ai3 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jendras ja mam jedynie nadzieje ze ogladales na zywo meczyk Lalusiow i Lebronka pizdzielca Pierwsza klasa obrona , pierwsza klasa support i ogolnie pierwsza klasa gra, bardzo mi podchodzi to co graja , widze ich w 14 rundzie draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Lakers - dramat. Nigdy nie uwierzę już tych fallusolizaczom z wątku o Jeziorowcach. Przez tych fiutów dwa lata temu dałem cztery dychy za D'Angelo. Nie pamiętam, który tak mu szlifował stalagmita, ale ustalę to i go pozwę. Edytowane 25 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) No i przegiąłm z tym przygotowywaniem się na matchup z Chytrym Edytowane 26 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 U mnie najlepszy tydzień. Po raz pierwszy wygrałbym z każdym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Panie Chambers, zajebisty ruch z wyrzuceniem Bogdanovica za Josepha <w tym miejscu skinął głową z uznaniem>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 k**** z 6-3 na 4-5 Nawet gdyby grał Mitchell to raczej by nie pomógł, chyba że z fg. No ale jak jest wiggins z meczem 0/11 i dzisiaj c*** wie po co aminu 0/7 to tak to się kończy. Szkoda tylko 4game weeka Giannisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Totalny zawód, bo przed piątkiem było 7-2. Jędker miał mega weekend, 148 zbiórek i 27 steali (w tym w piątek 14, gdzie moi przez cały weekend nabili 11), a w niedzielę miał 12 bloków, gdzie ja w całym tygodniu zrobiłem 19. Za bardzo się napaliłem na te bloki, a Dedmon i Robinson grali jak totalne pizdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Moj czlowiek Harrell prawie mnie pogrzebal w FT, w ostatnich meczach rzucal jak automat a tu nagle 4/12, ale bym sie wkurwil, zwlaszcza ze nastepna wygrana w FT raczej niepredko. Slynacy z kontuzji w najgorszych mozliwych momentach Chris Paul jest questionable, niech mnie nawet nie wkurwia ten c***kowaty karzel. Trza Boldasa odeslac tam skad przyszedl, tzn. do srodka tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 k**** z 6-3 na 4-5 Nawet gdyby grał Mitchell to raczej by nie pomógł, chyba że z fg. No ale jak jest wiggins z meczem 0/11 i dzisiaj c*** wie po co aminu 0/7 to tak to się kończy. z drugiej strony DAR oraz Rubio zagrali jakieś mecze życia pod względem FG%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Jendras ja mam jedynie nadzieje ze ogladales na zywo meczyk Lalusiow i Lebronka pizdzielca Pierwsza klasa obrona , pierwsza klasa support i ogolnie pierwsza klasa gra, bardzo mi podchodzi to co graja , widze ich w 14 rundzie draftu No obrona w końcówce była kozacka, support też, tylko LeBron słaby. Totalny zawód, bo przed piątkiem było 7-2. Jędker miał mega weekend, 148 zbiórek i 27 steali (w tym w piątek 14, gdzie moi przez cały weekend nabili 11), a w niedzielę miał 12 bloków, gdzie ja w całym tygodniu zrobiłem 19. Za bardzo się napaliłem na te bloki, a Dedmon i Robinson grali jak totalne pizdy. Ciesz się, że Jokic z Westbrookiem zrobili w sobote 12/43 z gry ;] Ale i tak jestem zadowolony z tego 4-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Mozemy juz przejsc na zarzad komisaryczny dla cwebba i PeWeego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) nie tak szybko, cwebb mnie raczej opierdoli teraz ma na oko chyba z 10 meczy wiecej w tym tyg. mi nie gra oladipo jemu curry. zobaczymy. no ale rzeczywiscie ciekawe czy wystawi capele bo na razie jest na benchu ;] Edytowane 26 Listopada 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Curry powinien byc na IL, poza tym nastukales juz se punktow na PeWeem, styknie ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Mozemy juz przejsc na zarzad komisaryczny dla cwebba i PeWeego? Tak. Dłużej nie mam zamiaru czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Tak. Dłużej nie mam zamiaru czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 jestem za, bo jest bez sensuLorak przed wczorajszymi meczami zastanawiałem się między aminu i adebayo i wybrałem jak wybrałem. 21 zbiórek adebayo dałoby upragnione 5-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 U mjie grało 8 i nikt nie zjebał. Za to addict chytruz musi zaparzyć melisę. Dzisiaj melisa starczy, ale do końca tygodnia jeszcze dużo czasu. In your face! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Jego Teague uruchał dziś oczywiście 3 bloki... ale wygrywamy w STL, robię screena!!! PS. Jebać Dwighta!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 No to szybko sie wszystko rozstrzygnelo. Pozostaje zylowac co jest do uratowania i liczyc na 4-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Panowie, głupia sprawa, można trzeci IL slot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi