ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam Jestem tu nowy widać... poprosimy o wiecej info... ulubione i hejty mile widziane ile lat ogladasz i co najbardziej.. plus bonus skąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Teraz dopiero zauważyłem, że jest taki temat. NBA oglądam od 1995. Piękne czaaasy. Ulubione? Już nie istnieje, SuperSonic. Payton to mój idol. A hejt - może się narażę ale LAL i NYK. Za podkupywanie najlepszych i myślenie że kasą się wszystko wygra. Dlatego tak mnie cieszy co SAS zrobili w ciągu ostatnich 15 lat. Miasto: królewskie, czyli Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annamaciejczyk Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Siema, też jestem z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Siema, też jestem z Krakowa Musisz potwierdzić fotą na tle Sukiennic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Najlepiej topless w czasie odgrywania hejnału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroony Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Siemano wszystkim, nazywam się Marek, pochodze z Wrocławia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Już miałem to zlać ale przewertowałem pierwsze strony, zobaczyłem bułkowskiego i bastyliona z wpisami, łezka pociekła... a c*** Cezar, lat 32. Pijam cytrynówkę w Toruniu,zmieniam roboty jak mnie boss wkurwia. Phoenix, Barkley, Bird i gracze co są ambitni a mają tyle umiejętności co ja Dalej NY bo Carlin, BBoys i najlepszy pg w NY - Charlie Ward Z Warszawy, ot po prostu Raz uczestniczyłem w zjeździe ebasketu, raz byłem modem. A tak ogólnie to chleb i cebularze piekę. Czytam Wędrowycza i fermentuję różne owoce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Bo twojej stylowce pisania nie do podjebania myslalem ze jestes 21 latkiem ktory dzien w dzien siedzi na wykopie i jeb z dzidy i sypie trzy lyzeczki cukru do herbaty bo nieslodzona jest niedobra ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Umknął mi ten temat wcześniej Rodzice dali mi na imię Adam 30 temu, jestem z Bydgoszczy. Wychowałem się w złotej erze Byków z Chicago i tak mi zostało uwielbienie dla NBA i ogólnie basketu. W NBA obecnie nikomu szczególnie nie kibicuję, ale mam dużo sympatii do Brooklyn Nets od czasu przenosin do sypialni Nowego Jorku. Lubię też popatrzeć na koszykarskie wywijasy w ligach polskich, Eurolidze i samemu amatorsko pograć. Forum znałem czytałem już dużo przed rejestracją. Do założenia konta zmobilizował mnie pomysł poproszenia Was o radę w wyborze piłki na sezon zimowy. Pozdro dla Użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suwalek Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Cześć wszystkim Jestem nowy, ale stary, bo około 40. W kosza gram od ponad 20 lat. Zacząłem na wschodzie, na boiskach asfaltowych i salach, na studiach grałem w Toruniu, a potem, od jakichś 14 lat na zachodzie Polski. Oglądam tylko NBA, zacząłem oczywiście od Byków, potem długo, długo nic, a teraz raczej śledzę zawodników niż drużyny. Aktualnie gram regularnie na sali. Walczę z bólem kolan, chętnie poczytam wskazówki dla takich jak ja weteranów. Na początek nt. butów Pozdrawiam. Edytowane 25 Marca 2015 przez suwalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evetShsaN Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Yo, założyłem tu konto, bo nie mam znajomych, którzy oglądają koszykówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To ma sens Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroźny Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witam wszystkich Założyłem konto dopiero teraz, jednak forum śledzę juz od dłuższego czasu, jeszcze od czasów e-basketu. NBA oglądam od 2004 roku, moim pierwszym zespołem który śledziłem było Sacramento Kings, głównie ze względu na zamiłowanie do trójek Peji Stojakovica i ofensywny styl gry . Poza tym najlepiej grało mi sie nimi w NBA LIVE 2004. Kilka lat później moja sympatia przerzuciła się na Golden State Warriors głownie ze względu na pamiętną serie z Mavs i We Believe w Oracle. Od tamtego czasu jestem juz stały w uczuciach. Miasto - Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeszka Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Cześć, Mam na imię Kuba, mieszkam w Swarzędzu, studiuję prawo w Poznaniu. W sierpniu stuknie mi oczko. NBA interesuję się od 3 lat, impulsem do oglądania meczów była dla mnie koszykówka w konsolowym wydaniu. Oglądam głównie to co leci na nc+, staram się grać co najmniej raz w tygodniu w kosza na dworze z kumplami ,ale niestety akurat teraz leczę zerwane ATFL więc niestety do następnego wyjścia będę musiał trochę poczekać. Moja ulubiona drużyna to LA Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Szkoda, że większość przedstawiających się w tym temacie kończy przygodę na kilku postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Szkoda, że większość przedstawiających się w tym temacie kończy przygodę na kilku postach Jak chcą coś napisać a Ty zamykasz najważniejszy temat to się nie dziwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jak pisałeś to i żal w temacie jazda jazda, to temat był już otwarty. Poza tym służy on właśnie do komentowania na żywo, czego każdy nowy użytkownik powinien się nauczyć przychodząc na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jak pisałeś to i żal w temacie jazda jazda, to temat był już otwarty. Poza tym służy on właśnie do komentowania na żywo, czego każdy nowy użytkownik powinien się nauczyć przychodząc na forum. Kłamstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Moja ulubiona drużyna to LA Clippers.No cóż, przykro mi.W sumie, to tak teraz patrze ze ja aie jeszcze nie przedstawilem! Olaboga. Łukasz, Koniu, 25 lat. Z Mysłowic. Nie lubie kosza, uważam go troche za glupia gre, ale na murzynow za oceanem jakos zawsze chętnie zerkam. Nie patrze jakos nalogowo na mecze, raptem kilkanascie w sezonie obejrze. (Meczow Słońc nie wliczam bo mam szacunek do Elwooda Sharifa i innych). 'Przygode' z nba zaczalem od game 5 finalow ORL-LAL, w naatepnym sezonie sie zakochałem w resztkach rng Suna i tak mi zostalo. Tak w sumie to jedynie w roto nalogowo gram, i tam sie udzielam, ale czytam w zasadzie wszystkie tematy i ogarniam co i jak na forum. No tyle, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi