bulek Opublikowano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Sezon otwarty, można się bić o waiverów. Prosiłbym o sprawdzenie, czy z rozpędu do Waszych składów nie wtarabanili się jacyś przypadkowi zawodnicy. Edytowane 3 Października 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Sezon otwarty, można się bić o waiverów. Czyli ich pensje sprzed sezonu się nie liczą i teraz sami ustalamy $, za które chcemy ich wziąć i która będzie obowiązywać co do nich w sezonie 2018/2019? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Czyli ich pensje sprzed sezonu się nie liczą i teraz sami ustalamy $, za które chcemy ich wziąć i która będzie obowiązywać co do nich w sezonie 2018/2019?nie no pensje się liczą A ta kasa co masz na waivera jest z innej puli Edytowane 3 Października 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 nie no pensje się liczą A ta kasa co masz na waivera jest z innej puli Czyli te 100 $ jest tylko na licytacje, a salary zawodnika jest to co było przed sezonem. Ok, dzięki, trzeba na to uważać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Jak łowy? Zhaire przepłaciłem, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Z. Smith, L. Walker, D. Melton, F. Jackson to trochę jakbym dostał 4 picki 12-20 gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Jak łowy? Zhaire przepłaciłem, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Z. Smith, L. Walker, D. Melton, F. Jackson to trochę jakbym dostał 4 picki 12-20 gratis Zhaire fajny dodatek jak się wyleczy U mnie: Osman 100$, Davis 0$, Wade 0$ Osman to najciekawsze nazwisko z listy FA. Pokazuje to zresztą ilość bidów (i ich wysokość) na niego. To był mój pewniak do setki i bardzo się cieszę, że nikt więcej takowej nie rzucił. Wade niby dziadek ale będzie teraz miał swój farewell tour więc może go to dodatkowo zmotywować do kręcenia leszych cyferek. Davisa byłem najmniej pewny ale za darmo nie było wielu ciekawych opcji a backup center w Nets może mieć dużo roboty Ogólnie podsumowanie moich łowów w stosunku do tego co chciałem wyciągnąć: 100/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Zhaire fajny dodatek jak się wyleczy U mnie: Osman 100$, Davis 0$, Wade 0$ Osman to najciekawsze nazwisko z listy FA. Ogólnie podsumowanie moich łowów w stosunku do tego co chciałem wyciągnąć: 100/100 Wlasnie miałem pisać kto mi podjebał Turka :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Ja wyciągnąłem hajpowanego ostatnio Larsa Von Allonzo Triera za tuzin dukatów, więc nie mam co narzekać... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Wlasnie miałem pisać kto mi podjebał Turka :-] Kłaniam się Czuję już ten dreszczyk emocji... Mam kompletny skład... Zero dziur... Ciekawe czy dotrwam do początku sezonu bez zrobienia wymiany xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) A ja spokojnie sobie tankuję licząc, że ktoś z małych talentów wypali, większe talenty potwierdzą swoje możliwości a zagubione talenty odzyskają swoją moc To + pewnie top5 pick pozwolą mi może myśleć o jakiejś walce w następnym sezonie. Długa droga przede mną W sumie się trochę dziwię, że nikt oprócz mnie, złamanego grosika nie rzucił za Z. Smitha. Wiem, że to nie prospekt na ten sezon, ale chyba jest kilka drużyn które mogą poczekać. Na Walker była kolejka dusigroszy Edytowane 6 Października 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 W sumie się trochę dziwię, że nikt oprócz mnie, złamanego grosika nie rzucił za Z. Smitha. Wiem, że to nie prospekt na ten sezon, ale chyba jest kilka drużyn które mogą poczekać. Na Walker była kolejka dusigroszy Gdybym tankował to na pewno akurat w roto bym w niego celował (choć i tak byś mnie przebił bo nie dałbym pewnie tyle licząc że wszyscy go przegapią) W punktowych ligach nie dziwię się, że go zostawiają wszyscy na FA, ale tutaj może być mega. A z Twojego składu chyba tylko Jacksona bym odpuścił a tak to każdego bym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Jeszcze przedsezonowe ogłoszenie - Avery Bradley (3$) i JaMychal Green (5$) (oraz Wade i Davis jeśli ktoś by ich chciał jednak nagle) mogą być dostępni do wzięcia. Mogą pójść w pakiecie w zamian za podkoszowego na teraz, tak aby był upgrade od Greena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Gdzie byłeś jak miałem Howarda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Nie miałem wtedy jeszcze składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 W sumie się trochę dziwię, że nikt oprócz mnie, złamanego grosika nie rzucił za Z. Smitha. Wiem, że to nie prospekt na ten sezon, ale chyba jest kilka drużyn które mogą poczekać. Na Walker była kolejka dusigroszy Miałem Zhaire na liście ale wyżej miałem Okobo i dałem 20, które zostało mi z Turka. Teraz żałuje że 100 nie dałem za turka. Nie wiem jaki miałem waiver ale była szansa go pozyskać. Ale z Okobo też jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Miałem Zhaire na liście ale wyżej miałem Okobo i dałem 20, które zostało mi z Turka. Teraz żałuje że 100 nie dałem za turka. Nie wiem jaki miałem waiver ale była szansa go pozyskać. Ale z Okobo też jestem zadowolony. Ja Turka tez żałuje ze stworki nie dałem w fbx rozmawiałem z cvbe o nim kilka razy także powinienem był sie domyślić ze odpali 100 :-) chcociaz moze by sie okazało ze miałem niższy waiver to po prostu go odpuścić i uderzyć po jakiegoś javale czy hooda :-) ostał mi sie FRED :-) ( Ast szukam wiec ok aczkolwiek znając mnie o moja skłonność do pobierania 3 graczy dziennie nie ostatnie sie za długo ) @Tecu Ja bym tam troszkę jeszcze namieszał na tym FA gdybym miał sezon tankowania przed sobą Imo fajne wybory zahire sam sie dziwie ze taki mało popularny jest w fbx i dynasty, chyba ta kontuzja ludzi odstraszyła - chociaż patrząc historycznie to powinna zachęcić, sezon stracony w philly to pózniej top 30 gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Tocheck - Okobo ja omijałem we wszelkich draftach, dla mnie on nie wypali... Jego talent na moje nie jest zbyt wielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Zobaczymy. Trafił do młodej drużyny. Gwiazdy z niego nie będzie, może gorsza wersja Szroedera... Poproszę aktualizacjje składów po Fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Ja Turka tez żałuje ze stworki nie dałem w fbx rozmawiałem z cvbe o nim kilka razy także powinienem był sie domyślić ze odpali 100 :-) Nawet bez naszych rozmów Cedi był pewniakiem do 100, byłem pewien że co najmniej ze 4 osoby dadzą maxa, a że miałem 9 waiver to nie byłem zbytnio pewny że go wezmę Okobo i Melton trochę osłabili swoje rankingi w preseason, nagle się okazuje, że są za Harrisonem i Caananem a to nie jest zbyt dobra recenzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Nawet bez naszych rozmów Cedi był pewniakiem do 100, byłem pewien że co najmniej ze 4 osoby dadzą maxa, a że miałem 9 waiver to nie byłem zbytnio pewny że go wezmę Okobo i Melton trochę osłabili swoje rankingi w preseason, nagle się okazuje, że są za Harrisonem i Caananem a to nie jest zbyt dobra recenzja. Dla nas był nie koniecznie dla innych :-) Phoenix nie chce tankować stad na początku sezonu canan czy Harrisson to lepsze opcje obok Boomera. Imo i tak booker bedzie grał na PG wiec ten kto obok niego zacznie to na 20 min max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi