Skocz do zawartości

Witam wszystkich,czyli nowi userzy się przedstawiają :-]

sHimmy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Teraz dopiero zauważyłem, że jest taki temat.

NBA oglądam od 1995. Piękne czaaasy. Ulubione? Już nie istnieje, SuperSonic. Payton to mój idol. A hejt - może się narażę ale LAL i NYK. Za podkupywanie najlepszych i myślenie że kasą się wszystko wygra. Dlatego tak mnie cieszy co SAS zrobili w ciągu ostatnich 15 lat.

Miasto: królewskie, czyli Kraków. 

• 3 tygodnie później...

Już miałem to zlać ale przewertowałem pierwsze strony, zobaczyłem bułkowskiego i bastyliona z wpisami, łezka pociekła...

a c***

Cezar, lat 32. Pijam cytrynówkę w Toruniu,zmieniam roboty jak mnie boss wkurwia.

Phoenix, Barkley, Bird i gracze co są ambitni a mają tyle umiejętności co ja

Dalej NY bo Carlin, BBoys i najlepszy pg w NY - Charlie Ward

Z Warszawy, ot po prostu

Raz uczestniczyłem w zjeździe ebasketu, raz byłem modem.

A tak ogólnie to chleb i cebularze piekę. 

Czytam Wędrowycza i fermentuję różne owoce.

Bo twojej stylowce pisania nie do podjebania myslalem ze jestes 21 latkiem ktory dzien w dzien siedzi na wykopie i jeb z dzidy i sypie trzy lyzeczki cukru do herbaty bo nieslodzona jest niedobra ;]

Umknął mi ten temat wcześniej :)

Rodzice dali mi na imię Adam 30 temu, jestem z Bydgoszczy. Wychowałem się w złotej erze Byków z Chicago i tak mi zostało uwielbienie dla NBA i ogólnie basketu. W NBA obecnie nikomu szczególnie nie kibicuję, ale mam dużo sympatii do Brooklyn Nets od czasu przenosin do sypialni Nowego Jorku. Lubię też popatrzeć na koszykarskie wywijasy w ligach polskich, Eurolidze i samemu amatorsko pograć. Forum znałem czytałem już dużo przed rejestracją. Do założenia konta zmobilizował mnie pomysł poproszenia Was o radę w wyborze piłki na sezon zimowy.

Pozdro dla Użytkowników :)

• 3 tygodnie później...

Cześć wszystkim

Jestem nowy, ale stary, bo około 40. W kosza gram od ponad 20 lat. Zacząłem na wschodzie, na boiskach asfaltowych i salach, na studiach grałem w Toruniu, a potem, od jakichś 14 lat na zachodzie Polski. Oglądam tylko NBA, zacząłem oczywiście od Byków, potem długo, długo nic, a teraz raczej śledzę zawodników niż drużyny.

Aktualnie gram regularnie na sali. Walczę z bólem kolan, chętnie poczytam wskazówki dla takich jak ja weteranów. Na początek nt. butów :smile:

Pozdrawiam.

Edytowane przez suwalek

• 1 miesiąc temu...

Witam wszystkich

Założyłem konto dopiero teraz, jednak forum śledzę juz od dłuższego czasu, jeszcze od czasów e-basketu.

NBA oglądam od 2004 roku, moim pierwszym zespołem który śledziłem było Sacramento Kings, głównie ze względu na zamiłowanie do trójek Peji Stojakovica i ofensywny styl gry . Poza tym najlepiej grało mi sie nimi w NBA LIVE 2004. Kilka lat później moja sympatia przerzuciła się na Golden State Warriors głownie ze względu na pamiętną serie z Mavs i  We Believe w Oracle. Od tamtego czasu jestem juz stały w uczuciach.

Miasto - Warszawa

• 4 tygodnie później...

Cześć,

Mam na imię Kuba, mieszkam w Swarzędzu, studiuję prawo w Poznaniu. W sierpniu stuknie mi oczko. NBA interesuję się od 3 lat, impulsem do oglądania meczów była dla mnie koszykówka w konsolowym wydaniu. Oglądam głównie to co leci na nc+, staram się grać co najmniej raz w tygodniu w kosza na dworze z kumplami ,ale niestety akurat teraz leczę zerwane ATFL więc niestety do następnego wyjścia będę musiał trochę poczekać. Moja ulubiona drużyna to LA Clippers.

W dniu 11.06.2015 o 23:12, Jeszka napisał(a):

Moja ulubiona drużyna to LA Clippers.

No cóż, przykro mi.

W sumie, to tak teraz patrze ze ja aie jeszcze nie przedstawilem! Olaboga.

Łukasz, Koniu, 25 lat. Z Mysłowic.

Nie lubie kosza, uważam go troche za glupia gre, ale na murzynow za oceanem jakos zawsze chętnie zerkam. Nie patrze jakos nalogowo na mecze, raptem kilkanascie w sezonie obejrze. (Meczow Słońc nie wliczam bo mam szacunek do Elwooda Sharifa i innych).

'Przygode' z nba zaczalem od game 5 finalow ORL-LAL, w naatepnym sezonie sie zakochałem w resztkach rng Suna i tak mi zostalo.

Tak w sumie to jedynie w roto nalogowo gram, i tam sie udzielam, ale czytam w zasadzie wszystkie tematy i ogarniam co i jak na forum.

No tyle, pozdrawiam!

• matek odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.