człowiek...morza Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Houston tak czy siak bedzie mialo spora nadwyzke finansowa, wiec sezon 21/22 spokojnie moga sobie jeszcze pograc z 4 maxami, a jedneog z nich wymienic w sezonie 22/23 chetni na pewno sie znajda, wiec ryzyko zadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 31 minut temu, Eld napisał: No średio bo po snt się wtedy na apron zablokuje a 4 maxów i 10 rolesów wtedy za ciula nie zmieści. To działa jak hard cap jak byś nie wiedział No tak średnio, bym powiedział. Przecież po sign-and-trade hard cap ma drużyna, która pozyskuje gracza, a nie oddaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 16 minut temu, karpik napisał: No tak średnio, bym powiedział. Przecież po sign-and-trade hard cap ma drużyna, która pozyskuje gracza, a nie oddaje. Przy dobule snt jest jak pisałem. Przy jednostronnym snt masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 2 godziny temu, Alonzo napisał: @kolader - oficjalnie Twój czas na wybór skończył się o godz. 13.00 zatem wybieraj, bo już może wybierać @elwariato - który ma czas do 1 w nocy. Ze względu na Sylwestra (nawiasem mówiąc @Sylvinho. najlepszego z okazji imienin ) okienko na wybór 2way zostanie zamknięte o północy z 1 na 2 stycznia. Dzięki Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 moge zmienci swoj wybor na two-way? nikt nie wybral zawodnika o ktorym mysle ani nikt go nie posiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: moge zmienci swoj wybor na two-way? nikt nie wybral zawodnika o ktorym mysle ani nikt go nie posiada Nie, co najwyżej będziesz mógł zrobić zmianę po 1T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Teraz, karpik napisał: Nie, co najwyżej będziesz mógł zrobić zmianę po 1T. ehh znowu knicks pod gore! xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 21 godzin temu, człowiek...morza napisał: ehh znowu knicks pod gore! xd Jak sami stawiają sobie kłody to tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 18 minut temu, kolader napisał: Alfonzo McKinnie next @elwariato Dla wyjaśnienia. Alfonzo w RL ma 4 lata więc się nie łapie na TW, ale u nas ma 3 lata. Wiem to, ponieważ sam go odgrzebałem w 2018 jako TW w GSW, później oddałem do Portland, oni chyba do Magic, później bronił Kawhiego, a później został zwolniony. W RL wcześniej przed TW od GSW zagrał w Toronto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) 13 minut temu, Eld napisał: Dla wyjaśnienia. Alfonzo w RL ma 4 lata więc się nie łapie na TW, ale u nas ma 3 lata. Wiem to, ponieważ sam go odgrzebałem w 2018 jako TW w GSW, później oddałem do Portland, oni chyba do Magic, później bronił Kawhiego, a później został zwolniony. W RL wcześniej przed TW od GSW zagrał w Toronto. Patrzysz wraz z obecnym sezonem, to ten sam casus co Nader Edytowane 1 Stycznia 2021 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Teraz, kolader napisał: Patrzysz wraz z obecnym sezonem No to jeszcze korzystniej dla Ciebie. Sam Karpik mnie ostatnio na forum Rady szkolił, że exp liczy się na koniec RS, więc Alfonzo ma 3 lata expa w RL, a dwa lata expa u nas. Fajny steal Koalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 20 minut temu, Eld napisał: Dla wyjaśnienia. Alfonzo w RL ma 4 lata więc się nie łapie na TW, ale u nas ma 3 lata. Wiem to, ponieważ sam go odgrzebałem w 2018 jako TW w GSW, później oddałem do Portland, oni chyba do Magic, później bronił Kawhiego, a później został zwolniony. W RL wcześniej przed TW od GSW zagrał w Toronto. Dokładnie TAK Mam świadomość, ze do najbliższego FA większość GMów o tym zapomni, ale ja mimo to przypomnę, że warto pamiętać który klub w BeGM tak wypromował McKinniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Dokładnie TAK Mam świadomość, ze do najbliższego FA większość GMów o tym zapomni, ale ja mimo to przypomnę, że warto pamiętać który klub w BeGM tak wypromował McKinniego I że był to mój Boston Celtics który go wygrzebał z otchłani kandydatów. Dzięki za przypominanie o tym ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Teraz, Eld napisał: I że był to mój Boston Celtics który go wygrzebał z otchłani kandydatów. Dzięki za przypominanie o tym ludziom. Dobrze wiesz, że nie mam na myśli Bostonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Dobrze wiesz, że nie mam na myśli Bostonu Gdyby nie Boston prowadzony przeze mnie to do dzisiaj nie wiedział byś, kto to Alfonzo McKinnie a co za tym idzie, nie miał byś kim bronić Kawhi Leonarda i zamiast 4:3, było by nadal 4:3 ale trochę łatwiejsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 20 minut temu, Alonzo napisał: Dokładnie TAK Mam świadomość, ze do najbliższego FA większość GMów o tym zapomni, ale ja mimo to przypomnę, że warto pamiętać który klub w BeGM tak wypromował McKinniego tak wypromował, że kontraktu nie zalapal normalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 35 minut temu, ignazz napisał: Andre Drummond może zostać wykupiony w San Antonio Spurs jezeli klub nie uzyska za niego oferty zwrotnej z pickiem 2rd Rozmowy z agentem trwają. Nie tego oczekiwałem pisząc kilka dni temu o buyoutach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 5 minut temu, Tecu napisał: Payne: Cleveland Cavaliers - oferta: 1y min ( $ 1 080 000 ) New York Knicks - oferta: 1ymin + PO ( $ 1 080 000 + $ 1 762 796 ) Houston Rockets - oferta: 1ymin + PO ( $ 1 080 000 + $ 1 762 796 ) Oklahoma City Thunder - oferta: 2,4M ( $ 2 404 709 ) Minnesota Timberwolves - oferta: 1ymin + PO ( $ 1 080 000 + $ 1 762 796 ) Głos: 1. OKC, 2. HOU, 3. CLE 4. NYK 5. MIN dlaczego knicks tak nisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Z ciekawości, bo widzę, że Houston mocno podgoniło Washington w walce o Kaminsky'ego - chodzi tylko o to PO w drugim roku (to mocny argument, to prawda)? Bo minut chyba dużo więcej w Wizards? Nie twierdzę, że Houston to zły wybór, może i macie rację ale w Houston chyba nie bardzo minuty będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 2 minuty temu, cvbe napisał: Z ciekawości, bo widzę, że Houston mocno podgoniło Washington w walce o Kaminsky'ego - chodzi tylko o to PO w drugim roku (to mocny argument, to prawda)? Bo minut chyba dużo więcej w Wizards? Nie twierdzę, że Houston to zły wybór, może i macie rację ale w Houston chyba nie bardzo minuty będą? Tu wychodzi problem BeGM i patrzenia na RL NBA. U nas to jest dwóch gości, którzy nie załapali się do ligi. Jak się ktoś nie załapał do ligi i w połowie sezonu dostaje do wyboru gwarantowany milion, albo gwarantowane 2,7 miliona to nie mam pojęcia nad czym on się k**** zastanawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi