Lu- Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Nie no, Korver ma niemały kontrakt do 2020 roku. Nawet Dienga bym za niego nie oddał. Poza tym gość ma już 37 lat, więc jest nawet starszy ode mnie - na dziś nadaje się do meczu Old Stars Celebrity Game. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 ale on już był... delikatnie mówiąc, za jego kadencji też szałem nie wiało... Nie wiem czy piszesz o GM Raptors czy trenerze ale Masai to TOP 3 a Casey zrobił z Raptors TOP 2 na Wschodzie . To że miał liderów co nie mieli jak na drugą rundę PO to inna bajka ale jeśli on nie robił szału to nie wiem kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Nie wiem czy piszesz o GM Raptors czy trenerze ale Masai to TOP 3 a Casey zrobił z Raptors TOP 2 na Wschodzie . To że miał liderów co nie mieli jak na drugą rundę PO to inna bajka ale jeśli on nie robił szału to nie wiem kto? Tu chodzi chyba o to, ze Casey byl juz trenerem T-Wolves (chociaz mega dawno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Dokładnie jak pisze Julek. Casey nawet mając prime KG nie wykręcił .500. Umówmy się - taki wynik dupy nie urywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Jimmy Butler is refusing to take the court for Wednesday's game against the Jazz and could be looking at an extended absence from the Timberwolves. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Houston czeka Jimmy wróć do domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Shams: Jimmy Butler is taking next step in six-week-long process aimed at getting the All-Star out of Minnesota by sitting tonight against Utah, and could lead to extended absence for Butler, league sources tell me and @JonKrawczynski. Butler started contemplating not playing tonight on Tuesday, and the final decision was made Wednesday morning, sources tell me and @JonKrawczynski. Timberwolves termed it "general soreness and precautionary rest,” but Butler informed Tom Thibodeau of his decision. https://twitter.com/wojespn/status/1057686367847833600?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Powinni sie nie cackac i poprostu go zawiesic, rozumiem dramy ze gracz zada transferu ale Jimmi Butler's saga to jest patologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Powinni sie nie cackac i poprostu go zawiesic, rozumiem dramy ze gracz zada transferu ale Jimmi Butler's saga to jest patologia Raczej trudno by było go zawiesić, skoro Thibodeau powiedział, że Butler jest kontuzjowany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Według Woja Sources: The Timberwolves suggested that Jimmy Butler rest vs. Utah tonight and there’s an expectation that he will join the team on flight to Bay Area to play Golden State on Friday. Teams talking to Minnesota about trades say that the asking price remains steep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Raczej trudno by było go zawiesić, skoro Thibodeau powiedział, że Butler jest kontuzjowany:) To lekarz decyduje o zdolności... Sota nie przedłużyła Pattona. Szybko odpuścili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 To lekarz decyduje o zdolności... Sota nie przedłużyła Pattona. Szybko odpuścili Skąd info? To już chyba rekord by first roundera po roku odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Skąd info? To już chyba rekord by first roundera po roku odpuścić. Jon Krawczynski tak rzecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Co tu się odrosowało to ja nie wiem. Happy Halloween from zombie rose Ja oglądałem go podczas meczu z Raps i wydawał mi się tam w całkiem niezłej formie. Sporo pozytywnej energii wnosił. Po pierwszej tójce cieszył się jak jakiś licealista. Vajna historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 no ale w tej ostatniej akcji to byly jego kroki i chyba nawet nie bylo faulu po stronie Jazz. Poczekam na raport ale tam powinna byc strata i piłka dla Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nof Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Pierwszy raz udało mi się w tym sezonie obejrzeć sotę i lepiej chyba trafić nie mogłem. Jeśli ktoś chciałby zobaczyć co to pasja do gry to polecam, zamiast słuchać opowieści na ten temat Butlera, zerknąć na ostatnie minuty z dzisiejszej nocy. Co lepsze wygląda na to że po transferze JB ilość brokułów w S5 pozostanie ta sama bo Okogie wygląda świetnie w obronie. Na tyle że Thibs przymyka oko, że to rookie. Chapeau bas dla tego, kto wskazywał na niego w temacie draftu. Bo z tego co pamiętam chyba tylko jedna osba traktowała go jako potencjalny steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 no ale w tej ostatniej akcji to byly jego kroki i chyba nawet nie bylo faulu po stronie Jazz. Poczekam na raport ale tam powinna byc strata i piłka dla Jazz W takim momencie, po takiej hitorii to imo Rose mogl se zrobic cos takiego nawet: I sędziowie nie powinni nic gwizdać Wzruszył się po meczu NBA, where amazing happens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 no ale w tej ostatniej akcji to byly jego kroki i chyba nawet nie bylo faulu po stronie Jazz. Poczekam na raport ale tam powinna byc strata i piłka dla Jazz yepać to Ely, jak ryczał na tym TO na 13 sekund przed końcem, to gdzieś tam, w głębi serca, nie chciałem żeby Jazz wyrównali, niech chłopak ma, po tylu latach znów się mógł poczuć jak MVP i mi tam wcale nie jest żal, że przegraliśmy akurat w takim meczu W PO sobie odbijemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Nasuwa się też imo całkiem inne ważne pytanie... Czy w tym 'słynnym' meczu Jimmiego z rezerwami, miał w składzie DRose? MVP mu cichaczem wygrał mecz, a ten dostał cały credit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Wypada uderzyć się w pierś (i to swoją, nie koleżanki). Po zeszłorocznym tradzie Rose'a do Jazz i zwaivowaniu go przez Utah twierdziłem, że D-Rose to kolejny Baron Davis, tzn. chęci ma, serce jest, ale paliwa (czytaj: zdrowia) nie ma i nie będzie i kwestią czasu jest longterm injury. Myliłem się, włodarze Jazz też. Dziś jest trochę głupio, ale przede wszystkim cieszę się. Wreszcie coś pozytywnego wydarzyło się na amerykańskiej Syberii. Fajnie było też widzieć zjednoczoną drużynę, w której chyba każdy (oprócz Jimmy'ego ofc) pobiegł pogratulować legitnego występu byłemu MVP. Edytowane 1 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi