mac Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 5 godzin temu, Lucas napisał: Zaraz dojdziemy do precedensu, że Magic nie będą mogli głosować przy FA Knicks i na odwrót. Uwazam ze pewna wariacje tego to bylaby super opcja. Kazdy klub ma prawo wybrac jeden klub, ktorego glosy w jego przypadku sie nie liczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Teraz, mac napisał: Uwazam ze pewna wariacje tego to bylaby super opcja. Kazdy klub ma prawo wybrac jeden klub, ktorego glosy w jego przypadku sie nie liczą. To może od razu zabronić głosować Januaremu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: To może od razu zabronić głosować Januaremu xd Tzn My jako Minny bysmy wzieli Januarego ofc. Ale moze inni by chcieli wziac np inny klub etc.p Tutaj padlo te obustronne nyk orlando np, chyba denver mialo tez kose z jakims klubem etc Sa uprzedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: To może od razu zabronić głosować Januaremu xd Kur*a uprzedziłeś mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Cholera z nikim większej sprzeczki nie miałem, więc nie wiem kogo miałbym wykluczyć @mac grasz od niedawna to możesz różnie moje komentarze odczytywać, ale z Qcinem raczej w dobrych relacjach żyjemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 37 minut temu, january napisał: U nas był zadowolony finalnie podpisując extension:) Nie mam co się tłumaczyć, ja nie głosowałem Doslownie walczył z sobą o podpisanie tego extension, a potem się okazało, ze wyszło mu to turbo c***owo, chyba nie ma zawodnika, który został bardziej pokrzywdzony przez Gm-a w tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, Lucas napisał: Cholera z nikim większej sprzeczki nie miałem, więc nie wiem kogo miałbym wykluczyć @mac grasz od niedawna to możesz różnie moje komentarze odczytywać, ale z Qcinem raczej w dobrych relacjach żyjemy Nietrzeba by bylo dac, ale by mozna bylo Akurat jak czyyam opinie to tylko jedna mi sie wydaje mocno uprzedzona i ja bym dal taka osobe jakby mogl. Jak czytam orlando nyk to tez rozumiem. I moze kazdy moze ma kogoś takiego. Stad taka opcja bylaby calkiem fair imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Można by było w ogóle random na FA uruchomić Każdy głos liczy się za 3,33% szans na podpisanie. Odpalamy programik i pyk, losuje za nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 18 minut temu, Lucas napisał: Cholera z nikim większej sprzeczki nie miałem, więc nie wiem kogo miałbym wykluczyć @mac grasz od niedawna to możesz różnie moje komentarze odczytywać, ale z Qcinem raczej w dobrych relacjach żyjemy Wiadomo tzn. Myśle ze ci co mnie poznali na żywo raczej wiedza, ze ja lubię kręcić sobie tutaj beczkę i nie traktuje tej gry osobiście a to, ze czasami się pokłócimy to cóż, coś trzeba robić by beGM było pikantne Jeden się powyzywa, inny odda pick za Johna Walla, różne są fetysze 1 minutę temu, eMeS napisał: Można by było w ogóle random na FA uruchomić Każdy głos liczy się za 3,33% szans na podpisanie. Odpalamy programik i pyk, losuje za nas Ogo, zwietrzył swoją szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Ogo, zwietrzył swoją szanse Prawda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Cytat Derrick White (toe surgery) will not be available for the start of training camp. To co towarzysze, chyba klepiemy 60/4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Teraz, mac napisał: To co towarzysze, chyba klepiemy 60/4 ? Anulować deal z Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Anulować deal z Hawks Kultura Minny respektuje 60/4. Wiadomo, że teraz to wygląda słabo, ale kultura to kultura i podtrzymujemy 60/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, mac napisał: To co towarzysze, chyba klepiemy 60/4 ? A to nie będzie go na starcie kolejnego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Teraz, mac napisał: Kultura Minny respektuje 60/4. Wiadomo, że teraz to wygląda słabo, ale kultura to kultura i podtrzymujemy 60/4. Jeszcze to przedyskutujemy, bo chyba jednak Ignazz ma racje i lepiej dać Derrickowi samemu wybrać gdzie chce grać za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, fluber napisał: A to nie będzie go na starcie kolejnego sezonu? kultura to kultura 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Jeszcze to przedyskutujemy, bo chyba jednak Ignazz ma racje i lepiej dać Derrickowi samemu wybrać gdzie chce grać za rok j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, mac napisał: kultura to kultura Dobra Mac niech będzie, ale bierzesz to na siebie jak to będzie OOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Dobra Mac niech będzie, ale bierzesz to na siebie jak to będzie OOS Nom, ciekawe czy awansujemy w rankingu organizacji Cambiego po tej akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 31 minut temu, Qcin_69 napisał: Jeszcze to przedyskutujemy, bo chyba jednak Ignazz ma racje i lepiej dać Derrickowi samemu wybrać gdzie chce grać za rok Per Pop, Keldon Johnson (toe), Derrick White (foot) and Quinndary Weatherspoon (knee) "have their bumps and bruises", and won't be full participants in training camp to start ostry Training camp po prostu. Nic poważnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 2 godziny temu, ignazz napisał: Per Pop, Keldon Johnson (toe), Derrick White (foot) and Quinndary Weatherspoon (knee) "have their bumps and bruises", and won't be full participants in training camp to start ostry Training camp po prostu. Nic poważnego. Pewnie Timmy musiał się na młodych wyżyć xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi