Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 10 minut temu, człowiek...morza napisał: no i mowie, wyjdzie taki kwaitek, ze dozier bedzie 10 mln zarabial a lakers go na minimum beda kisic i wymienia w ostatnim roku Eldowi czy komus za pick To wtedy to wkleisz i nikt już na Jaśka nie zagłosuje w takiej sytuacji. Rozchmurz się, wigilia jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 12 minut temu, człowiek...morza napisał: bo wychodzi tu po prostu totalny brak znajomosci graczy przez co poniektrocyh. Ja dlatego byłem tu aktywny, bo nie chodzi o złośliwość względem Lakers, ale o samego zawodnika. Jestem w połowie meczu i Dozier wygląda świetnie, jaraja się nim też komentatorzy. No ale zadecydował płacz Januarego, próba odwrócenia dyskusji z Doziera na jakąś wojenkę ze mną i trade z Thunder oraz komentarze z całym szacunkiem do ely'ego osoby która z nami nie gra i nie jest z tego co wiem osoba oglądająca praktycznie każdy mecz Denver Teraz, Alonzo napisał: Rozchmurz się, wigilia jest Wigilia jest wieczorem, na razie jest oglądanie NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Wigilia jest wieczorem, na razie jest oglądanie NBA Zwał jak zwał - ja piłuje właśnie Mitchella i Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Ja dlatego byłem tu aktywny, bo nie chodzi o złośliwość względem Lakers, ale o samego zawodnika. Jestem w połowie meczu i Dozier wygląda świetnie, jaraja się nim też komentatorzy. No ale zadecydował płacz Januarego, próba odwrócenia dyskusji z Doziera na jakąś wojenkę ze mną i trade z Thunder oraz komentarze z całym szacunkiem do ely'ego osoby która z nami nie gra i nie jest z tego co wiem osoba oglądająca praktycznie każdy mecz Denver ocieram łzy w chusteczki z beasley'a, który wyglądał zajebiście mimo niemrawego początku i paru wykręconych z kosza trójek. swoją drogą d'lo z lawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: ocieram łzy w chusteczki z beasley'a, który wyglądał zajebiście mimo niemrawego początku i paru wykręconych z kosza trójek. Chociaż teraz będziesz widział ile daje gra z KATem, liczę tu na uczciwość z Twojej strony i wniosek do Rady o anulowanie tej haniebnej pseudowygranej Knicks w playoffs z Wielkimi Magic Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 3 minuty temu, Alonzo napisał: Chociaż teraz będziesz widział ile daje gra z KATem, liczę tu na uczciwość z Twojej strony i wniosek do Rady o anulowanie tej haniebnej pseudowygranej Knicks w playoffs z Wielkimi Magic no w obornie ladna kaszana, przyznaje a sliwka flirtowal z tripple-double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 9 minut temu, Alonzo napisał: Zwał jak zwał - ja piłuje właśnie Mitchella i Jazz Ja tęsknię za Plumleem oglądając Hartenseina Za to Joseph wygląda świetnie @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Godzinę temu, Alonzo napisał: Tak, zgadza się - był warunkowy Myślałem Houston Rockets - wpisałem z rozpędu Indiana Pacers (bo wszyscy na Ciebie głosowali) @Eld nie śpij! Ojczyzna wzywa! Otwórz mi temat, albo sam edytuj Martina. Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 A wy go skazaliscie na 3 lata minimum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 4 godziny temu, człowiek...morza napisał: no w obornie ladna kaszana, przyznaje a sliwka flirtowal z tripple-double Plumlee wyjaśniony przez KATa, ale fajnie mu szło przeciwko Nazowi Reidowi Chociaż trzeba przyznać, że jak Plumlee nie był w stanie przebić się przez tą kaszanę w obronie KATa - jak to ładnie ująłeś - to potrafił faktycznie dobrze podać. Ogólnie cieszy dobra dyspozycja mojego pocovidowego lidera i odniesiony łin nad Pistons, pomimo, że prawie cały czas przegrywali. Ławka Wolves za dużo oddaje i brakuje tam tego RHJ, bo ten Juancho to się chyba faktycznie tylko do machania ręcznikiem nadaje. Ciekawe, jak rozwiążą Wolves bogactwo guardów - Beasley, Rubio i z ławki niezły Russell i świetny w debiucie Edwards. Okogie robi za czwórkę, Layman zardzewiały jeszcze. Beasley fatalny w I połowie, ale drugą miał świetną - fakt, choć nie szalałbym z zachwytami nad niim, bo jednak najlepszą swoją akcję miał przeciwko Twojemu Plumlee, którego minął jak krzesełko - co widać nawet na filmiku, który wrzuciłeś. Bronili go głównie debiutujący Hayes i młody Michajluk - zatem zaczekajmy na bardziej wymagających obrońców. Choc decydujące punkty, to jego trójka z rogu po podaniu KATa, który ściągnął na siebie wbijając się chyba 3 graczy Pistons i za chwile wymuszenie faulu na Prawie Trimple Double Plumlee i 3 osobiste KATa Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: Boję się, że jak wróci pełny skład Denver to za wielu minut nie dostanie Dozier wez juz lepiej siedz cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 35 minut temu, Lucas napisał: A wy go skazaliscie na 3 lata minimum: Kurde, też go chciałem na PF rzucić gdyby inni o nim zapomnieli dziwna decyzja z tymi 3 latami minimum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 2 minuty temu, cvbe napisał: Kurde, też go chciałem na PF rzucić gdyby inni o nim zapomnieli dziwna decyzja z tymi 3 latami minimum... Dla BeGM oczywista. Natomiast dla RotoGM faktycznie dziwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 3 minuty temu, Alonzo napisał: Dla BeGM oczywista. Natomiast dla RotoGM faktycznie dziwna Jeśli nie patrzymy na grę w RL to ja bym jednak chciał Poeltla na extension za 2mln za sezon bo przed Cavs był CZWARTYM centrem w beGM Raptors (za Zazą, Gortatem i jakimś Birchem czy kimś takim), więc te 7,5 ode mnie to jakaś masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 22 godziny temu, january napisał: Nie wiem kto mi Doziera wprowadzał do arkusza swoją drogą, ale on ma w 1 roku 898k, to je rookie. Poprawiłem. Przecież dwa lata był na two-way umowie. Żarty sobie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 12 minut temu, january napisał: Nigdy nie był na two-way. Wybrany w 2017 przez Suns, stashowany, olany i zapomniany. Właśnie dostał 1 umowę u nas. Faktycznie, mój błąd. Ja wprowadzałem Doziera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 26 minut temu, january napisał: Spoczko, akurat ich wszystkich (Dozier, Morgan, Mulder, Tate) sprawdzałem u nas przez wyszukiwarkę bardzo dokładnie czy się łapią na 898k w 1 sezonie. Czyli Tate dobrze wpisałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 25 minut temu, january napisał: 1. Lakers: Ben McLemore, oczywiście 1 rok minimum. next @LeweBiodroSmoka o akurat na pozycje doziera. ladnie go oszukales a raczej nas myslalem, ze troche wiecej czasu minie, zanim sciagneisz ludzi na jego pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 14 minut temu, człowiek...morza napisał: o akurat na pozycje doziera. ladnie go oszukales a raczej nas myslalem, ze troche wiecej czasu minie, zanim sciagneisz ludzi na jego pozycje Skończ z tą hipokryzją.. Dali Ci Bradleya za free.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, Alonzo napisał: Skończ z tą hipokryzją.. Dali Ci Bradleya za free.. a gdzie mial niby isc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi