Wojnar Adrianowski Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Rynek na Davisa otwarty. Jak powiedziało jedno z dobrze poinformowanych, ligowych źródeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Powrót Jimmyego Butlera do gry jest planowany na wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dwóch byłych allstarów może dołączyć do Lakers w ciągu najbliższych tygodni. Jamal Magloire? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dwóch byłych allstarów może dołączyć do Lakers w ciągu najbliższych tygodni. Tyson chandler i...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Tyson chandler i...?Ja stawialbym na Korvera. Idealny mentor dla Huertera Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Kobe wraca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Korver jest w zasięgu. To się wtedy naczytamy jaki to shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ja stawialbym na Korvera. Idealny mentor dla Huertera Ashigaru dał za korvera chyba ze 5 picków w 2 rundzie przed sezonem więc nie wiem czy Januarego stac. Na korvera powinien byc rynek. Choc w tym sezonie pokazuje nizszy poziom niz w poprzednim ale rzut sie nie starzeje. W lakers bylby wzmocnieniem przy slumpie rzutowym wlasciwie wszystkich poza russellem graczy rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Poprawka. Trzech. Jak Payton znów pójdzie do Lakers to zmieniam avatar i idola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ashigaru dał za korvera chyba ze 5 picków w 2 rundzie przed sezonem więc nie wiem czy Januarego stac. Na korvera powinien byc rynek. Choc w tym sezonie pokazuje nizszy poziom niz w poprzednim ale rzut sie nie starzeje. W lakers bylby wzmocnieniem przy slumpie rzutowym wlasciwie wszystkich poza russellem graczy rotacji.Tak jak mówisz PRZED SEZONEM gdy Korver był na 3 trymestry nie 1. Cena będzie adekwatnie niższa Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 nosz kurde, wszystko mi się kontuzjuje. K.C. JohnsonVerified account @KCJHoop 2h2 hours ago More Chandler Hutchison underwent an MRI this AM after X-rays last night raised strong internal concern he has suffered a right toe injury that could lead to long-term absence. To i tak byl koniec lawki. Gorzej ze ten lebron z suns nie zagra i wciaz nie ma daty powrotu i potwierdzenia ze wroci we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Bardzo dyskretna ale duża strata dla Januarego. Ja bym nie zauważył ale przy kontuzjach kluczowych graczy to cios precyzyjny choć nie prosty sierpowy. Taki punch z nadgarstka. Przypominam handlującym korveropodobnym grajkom ze ja w ilosci pickow chętnie przebije lakers. Jestem „ w przygotowaniu” wymiany z 7 wyborami w drafcie. Te picki zawsze mogą zmienić adresata. Tym bardziej ze jeden jest first Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zaiste, miłość San Antonio do Lakersów jest niesamowita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Pokochałem szczerze w 0,3 sekundy Najlepsze jest to ze słowa są z pokryciem w czynach. January wie ze nigdy nie zrobimy żadnej wymiany. Taki mamy klimat Uważnie notujcie przez dekady wymiany i się nie spodziewam rewelacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 J. Okafor przez kolejne 4 lata zarobi 16 mln dolarów . Tak to tylko tu zostawię. Dzięki za extension Chłopaki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Okafor w tych czterech meczach jest -51 gdy Pelicans są +-0. I wprawdzie nie lubię takiego rzucania on/off, ale Okafor już jako rookie potrafił robić 18ppg na 59%fg w 20-kilka minut przez dwa miesiące, będąc tak naprawdę bezużytecznym nawet w 10-72 teamie. Tak że na razie nie ma za co. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Okafor w tych czterech meczach jest -51 gdy Pelicans są +-0. I wprawdzie nie lubię takiego rzucania on/off, ale Okafor już jako rookie potrafił robić 18ppg na 59%fg w 20-kilka minut przez dwa miesiące, będąc tak naprawdę bezużytecznym nawet w 10-72 teamie. Tak że na razie nie ma za co. ;] :( Szkalują wielkiego Okafor ( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Miał iść do Lakers, ale do gry włączyli się Spurs i to oni są faworytami w sprawie przyjścia Korver'a. Nie wszystko jeszcze jednak dograne, mamy sprzeczne informacje z dwóch niezależnych źródeł. Wciąż trwają negocjacje i próba przebicia konkurencyjnych ofert. Ciekawa rywalizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jest transfer na linii Spurs - Blazers i nie chodzi o Korvera. Rozmowy w sprawie KK dalej się toczą. GM Spurs po bardzo aktywnym zeszłym okienku nie spuszcza z tonu. Prowadzi rozmowy na wielu frontach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) "Rynek na Davisa otwarty." - Jak powiedziało jedno z dobrze poinformowanych, ligowych źródeł. Jeden z zaufanych współpracowników MarcusCamby potwierdził, że GM Pels nie odrzuca już wszystkich zapytań ze strony innych klubów, lecz zaczyna rozważać sprzedaż swojej super-gwiazdy. Wiele zależy od tego jak zareaguje rynek. New Orleans Pelicans są przetrzebieni kontuzjami i mogą nie osiągnąć celu minimum jakim miała być druga runda fazy postseason. Po utracie Walla przestali być traktowani w roli real contendera. Edytowane 27 Stycznia 2019 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi