marzec Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 o k**** jokic jaki mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Jeszcze tylko: wyjebać Jaylena i DSJ, powrót Drwala i Dumna, wyjęcie spirali KAT-owi, połamanie się AD lub Mirka i może będę robić regularnie 4-5 Na razie wstyd fhuj. Zapowiada się 2-7, jeśli nie gorzej, ale pierdolę już to stashowanie na Jendrasa. Jaram się DżejDżejDżejem, też robi wszystko, przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Lu, wyprzedziłeś mnie z Jacksonem o kilka sekund. Klikałem add gdy jeszcze był dostępny. Chciałbym wywalić P. Tuckera. Mam komunikat: This transaction will be reflected in your lineup for Sunday, Oct 21 You have used 1 of the 3 moves allowed in this league. Czy to oznacza, że jeśli dodam gracza, który gra dzisiaj mecz, to będzie on mógł już dzisiaj zagrać w moim składzie? Myślałem, że zmiany wchodzą następnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Ta bo gramy daily/today - gracza masz dostępnego od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Masz niefart Rob, najpierw Osman, teraz JJJ. ale żeby było fair JJJa chciałem o 1:35, ale już mecz Knoxa był rozpoczęty. DSJa nie chciałem jeszcze wyrzucać. W moim przypadku możesz się pocieszyć, że Twój steal nie poszedł do contendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Bywa. Chytry jest w tym tygodniu w lidze: FG - 3 miejsce 3P - 1 miejsce z ogromną przewagą PTS - 1 miejsce z bardzo dużą przewagą REB - 1 miejsce z bardzo dużą przewagą AST - 3 miejsce STL - 6 miejsce BLK - 3 miejsce I weź tu z takim wygraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 ten dzej dzje dzej moze i jest spoko, ale ten jego rzut zza łuku jest niemal tak niedojebany jak rzut cwebba z 3 metrow bo wiadomo ze za 3 nie umie, normalnie mnie to odstraszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) jeden c***, gorszym graczem niż Knox nie będzie. Srogo, Melo poszedł. Lorak ma chyba insidera, że CP3 dostanie 3/4 rundy suspension, jak Peszko Edytowane 21 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 potrzebuję trójek oraz zbiórek, a Melo może dziś dać to i to. może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) W obu ligach, w których gram mam CP3 więc praktycznie siedzę na bombie przez jego wieczne kontuzje, a ten jeszcze chodzi i ludzi napierdala, no niech go c*** strzeli. Mam nadzieję, że go zawiesza na nie więcej niż 3 mecze i udupi mnie tylko na 1 gameweek. Bartona też mam w obu ligach, także świetna nocka for me. Edytowane 21 Października 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) W obu przypadkach o kilka dni za późno :> Edytowane 21 Października 2018 przez Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Co ten jokic k**** Marzec mam tygryska na dzisiaj aż Ci niedzielny obiad wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Ale co mi nim zrobisz? Jedyne co mozesz to obronic points zeby nie wjebac 6:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 zrobię Ci nim z dupy jesień średniowiecza, to Ci zrobię swoją drogą trochę bez sensu że to nie jest łączony tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 No zajebscie, matchup z chyba najtrudnieszym przeciwnikiem i przegrywam stl i blk 1 punktem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 oj buła buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 W sumie to dobrze, że Russ wrócił akurat dziś. Co prawda przegrałem PT@, a w AST przez to jest remis, ale dzięki niemu wygrałem FT i TO's. Krótko mówiąc zamiast 3-6, jest 3-5 - po żenującym tygodniu. Uffff. PS. Yahoo to k.urwy. Ile meczów musi jeszcze opuścić Drwal żeby dostać IL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Doktorku, to 4:4 to nie gwałt, tylko niesatysfakcjonujące lesbian 69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) PS. Yahoo to k.urwy. Ile meczów musi jeszcze opuścić Drwal żeby dostać IL? RHJ says hello. Jakie to jest wkurwiające - jak ktoś jest day to day, to nie dają INJ i tak będziesz kisił frajera na Bn przez 10 dni. Z wyniku jestem zadowolony, choć pozostał niedosyt, bo można było jeszcze bloki wygrać albo chociaż zremisować. Z drugiej strony Pe dziś miał wyjątkowego niefarta, bo Draymond zagrał jeden z najgorszych meczy od dawien dawna i pozwolił mi przez to odbić asysty. Dodatkowo za Lena pobrał Tristana, co kosztowało go asysty właśnie (byłby remis), no i chyba FT% (tu też kręciłoby się bardzo blisko remisu). Edytowane 22 Października 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Buła, Boban, legitny występ, szacun. Rozumiem, że podobnie jak Jahlil rok temu, zostaje na ten gameweek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi