RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Cvbe zacytuje tylko Tomka, on dał taka odpowiedz na moje pytanie na temat Conleya. Shutdownami są... shutdowny. Tak jak w poprzednich latach gdy sytuacja jest jasna, jest shutdownem oficjalnie. Jeśli nie jest, no to nie jest. Z głowy na ten moment w tym roku mamy sytuacje z Lavinem, Lebronem, Davisem, Laurim. Wiec z tego wynika ze musisz udowodnic, dać dowód faktyczny na shutdowny dedmona, Gibsona, warrena, albo opisac rzetelnie ich nieobecności. Nie może być tak ze dwa dni wcześniej przed twoim opisem dostaje taka właśnie informacje, a ty robisz sobie w opisie co chcesz. I o to mi tylko chodzi cały czas. I powtarzam raz jeszcze, w połowie marca Warren się qypowiadal ze nie jest gotowy. Skoro nie macie dowodu na to ze kłamał, czy ze kazali mu tak gadać to nie ma tematu jak dla mnie. Warren nie grał w tym trymestrze i tyle. Ewentualnie mógł wrocic na kilka ostatnich meczy i grac z bólem, ale nie ze ty sobie liczysz ile chcesz ignorując wypowiedzi zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Dedmon i Gibson to oczywiste shutdowny. Dwóch najstarszych graczy (poza Carterem w ATL, którego posadzić nie wolno bo nie wiadomo, kiedy skończy) w dwóch fatalnych drużynach nie mających szans na playoffs. U mnie grają, nie ma co do tego wątpliwości. Chyba trochę się zagalopowałeś z hasłami "nie ma żadnych wątpliwości", bo one są i to spore. Śledziłem na bieżąco poczynania Atlanty i na sześć meczów do końca było z grubsza wiadomo, że skończą na 5. miejscu przed draftem, więc nie wiadomo po co miałby być ten shut down Dedmona, za to oficjalnie miał kontuzję kostki. Może by u Ciebie grał, a może nie. Jednak lepiej se wymyśliłeś z Gibsonem, bo on doznał kontuzji w trakcie meczu z Warriors i tego meczu nie dokończył, po czym był "doubtful" do końca sezonu. Trochę podejrzane, ale zakładanie, że Taj gra u Ciebie normalnie 2 dni później to jest wg mnie jakieś grubsze nieporozumienie. Mam nadzieję, że dysponujesz jakimiś raportami medycznymi i wyprowadzisz mnie z błędu, bo skoro zawodnik nie kończy meczu z powodu kontuzji, to istnieje pewne podejrzenie, że może mu coś dolegać i to nie jest shut down. Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Cvbe zacytuje tylko Tomka, on dał taka odpowiedz na moje pytanie na temat Conleya. Wiec z tego wynika ze musisz udowodnic, dać dowód faktyczny na shutdowny dedmona, Gibsona, warrena, albo opisac rzetelnie ich nieobecności. Nie może być tak ze dwa dni wcześniej przed twoim opisem dostaje taka właśnie informacje, a ty robisz sobie w opisie co chcesz. I o to mi tylko chodzi cały czas. I powtarzam raz jeszcze, w połowie marca Warren się qypowiadal ze nie jest gotowy. Skoro nie macie dowodu na to ze kłamał, czy ze kazali mu tak gadać to nie ma tematu jak dla mnie. Warren nie grał w tym trymestrze i tyle. Ewentualnie mógł wrocic na kilka ostatnich meczy i grac z bólem, ale nie ze ty sobie liczysz ile chcesz ignorując wypowiedzi zawodnika. Bez PL znakow bo mi sie zesrala klawiatura: Taka forma dyskusji mi duzo bardziej odpowiada Nie bardzo rozumiem, mam dac twardy dowod na to ze to kontuzja? Czy to nie jest gra w ktorej wszystko jednak OCENIAMY. Ja podaje swoje argumenty za tym, ze moim zdaniem kontuzja to nie byla (tzn byla ale widzialem wiele skrecen kostki o bardzo roznych silach - gram zawodowo w kosza - i nigdy nie widzialem zeby z tego powodu ktos przesiedzial mecze, a zwlaszcza taka ich ilosc). Teraz od calej reszty zalezy chyba interpretacja tych argumentow i wziecie lub nie wziecie ich pod uwage. Nie rozumiem czemu zabraniasz mi miec moje (uwazam, ze sluszne), kiedy jedynym Twoim jest "nie masz dowodow, wiec to kontuzja". Gracz mowi to co ma mowic. Pilkarze siadaja na konferencji w Pizdzikowie Dolnym i mowia, ze kibicowali temu klubowi od dziecka. To nie dziala tak, ze jak profesjonalny, zarabiajacy miliony dolarow sportowiec cos powie, to to jest z automatu prawda. Chyba trochę się zagalopowałeś z hasłami "nie ma żadnych wątpliwości", bo one są i to spore. Śledziłem na bieżąco poczynania Atlanty i na sześć meczów do końca było z grubsza wiadomo, że skończą na 5. miejscu przed draftem, więc nie wiadomo po co miałby być ten shut down Dedmona, za to oficjalnie miał kontuzję kostki. Może by u Ciebie grał, a może nie. Jednak lepiej se wymyśliłeś z Gibsonem, bo on doznał kontuzji w trakcie meczu z Warriors i tego meczu nie dokończył, po czym był "doubtful" do końca sezonu. Trochę podejrzane, ale zakładanie, że Taj gra u Ciebie normalnie 2 dni później to jest wg mnie jakieś grubsze nieporozumienie. Mam nadzieję, że dysponujesz jakimiś raportami medycznymi i wyprowadzisz mnie z błędu, bo skoro zawodnik nie kończy meczu z powodu kontuzji, to istnieje pewne podejrzenie, że może mu coś dolegać i to nie jest shut down. Taj od zlapania kontuzji w kazdym meczu byl active i GTD. Po co Minnesota miala by ryzykowac jego zdrowiem nie grajac o nic? Cavs ryzykuja, Taj w Cavs tez chce ryzykowac. Dedmon: Dewayne Dedmon (left ankle soreness) will not play on Sunday against the Bucks. Considering the soreness mention, this is likely something that Dedmon has been playing through -- he didn't seem to have any clear injury on Friday. Dewayne Dedmon (left ankle soreness) will undergo a non-surgical procedure that will end his 2018-19 season, the Hawks announced. Dedmon has been bothered by a sore ankle for some time now and the hope is that this route will help alleviate that soreness. His recovery should be rather swift if everything goes well. The soon-to-be 30-year-old will be a free agent this summer. Alex Len and Deyonta Davis will see the large majority of the center minutes over the last six games of the season, with John Collins also seeing a few more minutes, too. Gral z tym juz wczesniej, nie bylo zadnych oznak kontuzji w poprzednim meczu. Dedmon bedzie FA, wiec po co mieliby go ogrywac w koncowce sezonu, zamiast swoich mlodych? Przeciez u mnie dogra sezon do konca. Nie bardzo rozumiem do czego tutaj sie doczepiac. Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ja ci tylko wkleiłem to co komisarz ligi wrzucił dwa dni temu. Wiec z tego wynika ze jak shutdown nie jest oczywisty to nie możemy traktować tego jako shutdown. Czy to słuszne rozumowanie czy nie, ja nie będę oceniał, ale tak graliśmy rzeczywiście zawsze. Dlatego się oburzyłem ze nie wrzuciłeś tych nieobecności w zakładce kontuzje i wybrałeś sobie jak ci pasuje. Bardziej fair byłoby wypisanie uczciwie a później ewentualne podważanie tego czy tamtego. Teraz ta rozpiska kontuzji sugeruje wyraźnie coś innym gm-om i np Camby już dał się zwieść twojemu opisowi, bo skomentował „ ale jak to 17-10 bez McColluma” nie biorąc pod uwagę nieobecności warrena, dedmona oraz Gibsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ja ci tylko wkleiłem to co komisarz ligi wrzucił dwa dni temu. Wiec z tego wynika ze jak shutdown nie jest oczywisty to nie możemy traktować tego jako shutdown. Czy to słuszne rozumowanie czy nie, ja nie będę oceniał, ale tak graliśmy rzeczywiście zawsze. Dlatego się oburzyłem ze nie wrzuciłeś tych nieobecności w zakładce kontuzje i wybrałeś sobie jak ci pasuje. Bardziej fair byłoby wypisanie uczciwie a później ewentualne podważanie tego czy tamtego. Teraz ta rozpiska kontuzji sugeruje wyraźnie coś innym gm-om i np Camby już dał się zwieść twojemu opisowi, bo skomentował „ ale jak to 17-10 bez McColluma” nie biorąc pod uwagę nieobecności warrena, dedmona oraz Gibsona. Przeciez w wypadku Camby'ego to byl tylko skrot myslowy, bo McCollum jest najwazniejszym graczem. Jestem pewien, ze poki co przeczytal moj opis tylko pobieznie i wpadl mu w oko glownie bilans Co do mojego wypisania kontuzji to tak jak juz mowilem, przy kazdym z graczy jest dokladnie napisane, ile meczow w tym trymestrze rozegral w RL, a przeciez kazdy umie sobie odjac dana liczbe od 27 i miec liczbe realnych absencji. Ja tylko mowie, ze w mojej druzynie walczacej o PO tych absencji by nie bylo tyle co u tankerow. Byc moze graliscie tak juz wczesniej, ale: 1. W poprzednich trymestrach nie bylo shutdownow 2. W poprzednich sezonach nie bylo takiej loterii pod koniec sezonu kto zagra a kto nie, kto to widzial jakies resty dla 24-latkow? Stad mniej kontrowersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 w związku z faktem, że gramy w coś co nazywa się GM wiadomo że będzie sporo dyskusji ale... kontuzje to bardzo randomowe wydarzenie ale już zebranie graczy od tankera w ramach wymian to częściowo świadome ryzyko: z jednej strony bierzesz gracza który może trzepać ładne cyferki w grze o nic z drugiej strony dobry gracz może zostać ucięty ( nie chodzi o czysty shotdown) w "imię wyniku" w bardziej wysmakowany sposób. budując skład trzeba to brać pod uwagę stąd IMO wartość graczy co będą grać o stawkę mimo wszystko jest wyższa niż graczy którzy biegają radośnie w stroju NYK lub Suns tam istnieje ryzyko że skład będzie wystawiany bez logiki sportowej a loteryjnej taki urok graczy... trzeba to kalkulować z mojej strony dodam, że wątpliwości raczej będę rozstrzygał na niekorzyść danego gracza tzn. gdy nie ma przesłanek do czystego shotdownu ale brak "dowodów" tak samo jak minut na parkiecie sam z Malcolmem będę miał mini zagwostkę bo przechodzące jak walec Bucks mimo powrotu do zdrowia Brogdona mogą sztucznie opóźnić gdy nie będzie takiej potrzeby a gra bez niego będzie i tak starczała na Pistons... taki urok którego nie mogłem przewidzieć ale w kontekście graczy suns czy knicks wiadomo było w lutym że w kwietniu będą jaja z nimi kto zaryzykował ten zebrał... ja tłumaczyć dziwnie nie będę jeżeli nie będzie do tego powodu i głębszego drugiego dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 @Jasiek gdzieś mi się wbiło w głowę, że to 3 a nie 6 tygodni, w takim razie planuje powrót Jrue od drugiej rundy, chyba nikt nie będzie tego negował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Taj od zlapania kontuzji w kazdym meczu byl active i GTD. Po co Minnesota miala by ryzykowac jego zdrowiem nie grajac o nic? Cavs ryzykuja, Taj w Cavs tez chce ryzykowac. Dedmon: Dewayne Dedmon (left ankle soreness) will not play on Sunday against the Bucks. Considering the soreness mention, this is likely something that Dedmon has been playing through -- he didn't seem to have any clear injury on Friday. Dewayne Dedmon (left ankle soreness) will undergo a non-surgical procedure that will end his 2018-19 season, the Hawks announced. Dedmon has been bothered by a sore ankle for some time now and the hope is that this route will help alleviate that soreness. His recovery should be rather swift if everything goes well. The soon-to-be 30-year-old will be a free agent this summer. Alex Len and Deyonta Davis will see the large majority of the center minutes over the last six games of the season, with John Collins also seeing a few more minutes, too. Gral z tym juz wczesniej, nie bylo zadnych oznak kontuzji w poprzednim meczu. Dedmon bedzie FA, wiec po co mieliby go ogrywac w koncowce sezonu, zamiast swoich mlodych? Przeciez u mnie dogra sezon do konca. Nie bardzo rozumiem do czego tutaj sie doczepiac. No i fajnie. Powiedz mi tylko dlaczego nie ma żadnych wątpliwości, skoro chocby ja, Jasiek i Ronnie je mają? Nie podoba mi się taki ton wypowiedzi w tak śliskich sprawach gdzie opierasz się jedynie na domysłach. Poza tym na jakiej podstawie stwierdziłeś, że nie opuścili oni w związku z tymi kontuzjami ani jednego meczu? Zamierzasz grać zawodnikami z drobnymi urazami i nie zakładasz scenariusza, w którym te urazy się pogłębiają. Sam zdiagnozowałeś se kontuzje i wyznaczyłeś termin powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Boston to u nas przejdzie 1 rundę? :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Alonzo na razie też raczej na minus jeżeli chodzi o postawę liderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 3 godziny temu, BMF napisał: Alonzo na razie też raczej na minus jeżeli chodzi o postawę liderów. Lowry się zrehabilitował w g2, a Gordon był liderem Magic w tym meczu. Mitchell dziś gra g2, zatem obaczymy jak mu pójdzie. 5 minut temu, january napisał: Nie wiem czy Cs się z Magic w ogóle spotkają. Zakładam, że o 3 seed będzie walka Sixers i Cs, a o 5-6 Magic, Heat, do których dołączyć się mogą Wizards. Po 2T mam nad Heat i Wizards 1,5 meczu przewagi, zobaczymy co przyniesie głosowanie GMów. TuPalnika już nie ma, zatem na 8 seed raczej nie spadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 jej, jeszcze z 2-3 takie mecze Lillarda i uwierzę, ze za niego nie przepłaciłem a tak serio to przeszło mi przez myśl, ze Blazers byli w tym roku for real - i na ten moment zespół sprzed wymiany po Parsonsa wyglądałby jak godny rywal dla GSW, tier nad Lakersami jeśli chodzi o Zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Wywaliło mi ten poprzedni terminarz ze stopki, więc wrzucam jeszcze raz w wersji niepoprawionej ( może komuś się zechce wprowadzić jakieś oczywiste poprawki typu Mavs do T3 itp.) T1: Warriors, Nuggets, Pelicans, Lakers, Bucks, Knicks, Celtics, 76ers T2: Spurs, Magic, Rockets, Wizards, Heat, Timberwolves T3: Jazz, Thunder, Cavaliers, Pacers, Bulls, Hawks T4: Suns, Raptors, Mavericks, Blazers, Grizzlies, Hornets, Clippers, Pistons, Kings, Nets Cavs 4b2b 13 wyjazdów 7T1 5T2 1T3 14T4(!!!) Suma 81 Blazers 3b2b 17 wyjazdów 7T1 2T2 6T3 12T4 Suma 82 Nets 3b2b 14 wyjazdów 6T1 4T2 7T3 10T4 Suma 83 Grizzlies 6b2b 13 wyjazdów 4T1 6T2 8T3 9T4 Suma 83 Pelicans 4b2b 11 wyjazdów 7T1 4T2 6T3 10T4 Suma 85 Knicks 5b2b 12 wyjazdów 3T1 9T2 7T3 8T4 Suma 85 Thunder 5b2b 12 wyjazdów 7T1 5T2 4T3 11T4 Suma 87 Wizards 5b2b 14 wyjazdów 6T1 5T2 6T3 10T4 Suma 87 Pistons 6b2b 16 wyjazdów 5T1 5T2 9T3 8T4 Suma 90 Heat 4b2b 13 wyjazdów 8T1 5T2 3T3 11T4 Suma 91 Spurs 4b2b 15 wyjazdów 8T1 3T2 6T3 10T4 Suma 91 Warriors 6b2b 14 wyjazdów 6T1 7T2 4T3 10T4 Suma 92 Mavericks 4b2b 14 wyjazdów 5T1 9T2 4T3 9T4 Suma 92 Rockets 4b2b 14 wyjazdów 9T1 4T2 3T3 11T4 Suma 94 Bucks 4b2b 14 wyjazdów 6T1 5T2 10T3 6T4 Suma 94 Celtics 5b2b 15 wyjazdów 6T1 7T2 5T3 9T4 Suma 94 Raptors 2b2b 13 wyjazdów 6T1 8T2 6T3 7T4 Suma 95 Jazz 5b2b 13 wyjazdów 9T1 4T2 4T3 10T4 Suma 96 Lakers 4b2b 14 wyjazdów 10T1 2T2 5T3 10T4 Suma 96 Suns 3b2b 14 wyjazdów 8T1 4T2 8T3 7T4 Suma 97 Nuggets 4b2b 13 wyjazdów 6T1 8T2 6T3 7T4 Suma 97 Timberwolves 6b2b 13 wyjazdów 8T1 5T2 5T3 9T4 Suma 97 Magic 4b2b 16 wyjazdów 9T1 2T2 8T3 8T4 Suma 98 Bulls 5b2b 12 wyjazdów 9T1 4T2 4T3 10T4 Suma 99 Clippers 4b2b 13 wyjazdów 9T1 3T2 8T3 7T4 Suma 99 Pacers 3b2b 13 wyjazdów 10T1 4T2 5T3 8T4 Suma 102 76ers 5b2b 14 wyjazdów 8T1 6T2 8T3 5T4 Suma 107 Hornets 4b2b 14 wyjazdów 7T1 11T2 3T3 6T4 Suma 110 Hawks 5b2b 9 wyjazdów 9T1 9T2 4T3 5T4 Suma 112 Kings 4b2b 15 wyjazdów 11T1 5T2 4T3 7T4 Suma 113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 W dniu 17.04.2019 o 21:50, january napisał: Nie wiem czy Cs się z Magic w ogóle spotkają. Zakładam, że o 3 seed będzie walka Sixers i Cs, a o 5-6 Magic, Heat, do których dołączyć się mogą Wizards. Lubię ruchy Sylvinho, ale na obwodzie z lawki to tam jest tylko Jamal Crawford i Shaquille Harrison, a w S5 smiga Jeff Green. Lock down 7th seed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 20 minut temu, tangiers napisał: Lubię ruchy Sylvinho, ale na obwodzie z lawki to tam jest tylko Jamal Crawford i Shaquille Harrison, a w S5 smiga Jeff Green. Lock down 7th seed. Myślę podobnie. Myślę, że o 5 seed powalczymy pomiędzy sobą. Pytanie który z nas trafi na Celtics, a który na 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 O ile ta pierwsza runda w NBA jest na razie umiarkowanie nudna, to u nas zapowiada się dużo lepiej biorąc pod uwagę potencjalne absencje Embiida czy formę George'a, o samym Zachodzie na miejscach 2-7 nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 44 minuty temu, tangiers napisał: Lubię ruchy Sylvinho, ale na obwodzie z lawki to tam jest tylko Jamal Crawford i Shaquille Harrison, a w S5 smiga Jeff Green. Lock down 7th seed. 22 minuty temu, Alonzo napisał: Myślę podobnie. Myślę, że o 5 seed powalczymy pomiędzy sobą. Pytanie który z nas trafi na Celtics, a który na 76ers Zgadzam się. To ja zapewne będę na 7 miejscu w konferencji, choć w PO na pewno tanio skóry nie sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 14 minut temu, BMF napisał: O ile ta pierwsza runda w NBA jest na razie umiarkowanie nudna, to u nas zapowiada się dużo lepiej biorąc pod uwagę potencjalne absencje Embiida czy formę George'a, o samym Zachodzie na miejscach 2-7 nie wspominając. Nie chcę jeszcze odnosić się do samych playoffs, ale z tego co widzę, to również na Zachodzie teamy, które mogą być rozstawione niżej nie muszą wcale stać tez na straconej pozycji. Poczekajmy jeszcze dziś na pozostałe 20 opisów oraz proponowane bilanse - Cavs, Pacers, Jazz, Blazers i Thunder cały czas walczą o playoffy, a u Was na Zachodzie - Pels, Lakers i Rockets o lepsze rozstawienie. Awans do playoffs Portland wg mnie wcale nie jest taki oczywisty i Łorjorz lub Nuggets mogą mieć dużo bardziej wymagającego przeciwnika. Ciekawe też, jak GMowie potraktują posadzenie LeBrona przez Jaśka na ostatnie 5 meczy regulara. 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Zgadzam się. To ja zapewne będę na 7 miejscu w konferencji, choć w PO na pewno tanio skóry nie sprzedam Wstępnie możesz się szykować na batalię z Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 10 minut temu, Sylvinho. napisał: Zgadzam się. To ja zapewne będę na 7 miejscu w konferencji, choć w PO na pewno tanio skóry nie sprzedam No, takie 0:4 widzę, w jednym meczu może dogrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: No, takie 0:4 widzę, w jednym meczu może dogrywka Nie no, nie przesadzaj - Knicks ze dwa mecze powinni u siebie wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi