LONGER01 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Pięć dni temu zakończyło się głosowanie V tury, kiedy wyniki? Co z zespołami które dalej nie mają pełnego składu?Kiedy ruszamy z wężykiem two way? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Atlanta może podpisać jeszcze 2 graczy wybranych w drafcie i wybrać 3 na two way. To jeszcze za mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 (edytowane) 5 minut temu, ernie9005 napisał(a): Atlanta może podpisać jeszcze 2 graczy wybranych w drafcie i wybrać 3 na two way. To jeszcze za mało? Podpisywanie swoich 2nd rounderów, którzy mają umowy w rl powinno być priorytetem w takich sytuacjach. Dopiero jak już nie ma innej opcji to FA wybierani przez Radę na jednorocznych umowach bez żadnej opcji. Edytowane 5 Października 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 37 minut temu, LONGER01 napisał(a): Pięć dni temu zakończyło się głosowanie V tury, kiedy wyniki? Co z zespołami które dalej nie mają pełnego składu?Kiedy ruszamy z wężykiem two way? Wyniki będą, gdy ktoś policzy głosy Choć tutaj chyba są znane każdemu, więc jak tylko @ozzy110 uzupełni arkusz, to można będzie ruszać dalej. Tylko Hawks mają niepełny roster, więc podpiszą Ruperta, Lundy i pewnie McGee oraz Nworę. Wężyk w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Czyli Ci co teraz podpisują swoich graczy którzy byli w klubie w poprzednim sezonie na TW to wykorzystują swoje miejsce w kolejce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Teraz, kuba2419 napisał(a): Czyli Ci co teraz podpisują swoich graczy którzy byli w klubie w poprzednim sezonie na TW to wykorzystują swoje miejsce w kolejce? Nie, podpisywanie własnych odbywa się przed startem wężyka, czyli poza kolejką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 I co, teraz teoretycznie nie mogę już zaoferować Deniemu extension prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 9 godzin temu, ozzy110 napisał(a): I co, teraz teoretycznie nie mogę już zaoferować Deniemu extension prawda? Możesz zaoferować mu po 1 trymestrze w trakcie FA - także nic straconego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Godzinę temu, Szulim napisał(a): Możesz zaoferować mu po 1 trymestrze w trakcie FA - także nic straconego Nie mogę według NBA. Termin na rookie extension jest do dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Czy ja mogę jeszcze zwolnić jednego z wybranych two-way'ów i wybrać sobie innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 1 godzinę temu, Braveheart22 napisał(a): Czy ja mogę jeszcze zwolnić jednego z wybranych two-way'ów i wybrać sobie innego? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Wnioskuje o DPE w zwiazku z kontuzja Stevena Adamsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka33 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Witam, chciałabym przejąć jedną z wolnych organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 6 minut temu, Julka33 napisał(a): Witam, chciałabym przejąć jedną z wolnych organizacji. odezwij się do @MarcusCamby albo @człowiek...morza oni prowadzą rekrutacje i wprowadzanie potencjalnych nowych GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) 29 minut temu, Julka33 napisał(a): Witam, chciałabym przejąć jedną z wolnych organizacji. Pięknie, kobieta może nas trochę ustawi i uspokoi. a tak serio, jesli czytałaś tu coś to zdajesz sobie sprawę, ze oprócz wiedzy musisz mieć zajebiscie mocną psychikę ? ps. Jesli są chęci to proponuje: Dajcie jej suns na próbę, taki pośredni team, nie wembanyame albo Doncica. Edytowane 2 Listopada 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Reikarnacja @FatBaller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 2 godziny temu, Julka33 napisał(a): Witam, chciałabym przejąć jedną z wolnych organizacji. Kochasz Dejounte. Szczerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Suns posiadają pick ORL '25 (1-7), on przechodzi później w jakiś 2nd czy to zwyczajny pick widmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, LONGER01 napisał(a): Suns posiadają pick ORL '25 (1-7), on przechodzi później w jakiś 2nd czy to zwyczajny pick widmo? PHX in: J. Leuer, S. Muhammed, 2025 ORL 1st (#240) a następnie Suns out: JM Green, K.Anderson, R.O'neal, L.MbahaMoute, ORL 25' 1st (8-30) (#293) i to wszystko co znalazłem na temat tego picku. Tak na marginesie w tym 293 brało udział 9 GMów , to chyba @Qcin_69 go robił xD Edytowane 4 Listopada 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 3 godziny temu, LONGER01 napisał(a): Suns posiadają pick ORL '25 (1-7), on przechodzi później w jakiś 2nd czy to zwyczajny pick widmo? nie przechodzi, to był pick Orlando zastrzeżony w top7 (zastrzeżenie robiłem ja, miałem cały ten pick przy wymianie Sota-Nuggets gdzie do mnie szedł Winslow, a do Nuggets Royce O’Neal i było to w tym samym okresie co do Minnesoty trafił Lillard, wiec jeśli dobrze pamietam styczeń/luty 2018, w Minnesocie został pick Orlando 1-7, do Nuggets poszedł 8-30, co później z ta częścią picku zrobiłem nie pamietam, pewnie gdzieś dorzuciłem do innej wymiany, ale na 100% nie przechodził w nic innego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi