dapunk20 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Tylko nawet pomijając fakt że DeRozan gra w top systemie u dobrego coacha a Jokic u Malone'a to i tak Jokic>DeRozan Edytowane 21 Marca 2018 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) LeBron, Curry, Durant, Harden Kawhi, Giannis, Paul, Davis, Westbrook Green George, Irving, Lillard, Embiid, Butler, Oladipo* Klay, Jokic, Towns, Aldridge, Gobert Hayward, Wall, Lowry, Beal, Love, Horford, Gasol, Porzingis, może Cousins Hm, tak mi wyszło ~top30. Jak ktoś ma kontuzję/gra słaby sezon w tankathonie/jest zajebisty ale gra gorszy RS - lekko ignorowałem. Porzingisa chyba nie powinienem dać, można sobie wstawić jakiegoś Holidaya i Kembę w miejsce jego i Cousinsa, ale KP z jego shotblockingiem i rzutem w lepszym zespole byłby niesamowitym fitem. Analogicznie z Gasolem. Pewnie kogoś zapomniałem. A, Lowry > DeRozan. Jak ktoś uważa, że Irving jest jednak lepszy niż Butler, a LeBron - od reszty, to nie chciało mi się tego dzielić. Wyszło mi że dosyć przejebana jest ta liga. *od stycznia słabo rzuca, ale ten sezon ma jednak jako całość dosyć wybitny, za rok/w playoffach przyjdzie weryfikacja Edytowane 21 Marca 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) To może czasem o 3 w nocy zamiast spać obejrzyj mecz Nuggets kilka razy a potem przemyśl czy znajdziesz 20 lepszych Mój przyjacielu, oglądam mecze regularnie, nie zawsze Denver, ale każdy team widziałem kilkanaście razy podczas tego RS. Żeby nie było, będę się posiłkował tą rozpiską żeby o nikim nie zapomnieć http://www.rotoworld.com/teams/depth-charts/nba.aspx . Kyrie Irving LeBron James Stephen Curry . Klay Thompson Draymond Green . Kevin Durant Chris Paul . James Harden Mike Conley Goran Dragic Jimmy Butler Giannis Antetokounmpo Anthony Davis Kristaps Porzingis Russell Westbrook Paul George Joel Embiid Kawhi Leonard . Damian Lillard . John Wall Rudy Gobert Gordon Hayward To są gracze bez wątpienia lepsi od Jokica. Edytowane 21 Marca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Conley, Dragic, Wall, Hayward. Grubo. Gortata brakuje na moje oko. Edytowane 21 Marca 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Z tyn Dragiciem to dojebałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) W tym sezonie Reke > Conley A Yabusele > Hayward Ale chyba nie o to koledze chodziło. Czemu ten overrated Green ma oddzielną kategorię? W czym on lepszy od Paula George? Od Embiida?! Edytowane 21 Marca 2018 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Miśki z Conleyem pewnie biliby się o PO, o czym my w ogóle mówimy. 2 rodzyny z Toronto to też półka wyżej, mimo iż celowo ich pominąłem. Może dają ciała w PO, ale w porównaniu do Jokica oni chociaż tam grali. Dragic jest niedoceniany, a to świetny gracz, ale masz pewnie rację Camby, na wyrost go wrzuciłem. Przeceniam go może, ale mam do tego takie samo prawo jak wy z Jokicem. Jok ma ogromny potencjał, ale dajcie mu chociaż to udowodnić w poważnym graniu, aktualnie wrzucanie go do top 15 to bzdura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Czemu ten overrated Green ma oddzielną kategorię? W czym on lepszy od Paula George? Od Embiida?! W czym Green jest overrated? Może i powinien być poniżej, nie wiem, tutaj zawsze będą sprzeczne opinie. W normalnej lidze Green to jest wybitny sidekick i tak samo postrzegam George'a czy Irvinga. BMF chyba nue dzielil zawodnikow, bo umiejscowienie Kawhiego nie ma zadnego sensu (jesli ten sezon to nie powinno go byc, a jesli poprzednie to nie ma opcji by byl polke nizej) Kawhi powinien być niżej, ale jak wyżej - nie chciało mi się bawić. No, niektóre nazwiska w tym temacie (Dragic, Drummond, Jordan) są niezłym kosmosem. Edytowane 21 Marca 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Miśki z Conleyem pewnie biliby się o PO, o czym my w ogóle mówimy. Bez jaj na takim zachodzie. Już pomijam że miśki z Conleyem to oksymoron, ale we dwóch z Gasolem to by byli gdzieś pomiędzy LAL i LAC. No chyba że ślicznego Chandlerka liczymy że grał by jak za czasów kiedy miał 900k usd/sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Tymczasem Nuggets bez presji, bo chyba powinni być już pogodzeni z losem, wjebali Bulls 113 punktów w 3 kwarty Sap zagrał chyba najlepiej w całym sezonie brawo! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Malone myśli, że jest jak Thibs i zawężył rotacje do ośmiu grajków pomimo faktu, że Sap był przeziębiony i wypadałoby pograć Lylesem... ktoś pamięta jeszcze Lylesa? dość niespodziewanie mecz z Sixers będzie "o coś", choć z wyliczeń mamy mniej niż 15% szans na PO niby fajnie, ale boję się, że dobra końcówka rs może tego parodystę jeszcze uratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Wszystkie mecze będą o coś. Gdzieś widziałem w tych wróżkowych analizach, że Denver ma 22% szans, a LAC 12%. Też nie wiem czemu Minnesocie dają aż 97% szans na awans mimo, że 3 z 5 ostatnich meczy grają z 2XDenver i raz Jazz. Ścisk na tym zachodzie straszny, można przegrać HCA, ale teoretycznie miejsce 6 jest mega korzystne. Lyles niestety ma carpe diem z końćówki poprzedniego sezonu, gdzie był odstawiany przez Snydera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Wszystkie mecze będą o coś. Gdzieś widziałem w tych wróżkowych analizach, że Denver ma 22% szans, a LAC 12%. Też nie wiem czemu Minnesocie dają aż 97% szans na awans mimo, że 3 z 5 ostatnich meczy grają z 2XDenver i raz Jazz. Ścisk na tym zachodzie straszny, można przegrać HCA, ale teoretycznie miejsce 6 jest mega korzystne. Lyles niestety ma carpe diem z końćówki poprzedniego sezonu, gdzie był odstawiany przez Snydera. chodziło mi tylko o to, że mimo wszystko win z wizards w dc nie był zbyt przeze mnie oczekiwany, a ewentualna porażka zmniejszyła by szanse praktycznie do zera Lyles mimo wszystko w Jazz grał gorzej, w Nuggets miał 2miesięczny okres kalibru MIP ale nie tylko on ma przejebane - Beasley i Juancho też przykręceni do ławki wychodzi trochę na to, że Nuggets tak samo świetnie rozwijają talenty jak również marnują ich potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 "Newsy item out of #Nuggets practice in Philly: Michael Malone has now pushed back Gary Harris’ return date to Friday at OKC at the earliest. But did say Harris was moving the best he’s seen since the injury." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PTB Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ścisk na tym zachodzie straszny, można przegrać HCA, ale teoretycznie miejsce 6 jest mega korzystne. A co jest takiego fajnego w wyladowaniu na 6 miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 A co jest takiego fajnego w wyladowaniu na 6 miejscu? Z całym szacunkiem do Blazers to jednak lepiej grać z nimi niż GSW (nawet bez Kury) czy Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Jeśli jakimś cudem uda się wygrać jedno ze spotkań @Raptors i @Thunder to jeszcze wszystko możliwe46W może dać PO (czyli trzeba skończyć 6-2) i Minnesocie może się ta wtopa z Grizzles odbić czkawką Bucks/Pacers/Blazers (ktorzy w przedostatnim meczu już pewnie będą mieli #3 klepnięte) u siebie to must winy. Jeśli uda się wygrać przynajmniej jeden z wyjazdów (TOR/OKC/LAC) to 2 bezpośrednie z T-Wolves mogą zdecydować. 1.5 gierki przy 2 bezpośrednich to jest naprawdę niewiele. Jeśli wróci Gary to trzeba wierzyć PS. Plumlee jest po prostu fatalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Tu nie ma w co wierzyć. Już po zawodach, chłopaki wyciągają wędki z szafy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Właśnie przez porażkę Soty dalej jakieś szanse są. Ja w sumie sam nie wiem co o tym myśleć, bo nie nastawiam się na sukces, no ale jakaś nadzieja jest mimo wszystko. Z drugiej strony to nie wiem czy sam awans jest dobry dla przyszłości organizacji, bo mam nadzieję iż brak Playoffów = wyjebanie Malone na zbity pysk. Niestety decyzjom managmentu w Denver też ufać nie można. e: a tu ku pokrzepieniu boom shaka laka Murraya na JJ https://streamable.com/4acsy Edytowane 27 Marca 2018 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Denver mają szanse na PO, choć margines błędu jest bardzo mały. Mają korzystne wyniki spotkań z drużynami walczącymi o PO (po za Clippers gdzie jest 0-2 i jedno spotkanie) Z Jazz, Spurs jest 2-2, Z Pels 2-1 Z PTB 2-1 i jeszcze jedno spotkanie Z Thunder 2-1 i jeszcze jedno spotkanie Z Sotą 0-2 i 2 spotkania Trudny terminarz, ale ich los spoczywa w ich własnych rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi