Eld Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 34 minuty temu, karpik napisał: To jest akurat bardzo głupia zasada u nas z której dopiero teraz sobie zdałem sprawę. Załóżmy, że Celtics mają 35 mln wolnej gotówki, w realu by dogadali się z kimś za np 25 mln, a z Adamsem za 10. Technicznie najpierw by jednak przedłużyli Adamsa schodząc z jego cap holdu, a dopiero potem podpisali gościa za 25. U nas wystarczyłoby wprowadzić zasadę, że podpisujemy graczy po 3. turze i problem rozwiązany. 25 minut temu, january napisał: Pamiętaj kiedy i jak była wprowadzana. Teraz system turowy i ograniczenia składania ofert - to całe jest do przemyślenia, skoro weszła opcja odrzucania wszystkich ofert przez graczy. [tylko ja z góry mówię, że nie mam siły nad przemyśleniem tego wszystkiego ) Nie no Panowie trzeba będzie nad tym usiąść. Wspólna dyskusja. Zrobi się jakiś temat ku temu aby pozmieniać co nie co przed sezonem. Nie mówię o Waszym powrocie do rady ale o wspólnej burzy mózgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ale Sylwek pogodził Lakers i Knicks KCP, powodzenia w Waszyngtonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Ale Sylwek pogodził Lakers i Knicks KCP, powodzenia w Waszyngtonie nie wiem co czeka kcp lepszzego w wizards? ani wieksza rola, ani lepsza druzyna. a kluczowa kwestia jest to, ze wizards to narazie sa poza play-in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: nie wiem co czeka kcp lepszzego w wizards? ani wieksza rola, ani lepsza druzyna. a kluczowa kwestia jest to, ze wizards to narazie sa poza play-in. Jak to nie większą rola? On ma tam z automatu pół godziny gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Jak to nie większą rola? On ma tam z automatu pół godziny gry no a u mnie ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, january napisał: Przecież u mnie będzie starterem z marszu. Ta oferta Wizz nic nie zmienia. Minuty największe ma na pewno w Wizards. Inna kwestia czy ktoś kiedyś po buyoucie zrezygnował z ofert dwóch ostatnich mistrzów ligi w czubie tabeli dla 11 teamu konferencji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Piękne będzie to licytowanie, kto ma c***owszy skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: Minuty największe ma na pewno w Wizards. w knicks ma 30 minut z marszu i miejsce w s5. nie da sie miec wiekszej roli a w nawaizaniu do drugiego argumentu, waidomo ze knicks czy lakers to duzo bezpieczniejsza opcja Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 3 minuty temu, fluber napisał: Jak to nie większą rola? On ma tam z automatu pół godziny gry CM ma ten sam argument co zwykle. Czyli biede w skladzie i faktycznie jak Kyrie sobie robi wakacje to gra: Dotsonem(za slaby na real Cavs, Trey Burkiem, Averym Bradleyem czy odkryciem towarzyskim Luwawu. No coz...nie klamie z ta bieda w skladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, tangiers napisał: CM ma ten sam argument co zwykle. Czyli biede w skladzie no coz, nci nie poradze :D. faktem jest, ze czeka go miejsce w s5, a z nim w skladzie staje sie faworytem na wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, january napisał: (z tym, że CM go posadzi na ławkę na PO, bo zawsze pisał, że Malik Beasley musi byc starterem). proszę nie kłamać. to gracz na poziomie startera, ktory u mnie pelni rolę 6thmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ja i tak nje zamierzam żadnej obietnicy traktować poważnie wiedząc kto je składa i jak ich dotrzymywano:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 2 minuty temu, january napisał: E tam, wyciągnąć można posty o Maliku jako starterze Twoje jak to nie może wchodzić z ławki, bo wtedy ma gorsze staty mysle, ze kluczowy byl w tej kwestii opis wrzucony przeze mnie. a tam beasley pelnil role 6thmana. wiec nie wiem co tu chcesz intepretowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 19 minut temu, fluber napisał: Jak to nie większą rola? On ma tam z automatu pół godziny gry A u mnie pod nieobecność Lowrego, a teraz Mitchella? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, Alonzo napisał: A u mnie pod nieobecność Lowrego, a teraz Mitchella? No ale Pope nie wie że Mitchell za kilka meczów się polamie przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, fluber napisał: No ale Pope nie wie że Mitchell za kilka meczów się polamie przeciez i wie ze durant i harden sa kontuzjowani xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, fluber napisał: No ale Pope nie wie że Mitchell za kilka meczów się polamie przeciez .. ale wie, że Lowry ma problemy ze stopa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: i wie ze durant i harden sa kontuzjowani xd I że kawhi jest zdrowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 A moze KCP do Miami pod nieobecnosc Oladipo? Pewne miejsce w S5, 30 mpg, 12 rzutow na mecz zapewniam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Teraz, Alonzo napisał: .. ale wie, że Lowry ma problemy ze stopa.. Lowry ma coś jeszcze. 32,8M player option na przyszły sezon . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi