julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Typ jest słabiutkim cieciem w tej lidze, a zachowuje się jakby grał na jakimś wybitnym poziomie To nie on sie odgrazal, ze w tym sezonie bedzie w ASG Trzeba przyznac ze duzy props dla niego, ze tak zrazil do siebie LAKERS NATION. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Czym tak zraził? Tym, że Lonzo przekozłował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 fanów w Staples zraził na chwilę, w następnym meczu już na niego nie buczeli, tylko user january z kraju w Europie Środkowej ma jakiś nieposkromiony żal jak na moje to mu po prostu scoringu w Lakers brakuje i musi odreagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 fanów w Staples zraził na chwilę, w następnym meczu już na niego nie buczeli, tylko user january z kraju w Europie Środkowej ma jakiś nieposkromiony żal jak na moje to mu po prostu scoringu w Lakers brakuje i musi odreagować Nie no - to jest jakaś zorganizowana akcja. Pierwszy link z brzegu: https://ftw.usatoday.com/2018/11/denver-nuggets-jamal-murray-los-angeles-lakers-trolling-history-video Są plotki, że Jamal ma konto na e-nba i na boisku odreagowuje zażenowanie tematem Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 podobno january już pisze zażelenie dlaczego to na serwisie "ForTheWin" nie ma żadnego artykułu o Brandonie Ingramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Swoją drogą, kiedy od Ingrama można wymagać, żeby od tego Murraya był faktycznie lepszy? Bo tu trzeci sezon, gra gorzej, a widzę, że narracja o chudym chopaku z Duke dalej obowiązuje. A bynajmniej Murray nie gra dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ingram gra słabo, ale i tak lepszy sezon od Murraya ;> wg. jakich kryteriów? (fajnie jak byłyby inne niż osobista sympatia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Mimo nieporównywalnie lepszych (coś jak jeden w ciepłym kurwidołku, a drugi na Syberii - o tym w temacie Lakers dość dużo już napisałem) warunków Murraya, grają na podobnym (słabym) poziomie w ofensywie, a BI jest znacznie lepszym obrońcą. Czyli grając porównywalnie słabo jeden współtworzy ciepły kurwidołek a drugi łagr - to może coś sugerować! Btw. w czym się objawia ta 'znacznie lepsza' obrona BI? Bo ani w statach tego nie widzę ani w eye-teście tego nie stwierdziłem (a gabinet osobliwości z LA oglądam dość często w tym roku). Bo Murray już nie jest taką dziurą w D jak rok temu tak btw. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Ingram który jest 395 w RPM czy 373 w PIPM gra lepszy sezon od Murraya bo eyetestowa defensywa mówi że jest super i gra out of position zresztą Murray musiałby chyba 40%TS robić zeby grać na podobnym poziomie co Ingram w ofensywie Dosyć smieszna sprawa że w prawie każdym przypadku użytkownik potrafi znaleźć racjonalne argumenty a w przypadku Ingram/Murray to jest argument na zasadzie ''Murray hooy Ingram krul'' Nie twierdzę że RPMY to swietosc ale nie mozna wyglądać tak fatalnie w statach będąc w trzecim sezonie i byc lepszym od wielu graczy (nawet tych w slumpie) Edytowane 2 Grudnia 2018 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Gdyby to tak działało to Murray wyglądałby z Ingramem co najmniej porównywalnie bo boxcore robi jeszcze słabszy Tylko że on samym off-ballem zapewnia w ofensywie dużo że nawet w slumpie jest po tej stronie dodatni ze zwyklym on/offem na tej fazie sezonu jest tak że jeden mecz może z polepszania dwóch stron parkietu zmienić na pogarszanie [Derozan przed meczem z Bucks miał on/off jakos plus 6 a po tym -2 heh] No nie da się poszukać dobrych argumentów na to że Ingram over Murray i chyba nikt inny by tutaj tej opinii nie poparł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 "BI król, murray chooy" jak napisałeś z mojej strony, ba raczej jestem jednym z ostatnich userów którym akurat takie posty zarzucić można... serio mam tu wrzucac pijackie posty z tematu 'jazda jazda'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Zgadzam się, ale chodzi mi o fakt, iż Ingram poprawia grę LAL po obu stronach parkietu, a wygląda wszędzie w tych rpm fatalnie - coś tu nie halo nieprawdaż ? w obronie owszem poprawia a w ataku nie byłbym taki pewny, bo on/off ma dodatnie ale jego selekcja rzutowa mi się bardzo nie podoba. zresztą zobaczymy jak dzisiaj zatrzyma moje ulubione raczysko Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 To, że jakiś gracz będący na + w on/off jest na - w jakiejś zaawansowanej statystyce, to akurat plus dla tej statystyki, bo te wszechobecne tutaj skróty myślowe w stylu ''X jest na + w on/off więc POPRAWIA swój zespół", na które sam się łapałem, to straszny redukcjonizm. Także jestem zszokowany, że tracący dużo piłek obwodowy bez rzutu robiący 15PPG na 51%TS wygląda fatalnie w statsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Raczej nie, bo Murray też słabo (chociaż lepiej) wygląda w boxscore statsach. Co nie znaczy, że te PIPM i RPM mają jakąś dużą wartość porównawczą, odnosiłem się do czegoś innego. Murray zacznie trafiać w końcu, te 52% at rim i 30% za 3 to fluke, zobaczymy, czy zacznie trafiać Ingram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 W sumie nie sądziłem, że na początku grudnie Nuggets zagrają z Raptors w meczu na szczycie NBA. Liderzy obu konferencji, drugi najlepszy atak (Toronto) z trzecią najlepszą obroną (Nuggets). Może Murray w Kanadzie poszaleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Tymczasem Sap został graczem tygodnia.Kto by jeszcze miesiąc temu w to uwierzył? Niech walczy o tą kasę a ją dostanie. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Kurde. Całkiem niezła wymiana w beGM. Na zachodzie trudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Mam pytanko do fanów - co się dzieje z Michaelem Porterem, jest szansa że zagra w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Tymczasem Sap został graczem tygodnia. Kto by jeszcze miesiąc temu w to uwierzył? cześć, co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 cześć, co tam? masz go w fantasy, nie liczy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi