tangiers Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) 17 minut temu, człowiek...morza napisał: ALLLEEEEEEERT ciekawosc mnie zżera jakie oferty mgoe dostac za kawhiego leonarda, bo pojawila sie jedna bardzo interesujaca. zatem zapraszam na priv. nicego nie wykluczam Wstyd. Handlowac kontuzjowanym graczem! ? Wychodzi na to, ze AD najlepsze warunki do gry mial do tej pory w Pelicanach. Edytowane 15 Października 2021 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) 1 minutę temu, tangiers napisał: Wstyd. Handlowac kontuzjowanym graczem! ? Wychodzi na to, ze AD najlepsze warunki do gry mial do tej pory w Pelicanach. kolega to sie kiedys skupi na swojej dupie a nie goacie begm tylko? polecam spojrzec w zawartosc tangiersa. 95 % postow dotyczy mojej osoby normalnie drugi alonzo Edytowane 15 Października 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: kolega to sie kiedys skupi na swojej dupie a nie goacie begm tylko? polecam spojrzec w zawartosc tangiersa. 95 % postow dotyczy mojej osoby normalnie drugi alonzo Oby wielkie Knicks wróciło do gry, bo od czasu jak ligą rządzi Lakers, Wolves, Heat i teraz dochodzą jeszcze Mavs nie ma komu kibicować Sami hochsztaplerzy i cwaniaki bez klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Oby wielkie Knicks wróciło do gry, bo od czasu jak ligą rządzi Lakers, Wolves, Heat i teraz dochodzą jeszcze Mavs nie ma komu kibicować Sami hochsztaplerzy i cwaniaki bez klasy ciesze sie, ze wrociles przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 1 minutę temu, january napisał: Nie kibicujesz teamowi z Lebronem Stefkiem i Jimmym ? Tylko w starciach ze spółdzielnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Ja dobrze wyliczyłem, że przy Mikalu jest remis 14 do 14? To co podpisuję przedłużenie czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 4 minuty temu, ozzy110 napisał: Ja dobrze wyliczyłem, że przy Mikalu jest remis 14 do 14? To co podpisuję przedłużenie czy nie A czy głos @BMFjest ważny? Nie był po północy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 2 minuty temu, MMM2121 napisał: A czy głos @BMFjest ważny? Nie był po północy? Rzeczywiście. 3 min po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 4 godziny temu, Eld napisał: 2way to 2way. Jemu nic nie płacisz. Czekasz na swoją kolej w wężyku, wybierasz i masz za 0$. Jedyna uwaga - 2way nie może mieć większego stażu w lidze niż 3 lata włącznie ( Abdel Nader case ). Ale w naszej lidze czy rlNBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 10 minut temu, eMeS napisał: Ale w naszej lidze czy rlNBA? Oczywiście, że naszej i najlepiej mieć dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) 25 minut temu, eMeS napisał: Ale w naszej lidze czy rlNBA? W RL płacą 2wayom i coś mi mignęło, że nawet jakieś progi mają. A co do drugiego pytania - liczy się staż RL więc sorry Iso Joe nie zatrudnisz. 14 minut temu, ozzy110 napisał: Oczywiście, że naszej i najlepiej mieć dowód Eeeeee -------------------------------- Sorry, tyle razy ile mnie wkurwił Karp to niepojęte, niezliczę ile razy ten ku**on sprawiał, że ciśnienie mi rosło, ale odrzucić 85 baniek? G. mnie obchodzi dyskusja. Kolo na więcej nie zasługuje +/- 10M czyli granica błędu statystycznego. Edytowane 15 Października 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Bez jaj, 3minuty po, co Wam szkodzi uznać, to już przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Orlando Magic center Wendell Carter Jr. has agreed to a four-year, $50 million contract extension — fully guaranteed — with the franchise, VP Basketball Operations Anthony Fields of Vanguard Sports Group told @TheAthletic @Stadium. Także wycena trafiona idealnie u nas, choć ja głosowałem przecie, bo u nas dostał ofertę przed podpisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 8 minut temu, Lucas napisał: Orlando Magic center Wendell Carter Jr. has agreed to a four-year, $50 million contract extension — fully guaranteed — with the franchise, VP Basketball Operations Anthony Fields of Vanguard Sports Group told @TheAthletic @Stadium. Także wycena trafiona idealnie u nas @eMeS wysyłaj cv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 32 minuty temu, Lucas napisał: Także wycena trafiona idealnie u nas, choć ja głosowałem przecie, bo u nas dostał ofertę przed podpisem Zazwyczaj jest taka kolejność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) 6 minut temu, january napisał: Trzeba zmienić te zasady wężyka two-way, bo Alize Johnson powinien iść na umowę two-way do Lakers, gdzie dostał kilka miesięcy temu umowę i grał do końca sezonu, a nie zostać zmuszonym do przeprowadzki do Clippers Alize Johnson has been studying Dennis Rodman film, and wants to bring The Worm's mentality to the Clippers Edytowane 16 Października 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Czy Primo może być u nas stashed? Skoro RL poszedł w loterii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 24 minuty temu, Lucas napisał: Czy Primo może być u nas stashed? Skoro RL poszedł w loterii? Może. Dlaczego nie. Jeśli u nas poszedł w 2 rundzie nie widzę przeciwwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Może. Dlaczego nie. Jeśli u nas poszedł w 2 rundzie nie widzę przeciwwskazań Ok, po prostu kojarzę że było z tym zamieszanie przy chyba Samaniciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi