człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Będzie ciekawe głosowanie o Bertansa:) Bulls wygrywają. Masz Tollivera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 @człowiek morza Lider 2nd unit. @January Caspi chyba ode mnie dostał najlepszą ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Bulls wygrywają. Masz Tollivera. W sumie to tam rzeczywiście jest dziura na skrzydle. Room mle pozostanie niewykorzystane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) @człowiek morza Lider 2nd unit. Ale na ile minut? 10? Masz Westbrooka, Smarta i Lou którzy spokojnie wypełniają minuty na back-courcie. I to jeszcze za 10.4 mln (w tym sezonie). Słaby deal. Edytowane 2 Września 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Casspi najlepszą ofertę dostal ode mnie. Przypomnę też, że Trey Burke w tamtym sezonie to ode mnie dostał szansę dzięki czemu dalej jest w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Podoba mi się extension dla Love. Chyba uczciwa oferta. Co za tym idzie niezbyt może podobać mi się niższe extension dla sporo młodszego Turnera. Edytowane 2 Września 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Ale na ile minut? 10? Masz Westbrooka, Smarta i Lou którzy spokojnie wypełniają minuty na back-courcie. I to jeszcze za 10.4 mln (w tym sezonie). Słaby deal. Nie mam drugiego klasowego rozgrywającego. Lou to SG. Smart to też kiepskie rozegranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Casspi najlepszą ofertę dostal ode mnie. Przypomnę też, że Trey Burke w tamtym sezonie to ode mnie dostał szansę dzięki czemu dalej jest w lidze. Burke jak na moje do Hornets. s5 to s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 bertans jest RFA, wiec hold your horses Slakb : owszem, liczyłem że trafisz Z-BO, ale PAcers dali tyle samo, więc tam jeszcze głosowanie potrzebne. Najlepszą ofertę dla Z-Bo bezapelacyjnie dali Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 bertans jest RFA, wiec hold your horses No wlasnie, co sie stalo z oznaczeniami rfa w arkuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Najlepszą ofertę dla Z-Bo bezapelacyjnie dali Heat Heat to Ci właśnie McGee sprzątneli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Rondo grający 10 minut z ławki w playoffach? Cięzko mi uwierzyc żeby się na to zgodził ale nawet nie wiem czy ma lepszą ofertę, nie widzę takowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 ale trafili mcgee wcześniej ;-) Czym, przepraszam? Dostał dwie takie same oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Czyli Morris niezależnie od tych dwóch po prostu? To by było jakby 3 graczy ;P jak podpisze dwa kontrakty to z reszty rezygnuje a kolejnosc jak cyferki, z tym ze nie chce podpisac jednoczesnie craiga i andersona lub payna i paytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Rondo grający 10 minut z ławki w playoffach? Cięzko mi uwierzyc żeby się na to zgodził ale nawet nie wiem czy ma lepszą ofertę, nie widzę takowej Pacers dali dobrą ofertę i rolę, ale Kleber do nich przyjdzie, wiec oferta nieaktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Burke u mnie dostal szanse i ma dodatkowo PO dzięki czemu ma pewny angaz w przyszlym sezonie. W przypadku kontuzji czy słabej gry lepiej miec zabezpieczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Rondo grający 10 minut z ławki w playoffach? Cięzko mi uwierzyc żeby się na to zgodził ale nawet nie wiem czy ma lepszą ofertę, nie widzę takowej Piszę z telefonu więc nie będę dzisiaj argumentował. RR8 nie będzie grał 10 min w PO. Pozatym...chętnie by wrócił do Bostonu na stare lata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Devonte Graham!! wow, super ze nikt nie zaryzykowal, Jasiu dobry jest, co? PS. Jeszcze tam sie extension od Soty dla J. Okafora zapewne pojawi ( o ile oferta jest legalna, bo nie wiem czy nie za dluga ) Szkoda, że już Raptors go podkupili w III turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 nope, od Heat PO Bez jaj. PO to może mieć znaczenie jeśli gracz ma śmieciową umowę na przeczekanie. 4,5 mln dla McGee w drugim roku to nie jest coś od czego odstąpi, bo takiej kasy nie dostali (Ed Davis) albo była sufitem (KOQ) lepszych graczy. Proszę nie żartować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi