RonnieArtestics Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Nurkic chyba raczej m nie chce dla ciebie grac jak widzi jak handlujesz nim na prawo i lewo, i podrzucasz mu pod pióro co chwile inne snt z jego udziałem, ale zobaczymy co na to jego agenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 A może Nurkić z drugiej strony też docenia fakt, że mimo jego wielu kontuzji, złamanej nogi, czy propozycji transferowych nie oddałem go? Po bardzo dobrej prezencji w bańce kiedy oferty były syte też je odrzucałem. Do tego dałem mu dwie obietnice i obie spełniłem. Pierwsza, co jest do odgrzebania tuż po złamaniu nogi, że ma się spokojnie leczyć, niczym się nie przejmować, a już na pewno nie transferem bo po prostu jedyne na czym ma się skupić to na wyzdrowieniu. Druga spełniona obietnica to to, że jak odrzuci player option - dostanie podwyżkę - i właśnie ta obietnica się ziszcza. Nie ważne gdzie skończy, będzie zarabiał więcej. I będzie to zasługa niczego innego tylko tego, że dotrzymuje danego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Mysle ze z pozycja Nurkicia w lidze i z jego historia kontuzji to bierze w prosty sposob, kto da najwiecej gwarantowanej kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: A może Nurkić z drugiej strony też docenia fakt, że mimo jego wielu kontuzji, złamanej nogi, czy propozycji transferowych nie oddałem go? Po bardzo dobrej prezencji w bańce kiedy oferty były syte też je odrzucałem. Do tego dałem mu dwie obietnice i obie spełniłem. Pierwsza, co jest do odgrzebania tuż po złamaniu nogi, że ma się spokojnie leczyć, niczym się nie przejmować, a już na pewno nie transferem bo po prostu jedyne na czym ma się skupić to na wyzdrowieniu. Druga spełniona obietnica to to, że jak odrzuci player option - dostanie podwyżkę - i właśnie ta obietnica się ziszcza. Nie ważne gdzie skończy, będzie zarabiał więcej. I będzie to zasługa niczego innego tylko tego, że dotrzymuje danego słowa. No, jeszcze była taka obietnica, szkoda, że nic z tego nie wyszło. W dniu 10.11.2019 o 15:02, Eld napisał: Nurkić wiekiem wpisuje się idealnie w długofalowy plan OKC i już w przyszłym roku zaproponujemy mu odstąpienie od player option aby mógł dostać lepsze wynagrodzenie przez renegotation. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 1 minutę temu, karpik napisał: No, jeszcze była taka obietnica, szkoda, że nic z tego nie wyszło. A kto powiedział, że nie wyszło? Od czego jest kontroferta? I on już ma większą kasę zapewnioną. Pytanie tylko na ilu skończy się licytacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Teraz, Eld napisał: A kto powiedział, że nie wyszło? Od czego jest kontroferta? I on już ma większą kasę zapewnioną. Pytanie tylko na ilu skończy się licytacja. No bo szansę na renegocjację umowy, którą obiecałeś 2 lata temu, miałeś rok temu i tej obietnicy nie spełniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 1 minutę temu, karpik napisał: No bo szansę na renegocjację umowy, którą obiecałeś 2 lata temu, miałeś rok temu i tej obietnicy nie spełniłeś. A Tobie chodzi o extension and renegotation. I tak by się pewnie skończyło tą samą kasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: A Tobie chodzi o extension and renegotation. I tak by się pewnie skończyło tą samą kasą. A to ok. Możemy zatem przyjąć, że dałeś mu 3 obietnice, a spełniłeś dwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 13 minut temu, karpik napisał: A to ok. Możemy zatem przyjąć, że dałeś mu 3 obietnice, a spełniłeś dwie? A po co w ogóle o tym gadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 8 godzin temu, Eld napisał: A po co w ogóle o tym gadać? Bo sam zacząłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 20 godzin temu, Eld napisał: Jeszcze się II tura FA nie skończyła, a Ty już zarobiłeś pierwszą karę . Gratulacje! jaka? wylaczony bylem w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 55 minut temu, człowiek...morza napisał: jaka? wylaczony bylem w weekend Masz na to odpowiedni temat, podpięty jest. beGM - punkty karne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: jaka? wylaczony bylem w weekend Nie wiedziałem, że weekend to dla ciebie 5 dni. No to ładnie tam sobie balujesz w tych dokach xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 2 godziny temu, karpik napisał: Bo sam zacząłeś? Nie ja zacząłem dyskusję o Nurkiću. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Doszedłem do wniosku aby porozumieć się z DeAndre Jordanem w sprawie zwolnienia gracza z kontraktu. Intencja tego ruchu jest umożliwienie graczowi walkę o upragniony tytuł oraz zrobienie miejsca dla młodzieży celem dalszego rozwoju. Kontrakt nie będzie rozbijamy w związku z czym nie będę uczestniczył w pozyskiwaniu graczy wielomilionowych na ten sezon. mocne ekipy zapraszam do składania ofert. Z wypowiedzi Agenta można wyczytać ze gracza zadowoli kontrakt na poziomie tylko części MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) 14 minut temu, ignazz napisał: Doszedłem do wniosku aby porozumieć się z DeAndre Jordanem w sprawie zwolnienia gracza z kontraktu. Intencja tego ruchu jest umożliwienie graczowi walkę o upragniony tytuł oraz zrobienie miejsca dla młodzieży celem dalszego rozwoju. Kontrakt nie będzie rozbijamy w związku z czym nie będę uczestniczył w pozyskiwaniu graczy wielomilionowych na ten sezon. mocne ekipy zapraszam do składania ofert. Z wypowiedzi Agenta można wyczytać ze gracza zadowoli kontrakt na poziomie tylko części MLE Został tylko ostatni rok Cp3 i Blake Griffina ze spuścizny LAF-a, ale bedziemy o tym gmie pamiętać, nikt tak nie zadbał o zawodników jak on…. Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Został tylko ostatni rok Cp3 i Blake Griffina ze spuścizny LAF-a, ale bedziemy o tym gmie pamiętać, nikt tak nie zadbał o zawodników jak on…. Ah. CP3 Melo Blake DAJ. Piękna to była ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Godzinę temu, ozzy110 napisał: Ah. CP3 Melo Blake DAJ. Piękna to była ekipa Redick za 25M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 w czasach świetności tych zawodników to było? to mocny kontender chyba był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Szulim napisał: w czasach świetności tych zawodników to było? to mocny kontender chyba był? No. 9 seed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi