shadowy86 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Kings~Hawks... na pokutę dostałeś? Czasami i taki shit się trafi do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Macie porównanie jakim topem topów jest DeRozan nad Jokicem Serb robi 29/16/8 w 40 minut ale co z tego skoro odpocznie sobie przez cały mecz całe 7 minut i Nuggets w tym czasie dostaną -10..Dla porówania DeRozan zszedł po 3Q gdy Nuggets prowadzili i nie musiał już wchodzić bo ławka Raptors bez problemu to wygrałaTak więc taka jest między nimi różnica jak wyglądał ten mecz - Jedni bez pewnego białaska nie istnieją a drudzy grają nawet lepiej Edytowane 28 Marca 2018 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Sam mam Joka nad DeRozanem generalnie, ale trochę głupia ta Twoja argumentacja. To nie musi koniecznie świadczyć o wyższości Jokicia nad DeMarem, a o takich czynnikach jak a) Casey > Malone, bo lepiej zarządza rotacją szerszy skład i lepsza ławka Toronto i pewnie dałoby się tu dłużej rozpisać, ale trochę już padam o tej godzinie na twarz. Powtórze tylko z tematu o live: do PO dalej, lecz do zwolnienia Malone bliżej. Jeśli tak się stanie to długofalowo brak PO może wyjść tej drużynie na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 fakt, że Nuggets bez Jokica są dnem sprawa tylko tego jaki Malone gówniany, ale każdy kto ma DeRozana jako "not even close" do Jokica używa argumentu takiego, że DeRozan gra w super zespole a Jokic nie robi playoffów i w tym meczu ma przykład dlaczego drużyna jednego ma #1 Seed a drugiego nie robi playoffów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Plumdog pomagający w ratowaniu sezonu Denver https://streamable.com/n26o6 Wygrana z OKC na wyjeździe przedłuża szanse na Playoffy. Generalnie nie wiem nawet czy awans jest dobry dla przyszłości organizacji (kwestia Malone'a i jego zwolnienia), no ale ciężko kibicować porażkom. Bardzo dobre spotkanie Millsapa, Jok klasa jak zwykle (https://twitter.com/CrumpledJumper/status/979729550450999296). Tylko przy tak trudnym terminarzu nie widzę tego bez Harrisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Nie wiem skąd ten stat na tempo zwycięstw, ale Sota tam jest z Butlerem na 25W? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Ok, jednak to już koniec.Dzisiejsze zwycięstwo dawało spore szanse na PO, ale jest jak jest. Nie ma co tutaj się łudzić że skończą sezon 5-0 i zrobią PO. Zapewne wyłożą się już na Indianie. Nie ukrywam że jestem rozczarowany, bo to było zdecydowanie do zrobienia. Skoro przegrywają mecze z ekipami, które nawet nie chcą za bardzo wygrywać (Mavs,Grizzles) a później Bucks grajacy 3 mecz w 4 noc ich masakrują na własnym parkiecie to nie ma czego szukać dalej.e: Nevermind, nie usune mam nauczke że trzeba wierzyć nawet jak jest -18 w połowie 4QJamal Murray to bóg Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ok, jednak to już koniec. Dzisiejsze zwycięstwo dawało spore szanse na PO, ale jest jak jest. Nie ma co tutaj się łudzić że skończą sezon 5-0 i zrobią PO. Zapewne wyłożą się już na Indianie. Nie ukrywam że jestem rozczarowany, bo to było zdecydowanie do zrobienia. Skoro przegrywają mecze z ekipami, które nawet nie chcą za bardzo wygrywać (Mavs,Grizzles) a później Bucks grajacy 3 mecz w 4 noc ich masakrują na własnym parkiecie to nie ma czego szukać dalej. it aint over till the fat guy plays! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Chciałbym być tak wyjaśniany do końca sezonu muszą te 4-1 wycisnąc po takim czymś, po prostu muszą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Flopic niezle ugotowal giannisa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ja byłem pewny, że podsumowaniem sezonu jest sytuacja na 5s przed końcem czwartej kwarty, gdy Sapowi wypadła piłka. No ale Murray uratował ten mecz, generalnie był +26 w meczu runów wygranym 3 punktami po OT . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Niesamowicie ważne Wzostaly 4 mecze - Sota/@LAC/Blazers/@Sotau siebie z Wolves jest must winem (bo na rewanż zapewne będzie Butler), Cllipersi na mecz z Nuggets mogą być już praktycznie bez szans na PO. W dodatku OKC przegrała, więc jest szansa że skończą 46W (a Nuggets mają z nimi te-breaker)Jeśli wygrają następny to już będzie naprawdę bardzo blisko. Tak czy siak jest margines błędu a to ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Taka ciekawostka. Trye Lyles powinien mieć zakaz udzielania wywiadów w radio. Dykcja fatalna, chyba ledwo co rusza wargami. A i tak przykuł uwagę mediów kilka razy docinając swojej byłej organizacji. To teraz będzie ciekawie. Wszystko w rękach Nuggets. Śmiało można wygrać 4 mecze i skończyć nawet na pozycji szóstej. Dwa razy Wolves i szansa na rewanż za ubiegłoroczną porażkę z PTB w końcówce. Jak Jazz jutro wygra z LAC to wtedy Clippersi o nic już nie walczą w meczu z Denver. Jak Nikola to pociągnie to śmiało można go wrzucić do TOP 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Taka ciekawostka. Trye Lyles powinien mieć zakaz udzielania wywiadów w radio. Dykcja fatalna, chyba ledwo co rusza wargami. A i tak przykuł uwagę mediów kilka razy docinając swojej byłej organizacji. Bo ja wiem czy organizacji? Jeśli zawodnik krytykuje Snydera za robienie 3 godzinnych treningów a miasto za to że tam się świetnie czują zawodnicy z rodzinami to chyba strzela sam sobie w stopę Za 2 lata kluby będa marzyć o graczu któremu nie chce się cięzko harować na treningach Tak jak lubiłem Treya za jego nietuzinkowy kozioł dobry rzut tak teraz zaczynam rozumieć czemu on w Jazz nie potrafił się rozwinąć i czemu tak często przeplatał dobre występy ze złymi. No cóż młodzi gracze po prostu musza zapieprzać a nie narzekać że się czuł jak w NCAA bo miał codzienne treningi I nie narzekać że mu brakowało nocnych imprez w klubach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 https://youtu.be/tOoLkLdEK0Q Jok znów postanowił pokopać Generalnie w tej końcówce sezonu gra bardzo agresywnie w ataku, mignął mi gdzieś stat, ze od 1 litego rzuca z 3 na 50% skuteczności (nie sprawdzałem, a jestem w podróży, wiec gwarancji nie daje), a potem i tak będzie, ze to za słaby scorer )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) https://youtu.be/tOoLkLdEK0Q Jok znów postanowił pokopać Generalnie w tej końcówce sezonu gra bardzo agresywnie w ataku, mignął mi gdzieś stat, ze od 1 litego rzuca z 3 na 50% skuteczności (nie sprawdzałem, a jestem w podróży, wiec gwarancji nie daje), a potem i tak będzie, ze to za słaby scorer )) dokładnie 52.2% od lutego (17 spotkań) Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 JAMAL MURRAY! Genialne to, jak zrobił Townsa na 6 faula fenomalny jest ostatnio. Super że ktoś wszedł poziom wyżej gdy Jokic dziś zagrał gorszy mecz a Harrisa nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 +1 po dogrywce z Oklahomą +3 po dogrywce z Milwaukee +3 z Indianą +4 z Minnesotą Nuggets czołgają się do play-offs w niesamowitym stylu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Harris jednak zdobył te dwie cenne trójki pod koniec trzeciej kwarty. Millsap za to "był", ale ten airball w końcówce fatalny. Teague to jedno wielkie nieporozumienie. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Harris jednak zdobył te dwie cenne trójki pod koniec trzeciej kwarty. Millsap za to "był", ale ten airball w końcówce fatalny. Teague to jedno wielkie nieporozumienie. Miałem na myśli Gary Harrisa, który jednak jest "ciut" lepszy od Devina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi