejacy lebron plus zero all starow ( bo russella z lapanki nie licze)- 2 runda to w sam raz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 No tak jak pisałem, może jestem nieudolnym w swoich próbach ruchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 5 minut temu, Alonzo napisał: Nazwiska Currego i Greena wyglądają mocarnie, ale oni graja już enty sezon mając w nogach regular i playoffs w których rok w rok byli w Finale Porownaj ile minut w nogach maja ich glowni rywale czyli lebron z butlerem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 6 minut temu, january napisał: Oj, ale ja naprawdę rozumiem szerszy plan etc. Ale nie rób z nas idiotów i po oddaniu Lou Williamsa, Jaylena Browna oraz Domantasa Sabonisa za picki, prospecty i szrot nie pisz o tym, że "OKC nie zamierzają tankować!!!" próbujesz robić to regularnie gadając głupoty o własnych zawodnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 4 minuty temu, polishllama69 napisał: próbujesz robić to regularnie gadając głupoty o własnych zawodnikach Powinien czesciej minusowac posty innych gm-ow. Na pewno poprawi to jego bilans:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 8 minut temu, Lucas napisał: Ja pisałem, że nie zamierzam tankowac po wzięciu Horforda i pisałem to szczerze. Sądziłem że uda mi się latem wejść poziom wyżej i nie udało się. Może jestem nieudolnym GM, ale przynajmniej wolę nikogo nie oszukiwać Mająć JJJa, jestes skazany na sukces 4 minuty temu, fluber napisał: Porownaj ile minut w nogach maja ich glowni rywale czyli lebron z butlerem:) Mam tą świadomość i dlatego tak wysoko oceniałem swoje szanse Na naszym Zachodzie faktycznie ktoś jednym sprawnym tradem jest w stanie zbudować bardzo silny team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Teraz, fluber napisał: Powinien czesciej minusowac posty innych gm-ow. Na pewno poprawi to jego bilans:) ^to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 17 minut temu, Lucas napisał: No Knicks mają Kałaja, Irvinga i teraz Davisa oraz nikogo z normalnego składu NYK. To jest inna sytuacja moim zdaniem. Damyan Dotson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 A to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 3 minuty temu, Lucas napisał: Suns trochę przepraszają za zamieszanie. Organizacja idzie inną drogą. Ma troche assetów w postaci picków i młodzieży, wiec jeśli ktoś ma SG klasowego i chce się go pozbyć zapraszam na PM. Dion Waiters i Rodney Hood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Draymond Green już nie jest w CY. Znowu będzie można się opierdalać Żądam w tej sytuacji powtórnego głosowania na TOP15 i wyrzucenia tego overrated grajka z topowych miejscu rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Woodenowi się pewnie bardzo podoba taki rozwój sytuacji w RL GSW. Z tym, że mu się może przestac podobać jak ktoś za rok będzie chciał Greena przepłacić. No chyba że teraz poleci extension pod głosowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 U nas jest inna sytuacja niż w realu - za rok jest więcej pieniędzy, także w big marketach (nie piszę o sobie, żeby była jasność), za to Warriors mają u nas tylko Bledsoe i Gasola w CY, w realu jest Klay i Russell na maksach. Tzn. 100/4 raczej nie przejdzie, ale mniejszy paycut za rok? Dlaczego nie, zobaczymy, co wykombinuje Wooden. 12 minut temu, Eld napisał: No chyba że teraz poleci extension pod głosowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Jak ktoś spróbuje klepnąć 100/4 Draymonda przy odrzuceniu 90/4 Ingrama to będzie tu latał pewien wściekły Laker Ten Laker lata tak czy siak. Sam zacząłem sobie robić krótką listę komu sypnąć za rok i wyszło mi: Davis, Siakam, Green, Simmons. Oni mogli by na to liczyc przy utrzymaniu tego co teraz grają. Okolice maxa to Hield, LeVert, Otto, Murray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 8 minut temu, january napisał: Ale przynajmniej fluber ma +100 głosów, ciekawe jakie będą wyniki Ranking jest nieważny, bo MarcusCamby nie zagłosował w każdej ankiecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Eld napisał: Ten Laker lata tak czy siak. Sam zacząłem sobie robić krótką listę komu sypnąć za rok i wyszło mi: Davis, Siakam, Green, Simmons. Oni mogli by na to liczyc przy utrzymaniu tego co teraz grają. Okolice maxa to Hield, LeVert, Otto, Murray. Otto ma dwa lata kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Eld napisał: Ten Laker lata tak czy siak. Sam zacząłem sobie robić krótką listę komu sypnąć za rok i wyszło mi: Davis, Siakam, Green, Simmons. Oni mogli by na to liczyc przy utrzymaniu tego co teraz grają. Okolice maxa to Hield, LeVert, Otto, Murray. Simmons juz dostal oferte u nas od 76ers. Davis i green pewnie zostana w swoich klubach. Zostana na rynku glownie rfa: hield, murray, ingram, levert, brown a kase na maxa bedzie mialo ze 15 teamow. Bedzie przeplacania w cholere:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 4 godziny temu, fluber napisał: Simmons juz dostal oferte u nas od 76ers. Davis i green pewnie zostana w swoich klubach. Zostana na rynku glownie rfa: hield, murray, ingram, levert, brown a kase na maxa bedzie mialo ze 15 teamow. Bedzie przeplacania w cholere:) Simmon na pewno odpada. Davis who knows co się stanie w RL Lakers. Green u nas ma szansę na większą kasę. RFA się zobaczy kto wyskoczy z jakimś przepłaceniem i GM jak Qcin nie będzie wstanie wyrównać. 5 godzin temu, polishllama69 napisał: Otto ma dwa lata kontraktu A drugi rok to nie PO? 6 godzin temu, january napisał: Dlatego Ingram te 90/4 powinien brać. To je circus i skandaloza! Ingram weźmie 90/4 ale nie w Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Eld napisał: Ingram weźmie 90/4 ale nie w Lakers. Czemu ma brac 90/4 skoro ja mu dam maxa za rok?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Czemu ma brac 90/4 skoro ja mu dam maxa za rok?:) No właśnie. Widzisz January? Ja tam po Ingrama startował nie będę chyba że MIP sezon zanotuje co grając z Zionem może być trochę awykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi