cvbe Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Wiem ignazz . Martwi mnie tylko czemu nie rzuca trójek, coraz mniej próbuje. On przed draftem mówiło się ze ma dobrą trójkę raczej. Za bardzo przyjebał, klasyczny case za szybkiego zbudowania masy i utraty rzutu Ale jeśli rzucał kiedyś to i będzie rzucał w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 32 minuty temu, cvbe napisał: Za bardzo przyjebał, klasyczny case za szybkiego zbudowania masy i utraty rzutu Ale jeśli rzucał kiedyś to i będzie rzucał w przyszłości Stauskas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Stauskas? Nie pamiętam już jak grał, ale sprawdziłem staty i jeśli też na początku przyjebał to by się zgadzało z moją teorią bo dwa pierwsze sezony po 32% za 3, a później co sezon coraz lepiej (poza 1 sezonem) i kończył na 43% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 W dniu 17.03.2021 o 10:25, MMM2121 napisał: Ten Ingram jest tak jebany na forum, ze to aż smutne xd W sumie to nie ważne, ile January będzie pisał na głównym o swoich graczach, to chyba zawsze wywołuje to jescze większa fale w druga stronę xd teraz jescze obrażają Ingrama, ze jest tragiczny w d, a myślałem, ze jest po prostu meh/słaby, jak większość graczy, którzy maja duża role w O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Wiem ignazz . Martwi mnie tylko czemu nie rzuca trójek, coraz mniej próbuje. On przed draftem mówiło się ze ma dobrą trójkę raczej. Spurs po prostu ogólnie grają nie pod rzuty 3 punktowe. Rzut calyczas trenuje i tu bym się nie obawiał. This list of players 21 or younger with at least 20 points and 20 rebounds in a game over the last five years: -Karl-Anthony Towns -Jarrett Allen -John Collins -Shai Gilgeous-Alexander -Deandre Ayton -Luka Doncic -KELDON JOHNSON Noah Magaro-George @N_Magaro Notable players who have achieved this feat: -Anthony Davis -Andre Drummond -DeMarcus Cousins -Kevin Love -Dwight Howard -Chris Bosh -Elton Brand -Tim Duncan -Kevin Garnett -Chris Webber -Shaquille O'Neal -Hakeem Olajuwon -Terry Cummings -Moses Malone -Bill Walton -Rick Barry Edytowane 20 Marca 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) 56 minut temu, ignazz napisał: Spurs po prostu ogólnie grają nie pod rzuty 3 punktowe. Rzut calyczas trenuje i tu bym się nie obawiał. Dziwne, żeby grali pod rzuty 3-punktowe mając na ławce trenerskiej Popa i taki personel na parkiecie Keldon ogolnie jest fajny i widać, że się rozwija, ale jego rzut mi zawsze śmierdział, więc jakiś znak zapytania w tym aspekcie jest. Co do meczu, trochę Cavs zaskoczyli tą wysoką obroną na koniec Spurs i niewieke brakło, żeby było gorąco. Mnie cieszy postawa Garlanda i dosyć fajny Dean Wade w tym trymestrze Edytowane 20 Marca 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 1 minutę temu, january napisał: W sensie skoro pisałem ostatnio o Butlerze i LeBronie to wywołałem to, że ktoś napisał coś o Ingramie? Interesujące założenie. Jeszcze ciekawsze, że wybrałeś sobie pod swą tezę dosłownie 1 negatywny post z tego co widzę z samych pozytywnych. To, ze głównym forum wychwalasz swoich graczy jest już praktycznie memem tego forum i wszyscy w dość jawny sposób to wyśmiewają xd moj ulubiony post ostatnio to seria o Claxtonie. Chwilo trwaj, niezwykłego kolorytu nadajesz temu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 51 minut temu, MMM2121 napisał: moj ulubiony post ostatnio to seria o Claxtonie. Co racja to racja, Jasiek napisał więcej postów w których spuszcza się nad claxtonem niż koleś zagrał godzin w NBA. Rajcowanie się zawodnikiem który zagrał nieco ponad 100 minut na etapie połowy sezonu wiele mówi o begm Lakers w tym sezonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 @kolader najwyższa nota w sezonie wśród wszystkich graczy spurs z wszystkich spotkań Lonnie Walker IV Walker poured in a career-high 31 points, with 23 of the points coming in the second half. He didn’t get any cheap buckets; he had to work hard for those points. From dizzying drives to the hoop to self-created three-pointers, Walker had it going. I loved his fearlessness. He could have done even more in the second half if his teammates did a better job of finding him more often. Defensively, he was more aware than usual and was making plays away from the ball. Good stuff all around. Grade: A+ Dalej bardzo dobre noty... Rudy Gay Gay actually played really well. Defensively, his strength and length made him useful against the Greek Freak. He also rebounded well and was scrappy in the lane. Offensively, he picked his spots better than usual. He was the focal point of the bench unit and kept that squadron afloat for minutes at a time. Other than a few ugly misses, Gay was rock solid. Grade: A- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 https://youtu.be/4pkB0bZ0TZA Kurcze no uwielbiam gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 No coz, poszlo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 2 minuty temu, tangiers napisał: No coz, poszlo dobrze. Ubiegłoroczni finaliści od dziś są kibicami Bulls. Ciekawie się zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Będę miał okazję się przekonać czy redick i Bjelica rzeczywiście się skończyli czy to była jednak kwestia handlowania nimi od poczatku sezonu i tego że byli na wylocie z klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 50 minut temu, tangiers napisał: No coz, poszlo dobrze. Zach i Vuc to będzie ciekawy duet. tez jestem bardzo zadowolony z wzmocnień Bulls, tylko szkoda, ze Lonzo za Lauriego nie udało się uzyskać jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 @RonnieArtestics dwa miesiące temu obstawiałem Miami dla LMA. cierpliwosci on jeszcze pogra na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Przepiękny mecz w nocy Johna Collinsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Dwa swietne mecze pod rzad Chumy Okeke, troche byl tu wysmiewany, a w collegu to byl dobry zadanowiec z niezly upsidem Edytowane 27 Marca 2021 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) 6 minut temu, człowiek...morza napisał: ja pi****le Malik mode? Oj, już widzę... M-Rob Edytowane 28 Marca 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: ja pi****le Nawet nie ma jak Tobie pomoc bo nie dysponujesz żadnym pickiem abym wysłał Tobie wysokich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi