Tecu Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Ja mam jeden 6/6, często stawiałem na Loyolę i kolejne dwa ma 5/6,bo z kolei Oklahoma odpadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Bracket nie jest już bezbłędny, ale chociaż upset trafiony. Ten Walker w meczu błysnął zła końcówka i fryzura przypominająca Paytona. Gryffindor gra dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 IMHO Young nie pójdzie w top5, a potem spadnie bo ekipy mają PG (chyba że Magic albo Suns wypadną poza top5). Spora szansa dla Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Przepraszam, że przerywam. Gdzie znajdę jakiś przejrzysty mock z krótkim opisem poszczególnych graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Przepraszam, że przerywam. Gdzie znajdę jakiś przejrzysty mock z krótkim opisem poszczególnych graczy? http://www.espn.com/nba/insider/story/_/id/22726756/2018-nba-mock-draft-deandre-ayton-luka-doncic-trae-young-more + http://insider2text.xyz/articles/new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Uff, jak to dobrze, ze sobie przypomnialem w ostatniej chwili i stworzylem 1 bracket na szybko, przynajmniej sa emocje na razie jest ok, 8/8, Florida dzis becki, zgadzacie sie? , nie ukrywam, ze troche licze na 16/16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Uff, jak to dobrze, ze sobie przypomnialem w ostatniej chwili i stworzylem 1 bracket na szybko, przynajmniej sa emocje na razie jest ok, 8/8, Florida dzis becki, zgadzacie sie? , nie ukrywam, ze troche licze na 16/16 Ja obstawiłem Bonaventure i wtopiłem. łącznie po pierwszym dniu pięć pudeł: Loyola z Miami Florida z Bonaventure Houston z San Diego State Seton Hall z Nc State No i oczywiście Buffalo z Arizoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Co roku nabieram sie na Arizone. Mowie sobie ostatni raz na nich stawiam... Na razie i tak niezle. 14/16 po pierwszej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Co roku nabieram sie na Arizone. Mowie sobie ostatni raz na nich stawiam... Na razie i tak niezle. 14/16 po pierwszej nocy. To i tak bardzo dobry wynik. Ja Arizonę miałem tylk ow 1 rundzie, obstawiałem, że nie wyjdą z drugiej. W ogóle wszystkie drużyny, które u mnie nie weszły, miałem ustawione na odpadnięcie w 2 rundzie, więc ciągle jest szansa, że Sweet 16 będę miał bezbłędnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Potwierdzam, 14 to bardzo dobry. Wiedzialem, zeby nie klasc sie spac, kladlem sie przy stanie 12/12, obudzilem sie przy 13/16...ale ten sam case, co u Flubiego, wszystkie wtopy out w II r., wiec jeszcze bracket nie jest rozsadzony. Mam nadzieje, ze Michigan State to wygra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Postawiłem na Providence także źle zaczynam dzień... Mam nadzieję, ze Wichita mnie chociaz dziś nie zawiedzie... Edytowane 16 Marca 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Go Marshall!!! Moja Cindarella. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Go Marshall!!! Moja Cindarella. Frankamp ( senior), nigdy nie miał w karierze w NCAA meczu na 20 punktów. Do dzisiaj ( jego 122 mecz w karierze w rozgrywkach akademickich). Wyciągnie ten mecz Wichicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Frankamp ( senior), nigdy nie miał w karierze w NCAA meczu na 20 punktów. Do dzisiaj ( jego 122 mecz w karierze w rozgrywkach akademickich). Wyciągnie ten mecz Wichicie. Powinni im sprawdzić metryki. Frankamp i Elmore wyglądają na oko na 35-40 I szaleją Edytowane 16 Marca 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Powinni im sprawdzić metryki. Frankamp i Elmore wyglądają na oko na 35-40 I szaleją Legitni seniorzy, w turnieju wychodzi kto ma 19 lat, a kto 23:) Równieśnicy Townsa i Wigginsa:) No nie, mam Wichitę w Sweet 16, nie mogą tego przegrać Edytowane 16 Marca 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 We are Marshall!! Elmore to junior, przecież widać, że z pary Frankamp - Elmore to ten z 5 lat młodszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 We are Marshall!! Elmore to junior, przecież widać, że z pary Frankamp - Elmore to ten z 5 lat młodszy To niech powalczy za rok, a teraz da Wichicie przejść dalej... Frankamp!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Sędziowie się trochę gubią a mój pies się zaraz zsika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Sędziowie się trochę gubią a mój pies się zaraz zsika Witam w klubie:) Właśnie patrzy na mnie z wyrzutem:) Edytowane 16 Marca 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Go Herd!!! Mój już płacze i piszczy. I donosi na mnie żonie Pierwsza wygrana w turnieju głównym w historii Marshall! Edytowane 16 Marca 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi