TuPalnik Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Czy to może być prawda? SUCH a Nikola Jokic stat, via @NBA_Reddit: The 6-foot-10 Jokic has more triple-doubles this season (9) than he has slam dunks (8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Wolves po asg wygrali jeden mecz z playoffowym zespolem, u siebie, z grajacymi bez curryego warriors dla ktorych byl to 3 mecz w 4 dni i to po podrozy z portland do minnesoty. Jakbym mial stawiac kase, stawialbym na nuggets. Przecież wygrali w Waszyngtonie No i jednak grali bez TOP10 gracza tj Butlera Z nim to oni byli na 3-4 miejscu na Zachodzie o ile mnie pamięć nie zawodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Przecież wygrali w Waszyngtonie No i jednak grali bez TOP10 gracza tj Butlera Z nim to oni byli na 3-4 miejscu na Zachodzie o ile mnie pamięć nie zawodzi Niby tak, tylko Waszyngton jest playoffowym zespołem tylko dlatego, że gra na Wschodzie. Wizards nie mają bilansu w TOP 16. Teraz grają z połową Butlera, to może nie wystarczyć. W tym sezonie chyba każdy z TOP 10 był na 3-4 miejscu na Zachodzie w jakimś momencie. Przecież nawet teraz Timberwolves mają o jedną wygraną mniej od czwartych Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Z nerwów nie wysiedziałem do meczu i dobrze, bo pewnie bym dostał po drodze z trzy wylewy gdyby nie świadomość, że to dzięki Sapowi w szatni możemy zagrać mecz o wszystko, to bym go musiał twraz zjechać totalnie, bo tak bezproduktywnego grajka w ataku i na deskach, to naprawdę ciężko znaleźć, Nurek robił mu dziecko raz zarazem mecz nerwów, Murray spudłował masę open3 i było nerwowo do końca, ważne, że wrócił Harris i raczej Malone wystawi go na Butlera ps. sędziowanie w tej lidze, to jest k**** żart, trio żuli spod Biedry gwizdałoby lepiej, zaorać to wpizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ciekawe czy kiedykolwiek ( pewnie tak ) w historii ligi była taka sytuacja że playoff elimination game było jeszcze zanim zaczęły się PO. Chodzi mi dokładnie o taki przypadek jaki mają sota i baryły teraz, czyli ostatni bezpośredni mecz pomiędzy bezpośrednio zainteresowanymi drużynami i jest zarazem ostatnim w RS, a zwycięzca bierze wszystko. Tym czasem dla fanów Denver na dzień jutrzejszy zalecane jest picie dużej ilości wody, nie przegrzewanie się, jedzenie lekkich posiłków i zaopatrzenie się w: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Kojarzycie kiedy ostatnio był taki bezpośredni mecz o awans do PO? Harris dobrze, ze jesteś znów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Będzie to w cyfrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ma być jakiś mecz o 2:00, ale jeszcze nie sprecyzowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Na stronie jest Wiz vs Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Na stronie jest Wiz vs Celtics Dziś. A my mówimy o jutrzejszej porcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Mamy wyniki głosowania #WybierzMeczNBA Spotkanie, które otrzymało najwięcej głosów czyli mecz Minnesota TimberwolvesDenver Nuggets pokażemy w nocy z środy na czwartek - 11/12 kwietnia - NA ŻYWO o godz. 02:00 w CANAL+ SPORT, a spotkanie z drugą największą liczbą głosów - Portland Trail BlazersUtah Jazz - premierowo w czwartek 12 kwietnia o godz. 19:00 w CANAL+ SPORT2. Czyli ludzie chyba mają pojęcie, co się dzieje w lidze i o co idzie stawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ja bym strollował tak, żeby puścili Chicago-Detroit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ja bym strollował tak, żeby puścili Chicago-Detroit. Proszę Cię bardzo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Dzięki, ale wolę serię z '91. I moja ulubiona akcja: Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) W dzisiejszej NBA gwizdnęli by na tym jednominutowym filmiku ze trzy faule i jednego technika. Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 W dzisiejszej NBA gwizdnęli by na tym jednominutowym filmiku ze trzy faule i jednego technika.aguirre paliłby tróje a nie bez sensu ładował się pod deche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Nikola gotowy do walki. W Palmie zakopali dziś Denver, generalnie z tego co widziałem po komentarzach w necie to większość przekonana o wygranej Soty. Patrząc po formie obu zespołów to jestem optymista jednak i daje tak 60 do 40 dla Denver Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Muszą wygrać. Bardzo lubię Butlera, ale za ostatni run Denver zasłużyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nikola gotowy do walki. W Palmie zakopali dziś Denver, generalnie z tego co widziałem po komentarzach w necie to większość przekonana o wygranej Soty. Patrząc po formie obu zespołów to jestem optymista jednak i daje tak 60 do 40 dla Denver tak ich zakopali, że Sapem kwiatek grałby jako rezerwowym centrem, a szukając głębi z tamtego sezonu zapomniał kompletnie o Bartonie, ot profeska tylko @Airball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Z Sapem może weszło mu NBA 2k do głowy, bo tam takie lineupy wyglądają świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi