marzec Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 to nie ja ją 3 razy wkleilem w ten temat cwelasy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 z tym dwightem rzeczywiscie smieszne, skoro nawet harrison barnes dostal IL a ma info out at least 2 more games ;] no ale Lu tobie chyba kazdy zyczy wpierdolu w tym roku, wiec niech ci bedzie chociaz troche pod gorke. nie ma k**** back to back w naszej lidze ni c***a ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) Zrobiłem sobie symulacje wyników z tego tygodnia gdybym grał z kimś innym niż Chytry vs marzec 8 1 bolduck 7 2 lorak 7 2 bula 7 2 lu 7 2 pewee 5 3 cwebb 5 4 ai 4 5 roger 4 5 jendras 4 5 chytry 2 7 Edytowane 22 Października 2018 przez Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Wiadomo, że najlepiej by było zawsze grać z bułą i Marcem, ale tak się nie da. Btw, bardzo cieszy mnie, że przepotężny Jokic gra tylko dwa mecze w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 rob gdybym w końcu miał dobry draft to bym was wszystkich ojebał ale k**** special move z marianem nie wypalił, ale marian jest na mojej liście one game surprise bardzo wysoko, głównie ze względu na imię marian kogo bym nie wziął z tego c***owego fa to wynik byłby taki sam marzec, więc nie przeceniaj swoich możliwości tak jak z ruchaniem lawrence teraz Łukasz na rozkładzie - papierowy tygrys idę na fa, uważaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Monk to przemyślany, długo analizowany ruch - antymarian move Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 27 tripla w jedna noc jakis rekord swiata lorak? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Oho, w FG spotkał się kulawy z dziadkiem z balkonikiem. Zapowiada się pasjonująca walka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 kur#a jak to sie stalo ze nie zalicytowalem Jokica do mojego all white all Euro mexiacan border nazi wall teamu za 64+ dollary niech ktos mi to racjonalnie wytlumaczy szczegolnie ze mialem go jako monster na liscie wraz z Bradley Bealem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Fg i ft na mega poziomie u mnie Giannis narazie zgodnie z oczekiwaniami reszta zgodnie z nazwą drużyny Oddajcie rickiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Jak paczam na mój skład względem Rogera, Chytrego czy cwebba, to trochę tak wygląda jakbym wlazł w gumofilcach na wesele. Z mojej orkiestry Zenka Martyniuka jedynie Durant przywdział surdut, reszta przybyła w ortalionowych dresach, a KAT założył kostium Borata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Dobrze tam cisniecie w FG bula z Lukaszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Zawsze najpierw paczam na mecze, w których grali moi zawodnicy. Po tym co pokazał DSJ, pizdoBrown i Dunn już założyłem, że na FG mogę w tym tygodniu położyć laskę. No trochę był szok, gdy zobaczyłem, że wygrywam w tej kategorii... ale, jak pisałem powyżej - spotkał się kulawy z dziadkiem z balkonikiem. Zapowiada się bardzo ciekawa walka do samej mety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 No to ja trafilem na loraka ktory w jedna nocke wykurwil takie statsy ze ja w 7 tego nie zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 U mnie i u Robą też z FG ciekawie. Kopiemy się po kostkach : ] Z ciekawości: ile całych meczy (albo chociaż połowę) widzieliście w tym sezonie? Oglądam się skróty Bulla + z jeden jeszcze, chociaż skróty po 9 minut są dla mnie za długie. Life : ] Ad rem. Czy w tej lidze ktoś jeszcze broni? Bo w skrótach widząc same udane akcje i to jak padają punkty mam wrażenie, że to jest jedna wielka rzucanina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Dziś obejrzałem pierwsze hajlajty z tego sezonu tj. Mavs vs Bulls - całe 2 minuty z hakiem. Poza tym tylko minutę brawlu z LA. NBA się skończyła. Edytowane 23 Października 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 jasne jest ze juz dawno ogladanie calych spotkan nie ma sensu. rano wchodzi i w 15 minutach na jakims kanaliku od biednego murzyna, masz kazdy basket, blok, steal a nawet i troche obrony sie znajdzie w takim filmiku. raptors celtics cos tam widzialem z pol meczu , troche obrony bylo ale oczywiscie tylko momentami. a tak to podobnie jak wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ja oglądałem chyba 3 mecze. Rano oglądam skróty na nba.com, ale od roku sobie mega lecą z nimi w c***a - 10 lat temu człowiek wstawał o 8 i miał mur beton wszystkie skróty na tacy, a teraz jest np. 8 meczów i o 10 brakuje 3 skrótów. Niebywałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi