dannygd Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Wy się zakładacie o 50 tys czy 50 zł? Bo zaraz regulamin "zakładu" będzie dłuższy niż w keeperze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Rapciu, <=51 wygrywam ja. Lebron opuszcza max 10 gier, ale tylko kontuzja, uraz. Zadnych major fa. Co to major FA? Zmienić klubu/trade na pewno nie będzie. Dla mnie proste zasady - Lebron gra co najmniej 72 gry i Lakers wygrywa co najmniej 51 meczy, ja wygrywam, Lebron gra co najmniej 72 gry i Lakers wygrywa mniej niż 51 meczy, ty wygrywasz. Lebron nie gra co najmniej 72 gier - zakład nieważny. Pasuje? Jakby nie patrzeć to w ostatnim sezonie na Zachodzie tylko 2 drużyny zrobiły 50 wygranych a lebron w sezonie regularnym sie nie spina maksymalnie. Ja bym nie zaryzykował Jakoś w sobie muszę znaleźć minimum woli do kibicowania wygranym Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Co to major FA? Zmienić klubu/trade na pewno nie będzie. Dla mnie proste zasady - Lebron gra co najmniej 72 gry i Lakers wygrywa co najmniej 51 meczy, ja wygrywam, Lebron gra co najmniej 72 gry i Lakers wygrywa mniej niż 51 meczy, ty wygrywasz. Lebron nie gra co najmniej 72 gier - zakład nieważny. Pasuje? Jakoś w sobie muszę znaleźć minimum woli do kibicowania wygranym Lakers niech bedzie. deal. startujemy dla dannygd (fan zakladow wzajemnych) i reszty fanow Lakers: jak bedzie dla mnie zle wygladac, to jeszcze mi pozostaje chory Lebron, mimo ze Lakers robia 51+ wins zaklad niewazny bo James<72 gry. PS Jak podpisza Leonarda czy jakiegos niezadowolonego ziutka w Wolves, to wiadomo ze pasujemy. Edytowane 14 Lipca 2018 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 https://streamable.com/nsql4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 https://streamable.com/nsql4 Wygląda jak trening szturmowców przed atakiem na Jakku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Jakiś Gościu podobny do Lebrona pojawił się dzisiaj na meczu Lakers w SL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Jakiś Gościu podobny do Lebrona pojawił się dzisiaj na meczu Lakers w SL https://i.imgur.com/FeO4scg.jpg Właśnie zaczyna się 3 kwarta. Edytowane 15 Lipca 2018 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 https://i.imgur.com/FeO4scg.jpg Właśnie zaczyna się 3 kwarta. O tak, właśnie ten. Podobny do Lebrona jak 2 krople wody. Co do meczu to jest moc. Niech im dadzą poważnego przeciwnika bo nie ma przeciwko komu grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Svi i Hart z meczu na mecz lepsi. Fajnie się na nich patrzy. Ciągle chodzi mi po głowie kwestia wysokiego do rotacji. Może skoro wzięli Mikhaliuka to zdecydują się dodać do niego krajana i podpiszą Alexa Lena? Z tego co się ostało i może być dostępne za małe pieniądze Ukrainiec to chyba najlepszy wybór, bo i nieźle broni, i w ataku coś tam potrafi. Jest jeszcze Okafor, którym swego czasu zachwycał się Magic. Wiem, że to nie jest idealny wybór jeśli chodzi o defensywę, ale może przy McGee warto zaryzykować i w drugiej kolejności postawić na kogoś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 https://i.imgur.com/FeO4scg.jpg Właśnie zaczyna się 3 kwarta. ach tem Jordan Clarkson, pogral 4 miesiace z Jamesem i jeszcze mu nie wystarczylo, musi sobie nagrywac z nim samojebke siedzac w nastepnym rzedzie juz sie tak nie napalajcie, w semis dostajecie oklep od rzeznikow wschodu, z wielkim Osmanem i nastepnym w Cavs, poor-mans-Irvingiem! Macie szczescie, ze Zizic odchorowuje kaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Macie 10 minut Waszego nowego Króla w gaciach Lakers. Edytowane 16 Lipca 2018 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJEK_PL Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 powiedz mi skąd wziąłeś ten skrót 'kk' ? pracowałem w kliku miejscach, ale kk nigdy nie widziałem, zawsze M. Acz nie wykluczam oczywiście, wszędzie nie byłem, wszystkiego nie widziałem To jest kilokilo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Łydka Lebrona tylko troche mniejsza od obwodu klatki piersiowej Ingrama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 https://twitter.com/kylekuzma/status/1018595503401889792 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Straszne. Popatrzcie na dłoń Ingrama. Zachowuje się potulnie jak Cocker Spaniel. Nic z tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Straszne. Popatrzcie na dłoń Ingrama. Zachowuje się potulnie jak Cocker Spaniel. Nic z tego nie będzie. A to co, z liścia mu powinien wyjebać na poczatek znajomości czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 A to co, z liścia mu powinien wyjebać na poczatek znajomości czy jak ? No myślę co najmniej. Może podziałałoby jak sierp Portisa na Niko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Lbj trzyma BI jakby był na targu niewolników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Straszne. Popatrzcie na dłoń Ingrama. Zachowuje się potulnie jak Cocker Spaniel. Nic z tego nie będzie. dokładnie, ponadto po jego minie można wywnioskować że nie ma za grosz leadershipu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiss Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 dokładnie, ponadto po jego minie można wywnioskować że nie ma za grosz leadershipu Dodałbym, że patrząc na mimikę twarzy można dojść do wniosku, że w tym roku rzut nie będzie siedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi