Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Pytanko: Faried moze dostac oferte w tej rundzie? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Tecu jak ja nie zlozylem, sprawdz raz jeszcze To coś z jednym graczem w rozmowie luźnej bez tematu IV runda itd. to jest oferta, bo raczej potraktowałem to jak pytanie o legalność. Tak przy okazji - chłopaki, czy to tak naprawdę trudno napisać oddzielny PM, zatytułować go np. 4 runda begm zespół taki a taki? Bo mam wrażenie, że część osób robi wszystko by było mi trudniej. Specjalnie czy jesteście tak leniwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Nie I to dlatego ze musi lezec na waiverach przez 48h tak? Bo nie moge nigdzie info znalezc czy u nas jest jak w rl nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 I to dlatego ze musi lezec na waiverach przez 48h tak? Bo nie moge nigdzie info znalezc czy u nas jest jak w rl nba Właśnie dlatego, pretensje do Ozziego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 I to dlatego ze musi lezec na waiverach przez 48h tak? Bo nie moge nigdzie info znalezc czy u nas jest jak w rl nba Właśnie dlatego, pretensje do Ozziego Sorki eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Właśnie dlatego, pretensje do Ozziego Sorki eMeS Nie no tam pretensje od razu, tylko wyjasniam Btw tego Neto niech ktos zwolni z 2-way kontraktu, kto go tam trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Btw tego Neto niech ktos zwolni z 2-way kontraktu, kto go tam trzyma Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 A no właśnie. Ci gracze już powinni być zwolnieni, bo skonczyla sie 3 tura dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 A no właśnie. Ci gracze już powinni być zwolnieni, bo skonczyla sie 3 tura dawno W sumie to Neto sam mi zniknął z two-waya nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Juz widze jak McGee po sezonie grzania na lawce u Tomka bedzie sklonny brac pay cuty i walczyc o minuty z Looneyem, Jonesem, Dedmonem i Greenem. Facet jest w swoim prime, wygral juz mistrzostwo, wiec kasa i minuty to priorytet, a tego w Bay Area nie uswiadczy. Jak bardzo wazny jest dla organizacji pokazalay ostatnie tury FA. Zamiast niego oferte dostal inny podkoszowy E. Davis, ktoremu GM Dubs zaoferowal skromne ninimum, mozna wiec domniemywac ze McGee zostal nawet od niego nizej oceniony. Kompletny brak zaufania i lojalnosci wobec gracza, ktory w ostatnim sezonie przez 6 minut na mecz(sick!) dawal z siebie wszystko i wywalczyl kolejne mistrzostwo. South Beach, please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Juz widze jak McGee po sezonie grzania na lawce u Tomka bedzie sklonny brac pay cuty Czemu nikt mi nie wierzy, że McGee dostanie od Warriors gwarantowane 9 mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Z jakim opóźnieniem przewidujesz ogłoszenie IV tury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Z jakim opóźnieniem przewidujesz ogłoszenie IV tury? Zaraz wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 To ja od razu napiszę, że Mike Scott od Knicks dostaję rolę rezerwowego pf za Sariciem (w Rockets są Gay i Melo, w Blazers to już wgl bogactwo) i do tego 0.5 mln więcej od konkurencji Eld za pewne znów się oburzy, ale kompletnie nie rozumiem jego oferty dla Rondo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Jak rozumieć Twoje warunkowanie? Chcesz max 2 graczy + Morrisa czy w jakiej kolejności 2 graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 zeby tylko Wade nie odwalil Ginobiliego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Jak rozumieć Twoje warunkowanie? Chcesz max 2 graczy + Morrisa czy w jakiej kolejności 2 graczy? 2 graczy w kolejnosci jakiej sa podani, z warunkami, ze jezeli wygram craiga to odpuszczam andersona, a jezeli wygram payna to odpuszczam paytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Będzie ciekawe głosowanie o Bertansa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Casspi - przegrywam z Nuggets, więc olewam opis. czemu przegrywasz? z Paytonem mam zgryz między rockets a nuggets (zważywszy że Lakers oferta nieaktualna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 2 graczy w kolejnosci jakiej sa podani, z warunkami, ze jezeli wygram craiga to odpuszczam andersona, a jezeli wygram payna to odpuszczam paytona Czyli Morris niezależnie od tych dwóch po prostu? To by było jakby 3 graczy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi