Lu- Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ej, co z tym drugim IL slotem? Będzie czy nie? Kris Dunn już mi się nagrał w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 No dawac drugi il Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Roger, działaj no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Z ciekawości: ile całych meczy (albo chociaż połowę) widzieliście w tym sezonie? cały mecz to chyba ostatnio widziałem (nie licząc z 90s i starszych) w 2016. nawet się popłakałem gdy LJ zdobył ten tytuł. Edytowane 23 Października 2018 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ok, czyli nie tylko dla mnie NBA to tylko cyfry : ] W modzie co jakiś czas wraca retro czy inny huj vintage. Ciekawe, czy ludziom za X lat będzie brakować takich bad boys. I nie chodzi o kilka chwil bójki, tylko o intensywność i guts. Bo liga skręciła ekstremalnie w kierunku run&gun. Nie narzekam, tylko się trochę dziwię i zastanawiam się, kiedy ludziom to się znudzi i będą chcieli oglądać znów gladiatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Sluchalem jak Haberstroh kolorowo komentowal mecz Wizards, mowil ze Brooks chce by Beal rzucal 20 3pt na mecz, a Porter ok 6 ! Doslownie k**** !!! Jak rok temu wlaczylem mecz Wizards to tak to wlasnie wygladalo Mysle ze Moreyball czyli 333 alam dunk i ft troche odrywa od rzeczywistosci caly feel do gry czyli ta cala czute o ktorej mowilem i ooophm przy wsadkach ktorego nie ma Hayward Zaskakujace jest to ze Warriors graja anty Morey ball czyli malo pick n rolli a James i James graja tylko pnr Inna sprawa ze Bulls i Mavs to gowno nie druzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Co z tym drugim IL slotem? Ja byłem przeciw, przecież na rynku fa nic nie zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Ja tez uwazam ze jeden jest ok. Edytowane 24 Października 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Rok temu pisaliśmy, że w tym sezonie będą dwa IL-y. Na rynek FA mocno to nie wpłynie. Ilu graczy będzie więcej w rosterach? Czterech, pięciu? C'mon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Spytajmy Wilq, jak to wyglada u reszty, 2il troche duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Co z tym drugim IL slotem? Ja byłem przeciw, przecież na rynku fa nic nie zostanie. Przecież połamańcy z FA to totalny margines rynku. Gramy praktycznie całym rosterem i więcej niż jedna kontuzja za bardzo rucha GMa w tym formacie i potem mamy c***owe dla obu stron matchupy gdzie jeden ma +6 meczów w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 zróbmy ten drugi slot na IL, to nie ma żadnej różnicy. Jak chcą kisić połamańców na FA to niech kiszą lepiej drugi slot na IL, niż brak limitu tygodniowych pobrań z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Za Krissa Dumna umierać nie będę. Jeśli nie będzie drugiego IL, powiedzmy do 14:00, to co wyrzucę go na FA, ale wtedy: a) dyskusję o drugim IL uważam za zakończoną, Rogerowi i Marcowi życzę kontuzji kluczowych zawodników i z ciekawością poczekam, czy ich stanowisko odnosnie drugiego IL slot w sezonie 19/20 się zmieni. A co do Dunna, to szkoda, bo to było moje jedyne potencjalne źródło STL. Bez niego jestem w tej kategorii totalnym ogórem. No ale limit farta i unikania kontuzji wyczerpałem w zeszłym sezonie, więc nie mam pretensji do nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Niech się po prostu reszta wypowie, bo na razie jest 3-3 :] Dajmy sobie czas dziś do wieczora, powiedzmy że do 20. Jaki będzie wynik "głosowania" tak zrobimy, bez bawienia się, że ten nie zagłosował, czy jest 5-4 za, to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Griffin 36-11-6, 53% FG, 0,7 TO, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 jestem przeciw drugiemu IL, bo już gra trwa. no chyba że dostanę Cousinsa, to wtedy ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Moim zdaniem 2 IL sa sensowne. Jak ktos ma duzego pecha do kontuzji to daje mu to wieksze szanse na powalczenie. Tym bardziej jak mamy tylko 8 aktywnych slotow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 2 IL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 jestem przeciw drugiemu IL, bo już gra trwa. no chyba że dostanę Cousinsa, to wtedy ok. Moim zdaniem to fair abys dostal Cousinsa jesli yo przeglosujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Lorak, to jak jest z Tobą w końcu? IMO Cousinsa możesz dostać z powrotem. https://youtu.be/yJrOt3wPcxE?t=107 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi