Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 to plan minimum na fa wykonany, ale może jeszcze uda sie wymienic go na millsapa żałuję że nie mogę mieć obu, bo naprawdę świetnie fitują obaj, ale Teague z Sapem w sumie się znają, także tego.. edit: czysto spekulując, gdybym wygral też sapa, mogę z niego zrezygnować na rzecz jrue? tzn zmienic priority list? Nie wydaje mi się by było to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Wiesz oni narazie są ustnie doagadani więc mógłby zmienić zdanie jak DAJ Tylko wtedy fa by go omijali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja bym wolał chyba Millsapa niż Jrue. Ciężej znaleźć solidną "4" dziś, taki fullpakiet jak Paul. A na PG 3&d zawsze się znajdzie. I tak sporo czasu on ball zabierze PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Tak to dobrze szło, pogońcie resztę gmow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja dziś zagłosuje i pogonię Qcina. Do Rappara pisałem, zna temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 a takie pytanie czy gm orlando dajac oferte na Noela nie podpisuje go z automatu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie. Jeśli Noel wybierze inną, to wtedy może złożyć identyczną i go zawija. Jeśli wygra on, nie ma tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Oferta Orlando Magic jest najgorsza. Nawet Lakers dali więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 lol faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Oferta Orlando Magic jest najgorsza. Nawet Lakers dali więcej. True. Ale i tak Nets tu dali ZDECYDOWANIE najlepsza ofertę. Tak samo, jak w przypadku Millsapa Pacers. Czemu Hay w Jazz? Jeszcze coś, czy mogę z czystym sumieniem próbować zasnąć? ? Edytowane 10 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Pokierowałem się lojalnością do barw ( wiem, że w RL było inaczej, ale zawsze wolę jak grać zostaje w swoim zespole, który przez lata w Niego inwestował ), lepszą kasą i lepszym zespołem jaki ma w Utah Jazz. Boston wydaje się być kompletnie zagubiony, mam wrażenie, że Regis nie radzi sobie z dobrodziejstwem inwentarza jaki przejął. Nawet mi przez myśl przeszło, by dać Milsapa jako drugi wybór w Atlancie, ale bałem się, że zostanie to źle odebrane Edytowane 10 Lipca 2017 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Pokierowałem się lojalnością do barw ( wiem, że w RL było inaczej, ale zawsze wolę jak grać zostaje w swoim zespole, który przez lata w Niego inwestował ), lepszą kasą i lepszym zespołem jaki ma w Utah Jazz. Boston wydaje się być kompletnie zagubiony, mam wrażenie, że Regis nie radzi sobie z dobrodziejstwem inwentarza jaki przejął. Czyli mniej więcej jak DA. W takim systemie to i tak się chyba nie liczy, a jedynie ilość pierwszych miejsc. Jedynie gdyby ktoś wziął wszystkie "1" i nie został podpisany przez capspace. Edytowane 10 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Dwójki, trójki są wybierane na sytuacje typu jak ta z Ibaką. Niby Raptors wygrają, ale podpisze go Minnesota z drugiego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Dwójki, trójki są wybierane na sytuacje typu jak ta z Ibaką. Niby Raptors wygrają, ale podpisze go Minnesota z drugiego miejsca. Ale nie wszystkie jedynki poszły do Raptors. Pare wpadło Socie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ale nie wszystkie jedynki poszły do Raptors. Pare wpadło Socie. A to nie mam pojęcia czym się kierowali, skoro Raptors dało mu 20mln więcej. Ale wiadomo o co chodzi. Jakaś jedynka to no brainer, ale nie jest priorytetem. Wtedy ten z dwójką wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Pewnie z tego, że ktoś pomyślał "aha, Lowrego dałem do Toronto, no to Ibaka się już nie zmieści. To w Minneapolis zostaje" 25/30 bardzo dobry wynik na dziś. Jeszcze człowiekmorza, Rappar, Jack i Qcin. Może jutro już wszystko oficjalnie pójdzie Edytowane 10 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nawet mi przez myśl przeszło, by dać Milsapa jako drugi wybór w Atlancie, ale bałem się, że zostanie to źle odebrane No co za skandal, jaka presja jest wywolywana na gmach w naszej lidze Tez zaczne trash talk chyba jak bedzie licytacja o cos ciekawszego niz przeplacanie starzejacego sie millsapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Jeszcze LAF, ale mam nadzieję, że jego głos nie będzie potrzebny, bo tak to będzie stop do soboty. Qcin, Rappar jutro zagłosują. Człowiek morza pewnie jeszcze dzisiaj. Najgorzej z jackiem, bo mimo bycia na forum olewa moje wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Wystarczą dwie "odpowiednie" osoby i można iść dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 to wyjdzie 29 ktos sie zgubil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi